ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/09 Τετάρτη Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/09 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Σίγουρα οι μέρες … σας έχουν φέρει πάνω σε μεγάλα ερωτικά αδιέξοδα, που όμως δεν μπορείτε να τα παραβλέψετε. Υπάρχει άμεση ανάγκη να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας και ίσως και με τα περιβάλλοντα του … και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Ευτυχώς, και για καλή σας τύχη, κάποια οικονομικά νέα που αναμένετε, σας έρχονται μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες. Οι μόνοι, θα δεχτούν ερωτική κρούση από παλιότερη γνωριμία τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Η στάση που κρατάτε κάνει τον άνθρωπο σας, να μην ξέρει πώς να σας διαχειριστεί και να σας φέρει πιο κοντά στην καρδιά του. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για το ζώδιο σας, άρα τολμήστε να μιλήσετε, και το πιο πιθανόν είναι να βρεθούν οι λύσεις που αποζητάτε. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, σε όλη αυτήν την επαναπροσέγγιση – επανασύνδεση … θα πρέπει να μείνουν εκτός.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Κόσμος
Δεν πείθετε τελικά κανέναν … με την άνεση σας. Η καρδιά σας, είναι σίγουρα και ακόμη πληγωμένη από έναν ατελέσφορο έρωτα. Με τον ανάδρομο Ερμή … να μην πλήττει πια τον τομέα των αισθηματικών σας, πιθανόν μέσα στον τρέχοντα μήνα, να βρεθείτε σε τετ – α τετ – συναντήσεις με το πρώην σύντροφο σας, ή να υπάρξει μια “κατά λάθος” επικοινωνία. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς αν έχετε ακόμη να προτείνετε κάτι, απλά κάντε το.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Άρμα
Οι μέρες μέχρι και να λήξει ο Σεπτέμβριος … σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία και με αυτό σαν όπλο, πια μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που έχουν τσακωθεί ή χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις θα καταφέρουν να συναντηθούν, να μιλήσουν και να δώσουν ακόμη μια ισχυρή ευκαιρία στην σχέση τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Οι Εραστές
Ότι και να σας πουν δεν θα πρέπει να αποσπαστείτε … από τους στόχους σας. Υπάρχουν αυτήν την εποχή, πολλές αλλά ενδιαφέρουσες εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε. Οι εργένηδες και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα βρεθούν μέσα σε νέα και πιο υγιή περιβάλλοντα που θα τους αναπτερώσουν το ηθικό. Οι έρωτες με χιλιόμετρα, σαν μόνιμο πρόβλημα, θα πάρουν γενναίες αποφάσεις… μετοίκησης!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Δικαιοσύνη
Από όλα αυτά που σας τάζουν, εσείς μην πιστέψετε τίποτα. Είστε τα ζώδια, που πρέπει οι υποσχέσεις να ακολουθούνται από έργα. Κάτι σχετικό θα κάνει και ένας πρώην σύντροφος σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε και πάλι μαζί, αλλά υπό νέους όρους και προϋποθέσεις … που θα σας αρέσουν τελικά. Οι οικονομικές σας απολαβές … πολλαπλασιάζονται μέσα από ξαφνικό – τυχερό χρήμα!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.