ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/11 Κυριακή

akmi-zwdia-krios-tayros

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 15/11 Κυριακή taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Δεν είστε σε  καλύτερη κατάσταση, από τον προηγούμενο μήνα στο ερωτικό σας γίγνεσθαι. Ακόμα θρηνείτε αυτά που έχετε χάσει… αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να το αλλάξετε.  Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε υδάτινο ζωδιο ή Ταύρο, θα επιχειρήσουν να ξαναπροσεγγίσουν το πρώην ταίρι τους.. με πιθανά θετικά αποτελέσματα. Αυτοί που έχουν ερωτικό δεσμό σε χιλιομετρική απόσταση… θα θελήσουν να κάνουν κοινές διακοπές.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Οχτώ των Πεντάκτινων: Αυτές οι ημέρες και μέχρι τις 21/11 θα χρειαστεί όλοι οι Ταύροι, να αποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης τους, καθώς όλα τα αστρολογικά, δείχνουν ερωτικές επιτυχίες για τους ελεύθερους, και σταθερότητα για του δεσμευμένους. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, που έχουν χωρίσει από τον αγαπημένο τους σύντροφο, αλλά ακόμα επιθυμούν την επανένωση… θα τύχουν ευκαιριών μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με επικοινωνίες και συναντήσεις… που μάλλον θα οδηγήσουν στο καλό αποτέλεσμα.

Εύνοια με: Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Τα νεύρα σας είναι υπερβολικά. Αυτό το αντιλαμβάνονται και τα κοντινά σας περιβάλλοντα που επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με εσάς.  Το αγαπημένο σας ταίρι είναι το μόνο που μπορεί σας δώσει την παρηγοριά που αναζητάτε. Οι Δίδυμοι που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα τολμήσουν να κάνουν κινήσεις επανασυνδέσεις μέσω τρίτων κοινών– φίλων. Οι δέσμιοι σε αρρωστημένες καταστάσεις….θα λάβουν νεότερα για χωρισμό από την άλλη πλευρά.

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω Ο Άσος των Κυπέλλων : Είστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών, καθώς ο κυβερνήτης σας κάνει εξαιρετικές και δυναμικές όψεις με τον οίκο των Σκορπιών… και σας προσδίδει λάμψη και γοητεία. Για τους εν σχέση που έχουν βαρεθεί στα ίδια, θα έχουν την τύχη να δουν το έτερον τους ήμισυ να κινείται  προς την κατεύθυνση της οργάνωσης εκδρομών- των διακοπών και λοιπών  ψυχαγωγικών τρόπων. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Κρόνο, θα λάβουν ειδήσεις για κάποια παλιά του αγάπη – γνωριμία.. που έχει οδεύσει προς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Εύνοια με: Ιχθείς

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Ράβδων: Δυναμική επανεμφάνιση όλων των Λεόντων θα φέρει η κίνηση της Σελήνης πάνω στον ζωδιακό των Τοξοτών. Όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σας.. και τα ερωτικά. Αυτοί που ακόμα έχουν αγωνία για την εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα διάστημα ταραχών και επαναπροσδιορισμών συναισθημάτων…. θα έχουν θετικές ανταποκρίσεις από τον άνθρωπο τους. Αυτοί που δεν έχουν καμιά διάθεση για σοβαρές δεσμεύσεις, μέχρι τα τέλη του μήνα… μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα…..αλλάξουν άποψή.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Οι πιθανότητες που έχετε να συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ στις φετινές διακοπές είναι πολλές. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα σας δώσουν άπλετες ευκαιρίες να διαλέξετε το έτερον ήμισυ της καρδιάς σας. Για όσους έχουν διπλή ερωτική ζωή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εγκρατείς, καθώς αυτές οι όψεις, πιθανόν να αναδείξουν τις ερωτικές σας περιπέτειες σε άτομα που δεν πρέπει. Μέχρι και τις 23/11…μια προσοχή σε όλους.

Εύνοια με:  Καρκίνος

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών: Δυσκολίες αντιμετωπίζετε από τις αρχές του χρόνου στην επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Πολλές και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο… που θα σας βάλουν σε εσώτερες σκέψεις για χωρισμό. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν πολλά να σας φανερώσουν… άρα μην κάνετε προκαταβολικά κάποια υπερβολική κίνηση…. που ενδέχεται σε μικρό χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.

Εύνοια με: Κριός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στην ίδια την ερωτική σας ζωή. Πολλά τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν βιωθεί από εσάς…. και σας κρατάνε δέσμιους στο προβληματικό παρόν. Οι ελεύθεροι του δευτέρου και τρίτου 10ημέρου, θα δεχτούν ερωτική πρόκληση από τους χώρους του επαγγέλματος τους. Όσοι έχουν παράλληλη ερωτική κατάσταση που πια δεν τους δίνει κάποια ικανοποίηση, θα μπορέσουν με ευκολία μέσα στο Καλοκαίρι να την τελειώσουν … οριστικά.

Εύνοια με: Ταύρος

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το πέντε των Κυπέλλων: Είσαστε κάτω από αστρολογική κάλυψη και μεγάλη εύνοια καθώς οι θέσεις των αργοκίνητων πλανητών σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν τελικά είστε ευτυχισμένοι στον δεσμό / γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα συναισθήματα τους για το πρώην ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική είσοδο, από νέο που θα τους ενθουσιάσει …. και θα τους βάλει σε νέους δρόμους σκέψεις.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Πολλές και χαοτικές  οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν καταφύγει σε παράλληλες σχέσεις που απλά τους ανακουφίζουν προσωρινά. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα της Σελήνης σε επόμενο ζωδιο τς προσεχείς ώρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την περισσή προσοχή σας.  Όσοι έχουν γεννηθεί στο μεσαίο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχουν μέσα από τον εργασιακό τους χώρο κρούσεις για ερωτικά παιχνίδια… πάλι.

Εύνοια με: Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Είστε το μοναδικό ζωδιο που μέχρι τις 25/11 θα έχει τέτοια μεγάλη επιτυχία στις επανασυνδέσεις ακόμα  και μετά από χρόνια και δύσκολες συνθήκες αλλά και άσχημες μνήμες. Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα μπορέσουν μέσω διαλλακτικών διαλόγων να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι Υδροχόοι που είναι σε σοβαρή σχέση και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση συμβίωσης, γάμου, νέου απογόνου, θα υποστηριχτούν από πλανητικές όψεις που θα τους σταθεροποιήσουν περισσότερο.

 

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Πεντάκτινων: Οι συνήθεις σας θα αλλάξουν καθώς κάτι σας έρχεται σε μορφή ερωτική πρόταση από τον άνθρωπο σας. Αυτό  μπορεί να είναι…. πρόταση γάμου, ξαφνική ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, συμβίωση…. όλες οι αστρολογικές δυνάμεις του σύμπαντος, έχουν συνασπιστεί προκειμένου να σας αποδώσουν τα καλύτερα για να ισορροπήσετε την συναισθηματική σας ζωή.

Εύνοια με: Κριός

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._