ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/11 Σαββάτο

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 14/11 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Πεντάκτινων: Η ερωτική σας προσοχή είναι στραμμένη στο πρόσφατο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε καταφέρει ακόμα, να ξεφύγετε από τις βαθιές σκέψεις του τότε. Αν κάτι  ακόμα σας προβληματίσει τότε μην χάνετε τον χρόνο σας…..και μιλήστε ειλικρινά. Οι ελεύθεροι του 1ου  δεκαημέρου, θα τύχουν φρέσκων γνωριμιών, που θα τους βάλουν και πάλι σε λογική έρωτα.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω  το Πέντε των Κυπέλλων: Έχετε χάσει την σταθερότητα και την ωριμότητα μέσα στο κεφάλι σας. Τα όποια μπλεξίματα σας, εδώ και εκεί, από το παρελθόν και το παρόν, όλα μαζί….σας έχουν βάλει σε έναν  χωρίς σαφές τέλος. Οπωσδήποτε και φταιει το γεγονός  ότι έχετε μείνει μόνοι σας εδώ αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεστε… χωρίς αποτέλεσμα.  Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Λέοντα  ή Αιγόκερω … θα έχουν επικοινωνίες από πρόσωπο  ξεχασμένο στο παρελθόν.

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Είσαστε πολύ επηρεασμένοι από τις τρίτες,  και πιο πολλές φορές υποκειμενικές, γνώμες των ατόμων που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις των περισσότέρων αυτές τις μέρες είναι έντονα ταραγμένες. Οι γεννημένοι του 1ου  δεκαημέρου, θα έχουν την τύχη να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον αέναο κύκλο των λαθών, και να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή τους.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Οι Καρκίνοι είναι οι απόλυτα τυχεροί αυτών των ημερών, καθώς όλα τα αστέρια – πλανήτες είναι σύμμαχοι. Η προσωπική ζωή των γεννημένων του  3ου  δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και δεν αποκλείεται μέσα στις προσεχείς μέρες,  να υπάρξουν επίσημες προτάσεις. Όσοι έχουν ακόμα  εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον φιλικό χώρο, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά πιο προσεχτικοί, καθώς πολλά τα περίεργα που πιθανόν να προκύψουν το επόμενο  διάστημα …!

Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Κυπέλλων: Η ψυχολογία σας  επιτέλους είναι στο ζενίθ. Η θέση του Ερμή… και για τις επόμενες μέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες του ερωτικού Σκορπιού, σας φέρνει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Οι γεννημένοι με Άρη σε τρίτο  ή ενδέκατο οίκο, θα πιεστούν από πρόσωπο του παρελθόντος τους για γρήγορη επανένωση. Πολλές και οι κρούσεις από άτομα του φιλικού /  κοινωνικού σας περιβάλλοντος,  που επιθυμούν να έρθουν ‘πιο κοντά σας’ !

Εύνοια με: Παρθένος

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Πεντάκτινων: Πολλές οι αψιμαχίες και τα προβλήματα που καλείστε να βάλετε σε μια τάξη στον δεσμό σας. Πολλές και οι κρυφές σας σκέψεις…γύρω από μόνιμο χωρισμό. Η πλειοψηφία των Παρθένων που δεν έχουν διάθεση να υπάρχουν ακόμα σε μια σχέση από ανασφάλεια και συνήθεια… θα τολμήσει  εντός  των επόμενων ημερών να αποχωρήσει. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο έρωτα, σοφό θα ήταν, να δώσουν κιαλλό χρόνο στον εαυτό τους, να βρει και τις δικές τους ψυχικές ισορροπίες.

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Η προσωπικές επικοινωνίες έχουν γίνει αρκετά βαριές και τα ερωτικά συναισθήματα είναι πια ξεθωριασμένα. Σίγουρα δεν ξέρετε ούτε και εσείς ακριβώς,  που στέκεστε μέσα στον δεσμό  σας… Αυτό όμως πιθανόν, να στεναχωρεί ή και να προβληματίζει τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν θάρρος και να προχωρήσουν, σε ώριμους διάλογους για το κοινό μέλλον τους.

Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Το ανεδαφικό πάθος  και η μόνιμη  ζήλια σας,  για τον σύντροφο  που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχουν κανένα λογικό όριο. Σε αυτό ευθύνεται και ο   Κυβερνήτης σας σε αρνητική όψη με την Σελήνη,  που όλα αυτά τα βάζει  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι έχουν δεσμό,  με άτομο που είναι μόνιμα στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις επόμενες 10-12 ημέρες να  διακόψουν οριστικά, καθώς τίποτα πια δεν δίνει χαρά.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Έχετε πάρει το λάθος μονοπάτι  σε υπερβολές και άδικα λόγια με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη, σας κάνουν να ξεφύγετε επιτέλους, από τις συναισθηματικές επικοινωνίες και να πράξετε εγωιστικά και χωρίς απόλυτη λογική. Αυτό πιθανόν οφείλετε,  στην πολλή μεγάλη ψυχική / σωματική σας κούραση. Αν κάτι πια ….. δεν σας ενθουσιάζει,  ή δεν σας γεμίσει … καλύτερα αποφύγετε το.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Ράβδων: : Όσοι έχουν ερωτικές εκκρεμότητες με το συντροφικό ταίρι τους, θα πρέπει άμεσα να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι μπορούν να ξεκινήσουν επικοινωνίες και συναντήσεις, χωρίς φόβο και πάθος με πολλές και θετικές δυνατότητες για καλή επανασύνδεση. Μια μικρή μερίδα Αιγόκερων του δευτέρου δεκαημέρου της γενιάς του -1980, θα δεχτεί καινούργιο έρωτα, που θα σχετίζεται με το εξωτερικό ή με πρόσωπο με μεγάλη διαφορά στην ηλικία.

Εύνοια με: Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Ενισχυμένος ο ζωδιακός  οίκος των Υδροχόων, και μέχρι τα μέσα του μήνα.  Το αστρολογικό σκηνικό …. σας ενισχύει και σας ανοίγει μονοπάτια προκειμένου να λύσετε τις διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Β. Δεσμό της Σελήνης, σε  πρώτο ή έκτο  οίκο, θα δεχτούν άμεσες προτάσεις από ακατάλληλο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς άλλη σκέψη, να απορρίψουν.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Οχτώ των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Κυπέλλων: Είσαστε οι πιο τυχεροί του ζωδιακού κύκλου. Όλα θα βελτιωθούν, θα ανατραπούν τις προσεχείς  μέρες που η καλή Αφροδίτη κάνει καλές όψεις πάνω σας.  Όσοι Ιχθείς,  έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το άτομο των ονείρων τους,  θα προχωρήσουν άμεσα σε συγκατοίκηση – συμβίωση ακόμα και δέσμευση μέσα στο έτος. Οι γεννημένοι του 3ου  δεκαημέρου, θα μπορέσουν τελικά να ξεφύγουν από τις στατικές  και προβληματικές σχέσεις

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._