ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/09 Παρασκευή Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/09 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Την σκέψη που κάνετε, για να τραβήξετε και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου στην καθημερινότητα σας, ίσως και να πρέπει να την παιδέψετε λίγο ακόμη και μέχρι να βρείτε την σωστή λύση. Οι μέρες και μέχρι τις 25 / 09, έχουν πολλά καλές όψεις του Κυβερνήτη σας, με την Αφροδίτη, που σίγουρα θα σας φέρουν … πιο εύκολα στον στόχο σας. Μια καλύτερη ψυχολογία, θα έχουν και αυτοί που είναι σε διαδικασίες χωρισμού.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Ο άνθρωπος σας, έχει σκεφτεί και έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, που θα σας τις ανακοινώσει το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ίσως και να σας είχε προϊδεάσει, από το Καλοκαίρι, γύρω από δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις μέσα στο τρέχον έτος. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο και με καλή διάθεση απαντήστε. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, και μετά από άσχημο χωρισμό, μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος … θα έχουν βρει νέο έρωτα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Μάλλον χάνετε τον χρόνο σας και την ενέργεια σας, για να αλλάξετε αυτό που σκέφτεται ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει για εσάς. Αν θέλει κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας το ρωτήσει – ζητήσει. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να δώσετε παραπάνω προσοχή, σε υποθέσεις οικονομικές και της οικογένειας σας. Πολλά και τα δρώμενα σε φιλικές υποθέσεις, που θα σας εκπλήξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε πια … με τον άνθρωπο σας, ή έστω αν αυτός δεν είναι και στα καλύτερα του, για συζητήσεις, θα ήταν ιδανικό να μην πιέζετε, καθώς αυτό θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μετά το 3ο δεκαήμερο του μήνα, που τα αστρολογικά θα είναι πιο θετικά προς το ζώδιο σας, όλα θα μπουν σε μια σειρά. Εσείς … που έχετε και μια κρυφή – παράλληλη σχέση, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι όλα έχουν αρχίσει και πιέζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματα σας, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποια πιο σοβαρή κουβέντα, που θα έδινε στην άλλη πλευρά, ελπίδες χωρίς λόγο. Μέχρι να εισέλθει ο μήνας του Ζυγού, πολλοί από τους χωρισμένους συντρόφους, ακόμη και με μεγάλα χρονικά κενά, θα βρουν τις αφορμές – ευκαιρίες, για να δώσουν και πάλι τα χέρια επικοινωνιακά, και ίσως και να κάνουν την προσπάθεια τους αισθηματικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Υπάρχει έντονο πάθος, στην ζωή σας, αυτόν τον καιρό. Ήταν κάτι που σας είχε λείψει και το μόνο που ζητάτε στο τώρα, είναι να πάτε αυτήν την κατάσταση, σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Είναι μια καταπληκτική εποχή, που θα δείτε όλους τους τομείς της ζωής σας να πηγαίνουν … από το καλό στο καλύτερο. Καλά θα είναι και τα πράματα, μέσα σε ζευγάρια που είχαν χαθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.