ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/08 Τρίτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας, που κατά καιρούς εμφανίζεται και μετά πάλι χάνεται. Αυτό σίγουρα είναι μια εκνευριστική κατάσταση, που δεν θα μπορέσετε σε αυτήν την μορφή της… να την υποστηρίξετε. Οι μέρες του Αυγούστου, αστρολογικά σας υποστηρίζουν, έτσι ώστε να βρείτε τους τρόπους, να λύσετε μόνιμα ή να επανενώσετε άμεσα, τους ερωτικούς δεσμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Με τον ανάδρομο Ερμή, εσείς θα μπείτε και πάλι στον πειρασμό, να ψάξετε έναν παλιό σας έρωτα, που ακόμη … δεν έχετε ξεπεράσει. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, να το κάνει η άλλη πλευρά πρώτη. Υπάρχουν … σε κάποιους από εσάς, διπλές ζωές που επιθυμείτε πράγματι να τις ξεκαθαρίσετε, αλλά σίγουρα θα πρέπει πρώτα να ισορροπήσετε τι ζητάτε εσείς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Οι εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, τρέχουν και απαιτούν την προσοχή σας. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι ότι ο άνθρωπος σας, έχει καταφέρει και έχει ισορροπήσει το άσχημο παρελθόν του … και πιθανόν μέσα στο Φθινόπωρο … να λύσει όλα τα δεσμά. Εσείς από την δική σας την πλευρά, μην πιέσετε, αφήστε τις ευθύνες για αυτούς … που τους αναλογούν. Χρήμα και φήμη από την εργασία σας, θα σας τονώσει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Από την μεριά των δικών σας ανθρώπων – κύκλων, θα ακούσετε όχι και πολύ καλά σχόλια … για τον σύντροφο σας. Ίσως σε κάποια σημεία να είναι υπερβολικά τα σχόλια. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς είστε αυτοί που θα πάρουν την τελική απόφαση και … μέσα σε αυτόν τον μήνα. Οι εργένηδες είναι αυτοί, που θα δεχτούν κάποιες επικοινωνιακές κρούσεις, από το παρελθόν τους, που θα τους δελεάσει … με τα καινούργια δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Όλα αλλάζουν γύρω σας, εκτός από εσάς. Αυτό σίγουρα δίνει μια παραπάνω αίσθηση ασφάλειας και αγάπης, στον άνθρωπο σας. Οι Υδροχόοι, που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν μέσα από την υποστήριξη των τρίτων – φίλων να επανα – συνδεθούν και σχετικά γρήγορα και εύκολα. Πολλοί και οι πειρασμοί, για τους εντελώς μόνους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Μπορεί να αισθάνεστε μόνο και παραμελημένοι, από τον άνθρωπο σας, αλλά δεν χρειάζεται το μυαλό σας … και κάτω από τον ανάδρομο Ποσειδώνα – Ερμή, να πλέκει σενάρια αμαρτωλά. Κάντε λίγη υπομονή, και οι εξηγήσεις που θα σας δοθούν σίγουρα θα σας καταλαγιάσουν την αβεβαιότητα. Ενεργοποιηθείτε και σε υποθέσεις οικονομικών… που πριν να λήξει αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα σας φέρουν μεγάλες αλλαγές … και ευχάριστες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο