ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/08 Τρίτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε μια αναστάτωση, που δείχνει ότι η σχέση σας, δεν εξελίσσεται όπως … εσείς θα την θέλατε. Αυτό το έχει αντιληφθεί και ο άνθρωπος σας, που έχει την καλή θέληση να συζητήσετε και να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά. Ο ανάδρομος Ερμής, σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση θα βοηθήσει, να ανατρέξετε, στις καλές μνήμες του παρελθόντος, και να θερμάνετε και πάλι την ατμόσφαιρα στο μεταξύ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Έχετε ακούσει πολύ καλά σχόλια από τρίτους, για το άτομο που ενδιαφέρεστε. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην άλλη πλευρά. Οι μέρες του Αυγούστου, θα βοηθήσουν, έτσι εσείς οι δύο … να έρθετε πιο κοντά και να ξεκινήσετε κάτι που κάτω από τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών, θα έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι εξαιρετικά δυνατό. Αυτοί, που κάνουν αυτές τις ημέρες, τις προσπάθειες τους για επανασύνδεση, σίγουρα θα έχουν ένα …. επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Με το Κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη και ιδιαίτερα δύσκολη τροχιά, εσείς θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι … στα λόγια σας. Δεν χρειάζονται πολλές υπερβολές και ειδικά υποσχέσεις, που θα σας κάνουν να δείχνετε μετά από λίγο… αναξιόπιστοι. Οι σκέψεις κάποιων του ζωδίου σας, είναι ακόμη παγιδευμένες, στο παρελθόν. Ίσως … να γίνει κάτι σε επικοινωνιακό επίπεδο, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Θα ήταν σοφό από την δική σας πλευρά, να κάνετε πίσω σε εντάσεις και παρεξηγήσεις, που έχουν συντελεστεί, αυτό το χρονικό διάστημα. Και εσείς οι ίδιοι, βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη αδυναμία συνεννόησης. Από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και μετά, σίγουρα …. τα πράματα θα καλυτερέψουν. Εσείς που έχετε βρεθεί μόνοι σας, μην απογοητεύεστε. Πιθανόν να σας φανερωθεί, ένας έρωτας, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Τρέξτε να προλάβετε τις τελευταίες ημέρες, που το αστέρι του σύμπαντος, σας δίνει όλη την καλή του ενέργεια, έτσι ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε καταστάσεις, που σας απασχολούν. Για αρχή θετική εξέλιξη θα δείτε, μέσα στον οικονομικό σας τομέα. Πολλά από αυτά που σας ενοχλούσαν θα λυθούν και ίσως και να προλάβετε να πάτε… και διακοπές. Από την μεριά των αισθηματικών σας, αφήστε τους άλλους, που έχουν δηλώσει ότι σας αγαπούν … να σας πλησιάζουν με τις προτάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Έχετε αυτήν την εποχή, πολλές προτάσεις, που σίγουρα σας κολακεύουν. Εσείς είστε και αυτοί, που τελικά θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις, που αφορούν υποθέσεις, ακόμη και του παρελθόντος. Τα νέα που θα σας έρθουν από την οικονομική σας δραστηριότητα, θα σας φτιάξουν μια καλύτερη ψυχολογία. Μια εποχή … που θα σας δώσει ευκαιρίες, που μπορούν να σας αλλάξουν την καθημερινότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.