ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/07 Κυριακή Α

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/07 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Δεν έχετε και πολλά ακόμη να πείτε, στον άνθρωπο σας, και ίσως και να πρέπει πια να περιμένετε … τις δικές του κινήσεις. Το αντίθετο θα σήμαινε, ότι παρακαλάτε, και αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό του ζωδίου σας. Αφήστε τον χρόνο… να σας δείξει τι τελικά γίνεται μέσα στο κεφάλι και τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Στην περίπτωση, που είστε μπλεγμένοι με τρίτη κατάσταση, μάλλον εσείς θα πρέπει και άμεσα, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Σαφώς και έχετε μια μόνιμη ανασφάλεια, εξαιτίας, του ιδιαίτερου παρελθόντος του συντρόφου σας, όμως αυτό επειδή πια σας φθείρει, θα πρέπει να το ισορροπήσετε μέσα σας. Οι μέρες μέχρι και να λήξει αυτός ο μήνας, είναι αστρολογικά υπέρ σας… και σας δίνουν την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο της καθημερινότητα σας. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα έχετε κάποια δέλεαρ, που καλό είναι να τους ρίξετε … και μια δεύτερη ματιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Οι μέρες σας βρίσκουν διχασμένους, ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Έχετε μπει σε έναν κυκεώνα σκέψεων, για το ποιος θα ήταν ο καλύτερος και ο πιο ποιοτικός σύντροφος … για εσάς. Δεν χρειάζεται στο τώρα, να ζορίζετε τόσο πολύ την καρδιά και το μυαλό σας. Οι όποιοι λοιπόν σας αγαπούν, θα κάνουν αυτά που πρέπει για να δελεάσουν ή να ξανα – δελεάσουν … το πνεύμα σας. Όλα τα άλλα, θα τα βρείτε μόνοι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Έχετε μπει στο ερωτικό στόχαστρο κάποιων νέων ανθρώπων, που σίγουρα σας κολακεύουν … με τις δράσεις και τα λεγόμενα τους. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, εσείς θα περάσετε μια εσώτερη ευχάριστη δοκιμασία, που σας ζητά, να πάρετε αποφάσεις, για το ποιος από όλους αυτούς, είναι πιο ταιριαστός στα δεδομένα σας. Αυτοί … που έχουν πάρει πιο μόνιμες αποφάσεις, γύρω από δεσμεύσεις, ας ισορροπήσουν πρώτα τα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Αφήστε τους άλλους … να λένε και να κάνουν τα δικά τους. Εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα, τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. Οι μόνοι Βασιλιάδες, εκεί που θα καταλύσουν για διακοπές, ίσως και να βρουν …τον έρωτα της ζωής τους. Αυτοί που έχουν χωρίσει, τώρα που ο Ήλιος θα σας υποστηρίξει, πιθανόν και για να επανασυνδεθούν. Ακόμη και στα οικονομικά σας, θα δείτε σταθερή βελτίωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Μην ακούτε τις σειρήνες … από το παρελθόν. Δεν έχετε καμία σχέση πια, με τις άσχημες καταστάσεις. Μπορεί να σας έχει μείνει η συνήθεια, αλλά σίγουρα θα πρέπει και να προστατέψετε τον εαυτό σας, από τα επαναλαμβανόμενα λάθη. Οι μέρες του τρέχοντος μηνός, θα σας εμφανίσουν καινούργια πρόσωπα και άπειρες ευκαιρίες για ψυχαγωγία. Προσοχή … στα έκτακτα έξοδα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.