ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/02 Σαββάτο

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 13/02 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Η προσωπική σας ζωή επεκτείνεται και αυτό σας δίνει μια ανάσα παραπάνω προς την κατεύθυνση, της τελικής σας απόφασης. Οι μέρες με έναν Ερμή να κινείται στο επόμενο δύσκολο, επίσης, ζωδιο, θα θέτουν χρονικούς περιορισμούς που συσχετίζονται, με το παρελθόν. Αυτοί που παίζουν σε διπλό και τριπλό ταμπλό, ας προσέχουν τα νώτα τους, κίνδυνος άσχημων αποκαλύψεων.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Κυπέλλων: Δεν είστε σε καλύτερη κατάσταση, από τον προηγούμενο μήνα στο ερωτικό σας κομμάτιι. Ακόμα θρηνείτε αυτά που έχετε χάσει… αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να το αλλάξετε. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε υδάτινο ζωδιο ή Καρκίνο, θα επιχειρήσουν να ξανά-προσεγγίσουν το πρώην ταίρι τους… με πιθανά τα θετικά αποτελέσματα. Αυτοί που έχουν ερωτικό δεσμό σε χιλιομετρική απόσταση… θα θελήσουν να χωρίσουν.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Πολλές οι καλές εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν, από σήμερα και τις προσεχείς ημέρες από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του ανάδρομου Ουρανού με τον Ποσειδώνα θα σας ευνοήσουν αρκετά, έτσι ώστε να έρθετε επικοινωνιακά κοντά… και να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Άρη σε τρίτο οίκο , πριν λήξει ο μήνας του Υδροχόου, θα έχουν προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για άμεση επανασύνδεση
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Δύο των Ράβδων: Ο πλανήτης Δίας δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική / φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της, καθώς και οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικο έρωτα …. αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο λογική κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτόν, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Νέο και ξαφνικό ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας σε όψη με την Αφροδίτη, θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο, που θα δουν τα όνειρα τους να ολοκληρώνονται.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Μόνο με βαθιά ωριμότητα και σωστό διάλογο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την προσωπική σας σχέση, που τις τελευταίες ημέρες είναι σε μια άσχημη κατάσταση. Για τους ελεύθερους Παρθένους, που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε νέα σχέση… ο μήνας του Υδροχόου, 20/02, θα προσφέρει την δυνατότητα για νέες – ποιοτικές και ουσιώδεις γνωριμίες που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Σπαθιών: Μην αφήνετε έτσι απλά τίποτα στην τύχη του… γιατί δεν θα πετύχει. Οι Ζυγοί, που έχουν την καλή διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το συντροφικό ταίρι τους… θα αντιμετωπίσουν αρκετά – πολλά εμπόδια σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Προκαταβολικά και συμβουλευτικά…. μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα πρόσωπα και μην λετε τις μελλοντικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου που βιώνουν νέο έρωτα θα μπορέσουν να έχουν επιτυχία σύντομα.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Πολλά τα νέα θα δουν τα μάτια σας μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα… από φρέσκα πρόσωπα! Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα – Άρη… θα σας βάλουν στο επίκεντρο πολύ νέου κόσμου που θέλει την καλή σας παρουσία στην ζωή τους. Για τους Σκορπιούς, του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε ενεργές τις αναμνήσεις του χαμένου παρελθόντος τους και δεν προοδεύουν, ίσως τελικά να αποφασίσουν να κάνουν βήματα εξόδου… προς νέες γνωριμίες.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Πολλές οι κρυφές σας σκέψεις γύρω από χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση. Είσαστε στο κύκλο του αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι τις 18/02, καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Όσοι έχουν χωρίσει τον τελευταίο επίσης… θα πρέπει να απέχουν από επικοινωνίες αυτόν τον καιρό. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου, που ακόμα κρατάνε ελπίδες για το παρελθόν…πιθανόν να βαρεθούν πια να περιμένουν… κάποιο νεότερο!
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Δυο των Σπαθιών: Έχετε πει ήδη πολλά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό μάλλον να σας απογοητεύει.. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του κινητικού Ερμή με την Αφροδίτη, θα φανερώσει σκοτεινές σκέψεις και δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σχέσης σας. Αυτοί που είναι ακόμα ελεύθεροι … θα θελήσουν αυτό το προσεχές διάστημα να παραμείνουν μόνοι, μέσα στις καλές παρέες τους… και να οργανώσουν τις διακοπές τους.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων: Έχετε στην διάθεση σας ελάχιστες πια ημέρες, πριν γεμίσει ο ζωδιακός οίκος, με πλανήτες και ιδιαίτερες όψεις. Αυτοί που έχουν εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα καταφέρουν να βρουν και πάλι την καλή διάθεση για διάλογο. Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου που έχουν ήδη βρει κάτι νέο στην ερωτική τους ζωή που τους ενθουσιάζει, θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί σε υποσχέσεις.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Απόλυτη επιθυμία για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Ιχθύες! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική / κοινωνική ζωή θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την Αφροδίτη σε όλα τα ζωδια του νερού.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.