ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/09 Πέμπτη Β

taro-egkrateia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/09 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Όλα τείνουν τελικά να αλλάξουν … και να σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Υπάρχουν δύο άνθρωποι, που σας αγαπούν και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα στρώσουν μπροστά σας, προτάσεις που σίγουρα θα σας δυσκολέψουν. Πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, που και τα άστρα θα σας υποστηρίξουν εσείς να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ακόμη και αυτοί, που είναι μέσα σε σχέσεις μεγάλες, θα κάνουν και το επόμενο βήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Οι λόγοι και οι πράξεις σας, ίσως και άθελα σας να έχουν γοητεύσει κάποιον από τον εργασιακό ή τον φιλικό σας κύκλο. Οι μέρες είναι θετικές για τα αισθηματικά σας, άρα μην εκπλαγείτε αν σας έρθουν φλερτ και προτάσεις εξόδου από το πουθενά. Οι δεσμευμένοι, που έχουν ήδη στην καθημερινότητα τους, και μια δεύτερη παράλληλη κατάσταση, θα πρέπει να πάρουν … τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Είσαστε μέσα σε βαθιές σκέψεις … για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και που σίγουρα σας έχουν προβληματίσει. Οι μέρες σας βοηθούν να ανοίξετε υποθέσεις που μέχρι τώρα δεν αγγίζατε και να τις λύσετε. Αυτοί που μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα ταξιδέψουν μακριά ή ακόμη και στο εξωτερικό για να ανταμώσουν το ταίρι σας, να είναι έτοιμοι για χαρμόσυνες ειδήσεις και προτάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Μην βιαστείτε να απορρίψετε μια νέα γνωριμία, μόνο και μόνο επειδή η αρχική εντύπωση … ήταν λάθος. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και πάλι συναντήσεις, που ίσως και να σας αλλάξουν κάθετα την διάθεση. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που εντός του Φθινοπώρου, θα έχουν βρει τον άνθρωπου τους,. Σε μια μικρή μερίδα, αυτό θα έχει και την εφαρμογή του σε επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Δεν ενθουσιάζεστε εύκολα και με κανέναν. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με το γεγονός, ότι έχετε περάσει πολλά και δύσκολα, στην πρώην σχέση σας, και μόνο τώρα έχετε βρει την ισορροπία σας. Το διάστημα μέχρι και να λήξει ο Σεπτέμβριος … θα σας δώσει μικρές και μεγαλύτερες επιτυχίες στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Οι νέοι έρωτες … θα έρθουν από τον Οκτώβριο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Οι δρόμοι σας θα διασταυρωθούν με έναν καινούργιο έρωτα, που θα σας κάνει πραγματικά νε ξεχάσετε … όλα αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας και ίσως κάποιες φορές, ακόμη να σας πονούν. Όσοι τυχεροί που έχουν ήδη μια στρωμένη σχέση, θα βρεθούν σε προτάσεις, από τον άνθρωπο τους, που θα μιλούν για δέσμευση ίσως και μέσα στο τρέχον έτος. Σε όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν, θα υπάρξουν και ξαφνικά χρήματα από μια νομική – κληρονομική υπόθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.