ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/09 Τετάρτη Α

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/09 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αρχιέρεια
Σίγουρα σας έχουν μείνει πολλά και δύσκολα απωθημένα, από το παρελθόν που σας κάνουν να σκέφτεστε, να κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση για να δείτε, αν ακόμη υπάρχει χώρος για μια επανασύνδεση. Αν τελικά επιθυμείτε να το αποτολμήσετε, προτιμείστε τις μέρες του Ζυγού … από 23 / 09, που τα αστρολογικά σε όλα τα ζώδια της φωτιάς θα είναι πιο θετικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Αρχιερέας
Το μυαλό σας δεν ακούει σχεδόν ποτέ τι λέει η καρδιά σας. Αυτό είναι και ένα μόνιμο εσώτερο σας πρόβλημα – κατάσταση που δεν σας αφήνει να ξεφύγετε από το παρελθόν σας. Οι μέρες που έρχονται και μέχρι τα τέλη του ζωδίου της Παρθένου, σας δίνουν μια καλύτερη λοιπόν, διάθεση που μπορεί να σας ξεμπλέξει…και κάπως έτσι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτό έχει την ισχύ του… και στα οικονομικά σας θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Τρελός
Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, όλα θα γίνουν. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι να ακούστε τις προτάσεις, που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας και να απαντήσετε με τις δικές σας θέσεις. Τα αστρολογικά πια είναι συμμαχικά με τα ζώδια του αέρα, άρα σίγουρα μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα σας. Από την μεριά των μόνων και των χωρισμένων, θα προβληθούν καινούργιες γνωριμίες, που θα τους ανανεώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Ο Ήλιος
Η καρδιά σας έχει πολλές πληγές … και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε πια να βρείτε έναν άνθρωπο, που να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Άρα, για αρχή θα πρέπει να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν, που μόνο σας αναστατώνει κατά καιρούς και τίποτα παραπάνω. Σε δεύτερο βήμα, ανοίξτε τους ορίζοντες σας και αναζητήστε άτομα που έχουν την ίδια φιλοσοφία ζωής … με εσάς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τροχός της Τύχης
Ακούστε όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και παρακλήσεις … που έχει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, και δώστε άμεσα και τις δικές σας απαντήσεις. Οι μέρες απαιτούν αποφάσεις, που θα δώσουν το καλό τους στίγμα στους επόμενους μήνες. Είστε από τα λίγα ζώδια, που μέχρι να φύγει αυτός το χρόνος, θα έχετε φέρει την ισορροπία και πάλι σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Μην χαλάτε την διάθεση και την ψυχραιμία σας, με καταστάσεις που αφορούν πλέον το παρελθόν σας. Κάπου και εσείς, από την δική σας πλευρά, θα πρέπει να βάλετε ένα συνειδητό στοπ, που θα σας απαλλάξει οριστικά από το άνευ λόγου πρόβλημα και την αναμονή χωρίς αποτέλεσμα…! Οι εργένηδες … θα έχουν προσεγγίσεις που ίσως και να τους δελεάσουν το δύσκολο τους πνεύμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.