ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/07 Παρασκευή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 15/07 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 18
Είστε σταθεροί σε όλα αυτά που έχετε αποφασίσει. Ουδείς Κριός δεν επιθυμεί πια να μπλέκει σε καταστάσεις που είναι πρόχειρες, βιαστικές και που μόνο σε προβλήματα μπορούν να οδηγήσουν. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα θέσουν πλέον τα όρια τους και δεν θα ξαναδεχτούν να κάνουν βήματα πίσω. Ακόμη και όσοι είναι στο μοτίβο των διπλών – παράλληλων καταστάσεων, θα βάλουν άμεσα ένα τέρμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η νέα εβδομάδα θα είναι πολύ πιο θετική και δημιουργική για όλους τους Ταύρους και κάθε δεκαημέρου. Θα δείτε άτομα που ήταν χαμένα εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να σας ξαναπλησιάζουν, με καλές, αγνές και ερωτικές διαθέσεις. Αυτό όμως δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αποδεχτείτε με την πρώτη κίνηση. Όσοι έχουν δύσκολες σχέσεις στην αισθηματική τους πραγματικότητα με τρίτες δεσμεύσεις ή χιλιομετρικές αποστάσεις, θα σκεφτούν πια σοβαρά να τις τερματίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν είστε γενικότερα και οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της υπομονής. Ήδη περιμένετε εδώ και ένα μεγάλο κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο, να κάνει την πρόταση και την κίνηση του. Θα πρέπει πια και σιγά – σιγά να αρχίσετε να βάζετε και λίγο νερό στο κρασί σας, και να δείτε και κάτι νέο – διαφορετικό. Αυτή η περίοδος είναι και η πιο κατάλληλη για να βρείτε κάποιον να σας ταιριάζει. Η ζωή είναι παρόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Λίγες ανάσες ακόμη για τους Καρκίνους, που κάνουν την μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια τους για να κρατήσουν σχέσεις και συναισθήματα όρθια. Αφήστε όμως και κάτι για τον σύντροφο σας, που είναι επίσης συνένοχος σε όλα αυτά τα άσχημα που έχουν συντελεστεί, μέσα στην σχέση σας. Οι ελεύθεροι καλύτερα να παραμείνουν έτσι σε αυτό το στάτους και μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο άτομό. Όχι πια υποχωρήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είσαστε αποφασισμένοι να μιλήσετε και ότι γίνει. Έχετε δώσει μεγάλες πιστώσεις χρόνου στο άτομο που σας ενδιαφέρει, για να σας πείσει για την αγάπη και την αισθηματική του προσφορά. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε ερωτικές περιπέτειες, και με τόσα αστρολογικά δεδομένα να τους ταρακουνούν, μόνο σε άσχημες αποκαλύψεις μπορούν να βρεθούν. Κινηθείτε με προσοχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Μπορεί να μην είστε έτοιμοι ακόμη για το μεγάλο βήμα, ή το επόμενο στάδιο στην σχέση σας. Να είστε προετοιμασμένοι πάντως ότι το ταίρι σας θα ζητήσει κάποιες υποσχέσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε την ωμή αλήθεια σας. Όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε ένα ζευγάρι, αρκεί να είναι και οι δύο στην ίδια σελίδα ζωής. Από τον Αύγουστο πολλά θα καλυτερέψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο. Όλα δείχνουν να κινούνται γύρω σας με πολύ μικρές ταχύτητες, κάτι που σίγουρα ένα αέρινο ζώδιο σαν το δικό σας το εκνευρίζει. Αν τελικά αυτό που ζητάτε είναι να κάνετε κάποια δέσμευση με τον άνθρωπο σας και αυτός δεν το επιθυμεί, καλύτερα μην το πιέσετε. Θα ήταν λάθος. Βάλτε τα όρια χρόνου που αντέχετε και μετά από αυτό αποχωρήστε. Μην χάνεστε σε επιθυμίες τρίτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Είναι μια εποχή που όλα κινούνται γύρω από εσάς. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε το στόμα σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αυτό θα κάνει και τους πάντες να μπουν στις κανονικές τους διαστάσεις. Αυτοί που έχουν στην μνήμη τους ακόμη έναν άσχημο χωρισμό, ας κάνουν και την υπερπροσπάθεια τους για μα ξεφύγουν από αυτήν την άσχημη εμμονή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Όλα δείχνουν, ίσως και να είναι …. λίγα. Ωστόσο, εσείς αν δεν είστε ικανοποιημένοι με όλα αυτά που ζείτε, μπορείτε να κάνετε τις δηλώσεις σας και να αποχωρήσετε. Αυτοί που έχουν μοντέρνες σχέσεις μέσα από το διαδίκτυο, ίσως πια και να βαρεθούν. Οι μέρες σας ανοίγουν δρόμους για όλα αυτά που ζητάτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε ιδιαίτερα γοητευτικοί αυτήν την περίοδο. Αυτό μπορεί να σας φέρει κοντά σε καινούργιες γνωριμίες που σίγουρα θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Γενικά είστε δύσκολοι στις σχέσεις σας, αλλά τώρα που τα άστρα σας ευνοούν εσείς οι ελεύθεροι μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό, αλλά και οι εν σχέση, να κάνουν κάτι καλύτερο για το μεταξύ τους, που έχει χάσει λίγο το χρώμα του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η πίστη που έχετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας είναι τελικά η θεραπεία, για να ξεχάσετε εντελώς αυτά που έγιναν και κατέληξαν σε χωρισμό – ερωτική απογοήτευση. Το ανώτερο σύμπαν έχει πολλά και καλά σχέδια για εσάς, άρα μετά την πανσέληνο, μπορείτε να περιμένετε την επόμενη μεγάλη αγάπη. Ποντάρετε λοιπόν σε εσάς και αφήστε τους τρίτους να σας πλησιάσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Η οικογενειακή σας ζωή είναι αυτό που πρωτίστως σας απασχολεί
Πριν φύγετε για τις διακοπές σας λύστε κάθε εκκρεμότητα. Όλα τα αστρολογικά είναι με το μέρος των υδάτινων ζωδίων και όλα δείχνουν την καλή εξέλιξη. Όσοι Ιχθείς έχουν μπλεχτεί σε ερωτικές ιστορίες με τρίτα πρόσωπα, ας είναι πιο προσεχτικοί καθώς οι αποκαλύψεις θα είναι ένα πιθανό γεγονός. Ίσως και να πληγώσει άτομα που δεν φταίνε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.