ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/09 Πέμπτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/09 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις για να βρείτε επιτέλους τις ισορροπίες … μέσα στον δεσμό σας, που ίσως και να πρέπει πια να περάσει σε ένα άλλο πιο σοβαρό επίπεδο. Τα αστρολογικά της περιόδου σίγουρα σας ευνοούν και σας δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σχετικά εύκολα τις επιθυμίες σας. Μια μερίδα που θα κάνει την κίνηση για επανασύνδεση, σίγουρα θα βρει τις πόρτες ανοιχτές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Αν δεν ξέρετε τι γίνεται τελικά στην προσωπική ζωή, του συντρόφου σας, το καλύτερο και το πιο τίμιο ….που μπορείτε να κάνετε, είναι απλά και ευθέως να ρωτήσετε. Πιθανόν και να καταφέρετε να πάρετε τις απαντήσεις σας και να χαλαρώσετε. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα χρειαστεί να περιμένουν την εποχή του Ζυγού από 23 / 09, που τα άστρα θα ενισχύσουν τον τομέα των αισθηματικών.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε μια θλίψη, για αυτά που δεν έχετε. Αυτό είναι και ένα μόνιμο χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, που πρέπει αυτήν την καλή περίοδο να περιορίσετε. Κοιτάτε αυτά που στο τώρα έχετε στην καθημερινότητα σας, και σας δίνουν χαρά. Εσείς που ανυπομονείτε για έναν μεγάλο έρωτα, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα το βρείτε, μέσα από το κοινωνικό σας γίγνεσθαι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Η προσπάθεια σας είναι πραγματικά πολύτιμη, για την σχέση που διατηρείτε. Αυτό είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας, το βλέπει, το εισπράττει και ήδη κάνει ποικίλες σκέψεις, για το μέλλον σας, ίσως και γύρω από πιο σοβαρές – επίσημες δεσμεύσεις. Όλοι οι Καρκίνοι, μέχρι να λήξει ο Σεπτέμβριος, θα έχουν βρει τις πολύτιμες ισορροπίες σε κάθε συσχετισμό τους, είτε κοινωνικό, είτε φιλικό ….είτε οικογενειακό.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Μην επιχειρήσετε … αυτήν την εποχή να περάσετε σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα μέσα σε σχέσεις και λοιπές συνεργασίες. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και καταστάσεις, που δεν ξέρετε και αν αφήσετε λίγο χρόνο, ίσως και να πέσουν στα χέρια σας. Οι μέρες … θα σας βάλουν σε μια πιο έντονη αφύπνιση, που θα βάλετε τα πάντα και τους πάντες στις κανονικές του διαστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Μην φλυαρείτε … χωρίς λόγο και μην καθυστερείτε την ζωή σας, από όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Οι θέσεις σας και οι προτάσεις σας, έχουν γίνει απολύτως κατανοητές στον άνθρωπο σας, και το μόνο που χρειάζεστε είναι να σας απαντήσει. Από την νέα εβδομάδα, οι ελεύθεροι του ζωδίου, ίσως μα βρεθούν μέσα σε νέο κόσμο, που θα τους εκπλήξει ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.