ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/09 Τρίτη Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/09 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως και να είναι ο καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο με την δική σας ζωή και εργασία, παρά με τους πρόσκαιρους έρωτες, που μόνο σας καθυστερούν, από το να βρείτε τον ένα και μοναδικό σύντροφο … που θα συμπληρώσει την καρδιά σας. Το αστρολογικό σκηνικό των ημερών, θα σας φέρει μπροστά σε νέες επαφές που σίγουρα όλο και κάτι … θα σας συγκινήσει περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά που θέλετε διακαώς … αλλά δεν τα έχετε. Από την επόμενη εβδομάδα, που ο Ήλιος … θα είναι πλέον και σύμμαχος σας, πολλά θα είναι αυτά που μέσα στην καρδιά και το κεφάλι σας, θα φωτιστούν. Αυτοί που κάνουν την προσπάθεια τους, για να δώσουν ευκαιρίες σε έναν πιο παλιό έρωτα, πιθανόν και να τα καταφέρουν. Τουλάχιστον σε αυτήν την δράση σας, μην εμπλέξετε τρίτους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Το μυαλό σας στήνει διάφορα σενάρια, που ίσως και να μην είναι αληθινά. Η σχέση που έχετε, έχει πάρει μια μορφή που σίγουρα σας βασανίζει… καθώς απαντήσεις δεν παίρνετε. Οι μέρες σας γεννούν την ανάγκη … για επικοινωνία και ουσιαστικές συναντήσεις, που θα αναδείξουν λύσεις. Τα τσακωμένα ζευγάρια και οι απόμακροι σύζυγοι, μάλλον θα τα καταφέρουν, μέσα από κοινές και αληθινές υποχωρήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Η αγάπη που δείχνετε στον άνθρωπο σας, τουλάχιστον … τον συγκινεί. Αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα, θα το εισπράξετε στο πολλαπλάσιο. Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτού του μήνα, που σίγουρα θα καταφέρετε ότι αισθηματικό θέμα – πρόβλημα έχετε, να το λύσετε μέσα από κοινές δράσεις. Οι εργένηδες … θα έχουν την τύχη να κάνουν γνωριμίες μέσα από τον διευρυμένο κοινωνικό – επαγγελματικό κύκλο τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Νομίζετε, υποθέτετε … δεν είστε και τόσο σίγουροι. Αυτή είναι η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε από τις αρχές του Σεπτεμβρίου … στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει κουράσει σε ψυχολογικό επίπεδο, και κάτι πρέπει επιτέλους να κάνετε. Οι σχέσεις που δεν έχουν κάτι σοβαρό και ουσιαστικό να σας προσφέρουν, θα λήξουν. Οι φρέσκοι έρωτες … έχουν την ευκαιρία να ανθίσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Είσαστε μόνιμα σε μια τρεχάλα για να τα προλάβετε όλα και όλους. Κάπου εκεί έχετε παραμελήσει και τον εαυτό σας, με τις δικές του ανάγκες. Το ζώδιο σας … είναι φημισμένο για την εξυπνάδα του, και σίγουρα μπορείτε να βρείτε τις χρυσές ισορροπίες. Κάποιοι … που είναι στην δύσκολη θέση ενός χωρισμού, μέσα από την καταλυτική παρέμβαση των καλών φίλων και γνωστών , ίσως και να δώσουν νέες ευκαιρίες για επανένωση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.