ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/08 Δευτέρα Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Βλέπετε και εσείς τις διαφορές… που έχετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν βοηθάει κανέναν. Οι συζητήσεις, θα χρειαστεί να γίνουν άμεσα, και να βρεθούν οι όποιες ισορροπίες. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να πάνε με τον ταίρι τους, διακοπές και εκεί να έρθουν πιο κοντά, και να αναθερμάνουν το κλίμα της σχέσης. Πολλά και τα καλά που θα έρθουν σε αυτούς που προσπαθούν κάποιες μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Εσείς κάτι περιμένετε, από τον άνθρωπο σας. Μια απάντηση, μια λύση…. κάτι! Δεν έρχεται και εσείς αντιλαμβάνεστε, ότι κάτι δεν πάει πια καλά. Πραγματικά, δεν έχει κανένα νόημα, να πάτε πιο κάτω αν δεν λύσετε αυτά που σας βαραίνουν στο τώρα. Σίγουρα το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, θα βοηθήσει τα μυστικά και τα παρασκήνια να βγούν στην επιφάνεια. Μέχρι και κρυφές σχέσεις, θα φανερωθούν. Προσοχή στις υπερβολές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Το πάθος έχει πια καταλαγιάσει μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που το αέρινο ζώδιο σας, δεν το ανέχεται. Άρα είναι στο δικό σας χέρι να μπορέσετε να βρείτε τους πρακτικούς τρόπους, για να αναθερμάνετε το κλίμα στο μεταξύ σας. Φυσικά υπάρχει και η λύση του χωρισμού για τους άπιστους. Οι σχέσεις που έχουν στο μόνιμο μεταξύ τους, χιλιόμετρα, τρίτα πρόσωπα, διπλές δεσμεύσεις κτλ, το πιο πιθανόν είναι μέσα στην εποχή της Παρθένου να λήξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Δεν θέλετε να ακούτε και να ξέρετε για το παρελθόν σας. Αυτό είναι κάτι που σας πληγώνει σε αφάνταστο βαθμό, καθώς είστε οι μόνοι αδικημένοι σε αυτήν την ιστορία. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς ο / η πρώην σας, θα σας επισκεφτεί χωρίς προειδοποίηση. Οι προτάσεις για άμεση επανένωση, και λύση των μεγάλων σας διαφορών, ίσως και να σας συγκινήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Κολυμπάτε ακόμη μια φορά μέσα σε άγνωστα και θολά νερά. Φυσικά και ξέρετε ότι ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει για να είναι κοντά σας, δεν έχει τις προδιαγραφές και δεν σας καλύπτει. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα ψάξετε στον ιδιαίτερο ψυχισμό σας. Οι μέρες με τον Ήλιο να σας αφήνει θα σας βάλουν και σε πιο βαθιές – αληθινές σκέψεις… για το τι τελικά θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, μια οικονομική – νομική σας υπόθεση, θα σας δώσει χρήμα και δικαίωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι μέσα στον δεσμό που διατηρείτε, όμως αυτό από την νέα εβδομάδα, αλλάζει και κατά 180ο . Ο άνθρωπος σας, μετά από όλα αυτά που του είπατε, του εξομολογηθήκατε και του ζητήσατε, σας έρχεται και σας αποδίδει προτάσεις που θα σας δικαιώσουν. Οι Παρθένοι που σκέφτονται να παντρευτούν θα έχουν την εύνοια των άστρων, αλλά και καλύτερα οικονομικά που θα τους υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο