ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/07 Σάββατο

taro-tsigganiki-katastrwsi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 16/07 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε από τα ζώδια που έχουν το πιο κοφτερό και δυνατό μυαλό. Αυτό κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε μιας και το ταίρι σας είναι μπροστά σας και θέλει να ανοίξει σοβαρούς διαλόγους για το μέλλον σας. Αν είσαστε σύμφωνοι, προχωρήσετε το τώρα… και μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, που οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδανικές για το ζώδιο σας. Αυτό θα δώσει και τις ευκαιρίες για επανασυνδέσεις για τους τολμηρούς, που έχουν κάτι διαφορετικό να προτείνουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε στα καλύτερα σας και αυτό ακτινοβολεί, στους γύρω σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο μήνας Ιούλιος, σας αποδίδουν ευκαιρίες για να κατακτήσετε το μυαλό και την καρδιά του ατόμου που σας ‘παιδεύει’! Μπορεί να είστε σε αγωνία αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τον στόχο σας. Οι Ταύροι που θα ταξιδέψουν και είναι ακόμη μόνοι τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα πρόσωπα που θα τους γοητεύσουν σε κάθε επίπεδο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μείνετε κοντά σε αυτά που σας ενδιαφέρουν και μην χάνεστε σε όλα αυτά και άλλα τόσα που κατά καιρούς σας προτείνουν. Σαν ζώδιο είσαστε περίεργοι και ανυπόμονοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα τι ζητάτε. Οι επικοινωνίες ανάμεσα στους χωρισμένους συντρόφους, θα πάρουν φωτιά και το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να ανοίξουν οι δρόμοι για μια ισχυρή επανασύνδεση… με προοπτικές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αφήστε τις παρελθοντολογίες για αυτούς που τις αντέχουν. Δεν είστε σε φάση για να σκαλίσετε τις παλιές υποθέσεις της καρδιάς σας. Αυτοί που έχουν την διάθεση για κάτι ουσιαστικό στην ερωτική τους ζωή, θα έχουν όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι μπροστά τους, για να βρουν έναν άνθρωπο που θα καλύπτει τις αισθηματικές τους προδιαγραφές…. και το αντίστροφο φυσικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ο αυθορμητισμός του λόγου σας είναι υπερβολικός, και το μόνο που χρειάζεται αυτήν την εποχή είναι να περιορίσετε αυτήν την κινητικότητα, καθώς ίσως και να σας εκθέτει πολύ περισσότερο. Οι μέρες και οι νύχτες είναι ήδη γεμάτες ασφυκτικά από πρόσωπα, καταστάσεις και προτάσεις που θα σας δελεάσουν προς κάθε πιθανή κατεύθυνση. Μια παραπάνω προσοχή στους δεσμευμένους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Κινήστε και μιλάτε με μέτρο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο το έχετε αποκτήσει μετά από ερωτικές απογοητεύσεις. Σίγουρα είναι και κάτι που σας διασφαλίζει ότι δεν θα περάσετε και πάλι τα ίδια στο μέλλον. Αυτοί που θα ταξιδέψουν μέσα στον Ιούλιο για να δουν τον σύντροφο τους, θα έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις να τους αναμένουν στον τελικό προορισμό. Πολλοί Παρθένοι το Καλοκαίρι θα δεσμευτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η ‘συμφωνία’ που έχετε με τον άνθρωπο σας, δεν τηρείτε από καμία πλευρά. Οι δεσμοί έχουν χαλαρώσει υπερβολικά και τα συναισθήματα, δεν εκφράζουν πια την απόλυτη δυναμική τους. Σε αυτό είστε και οι δύο συνυπεύθυνοι. Ο κυβερνήτης σας από την εξαίσια νέα θέση του, στον Λέοντα σας βοηθά σε συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν εδώ και τώρα, πρακτικές λύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Έχετε ρητά και κατηγορηματικά αποκλείσει κάθε πιθανό σενάριο που θα σας οδηγούσε σε επανασύνδεση. Είναι πολλά αυτά που κουβαλάτε μέσα στην ψυχή σας και στο τώρα σίγουρα δεν διαπραγματεύεστε. Σαφώς αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βρείτε αυτό που ζητάει το μυαλό σας αλλά να απολαύσετε και το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Όλα δείχνουν ότι θα αλλάξουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη –Νο 11
Το πολύ τρέξιμο που έχετε στον εργασιακό και στον κοινωνικό σας τομέα, σας έχει κάνει να χάσετε τις ισορροπίες μέσα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα το ακούσετε υπό την μορφή παραπόνου από τον σύντροφο σας. Κοιτάξτε τι θα κάνετε και άμεσα. Αυτοί που έχουν επιλέξει την μοναξιά σαν άμυνα για να μην ξαναπληγωθούν, με τα αισθηματικά δώρα που θα φέρει προσεχώς ο Ήλιος από τον Τοξότη, ίσως και να αλλάξουν γνώμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Κυνηγάτε τις απαντήσεις με επιθετικό τρόπο και αυτό σας κάνει να μένετε χωρίς αυτές. Από τις 20/07 και ύστερα μπορείτε να ξανανοίξετε τις συζητήσεις και να διευκρινίσετε αυτά που θέλετε. Όσοι είναι μόνοι αλλά ήδη έχουν εντοπίσει κάτι καινούργιο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει την πραγματικότητα και την πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας. Αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να εκφραστεί στον κατάλληλο χρόνο και άτομο. Αυτοί που κάνουν τα πλάνα τους για δεσμεύσεις –γάμος / οικογένεια-, για μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Από αστρολογικής πλευράς είσαστε ευνοημένοι. Επίσης ο οικονομικός σας τομέας θα σας υποστηρίξει για αυτά που πρέπει να κάνετε. Οι Υδροχόοι που έχουν χωρίσει αυτόν τον μήνα, ίσως είναι και αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναβρούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Καλύτερα μην μπλέκεστε και πάλι με το παρελθόν. Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμό. Μπορείτε να μείνετε μόνοι σας έτσι ώστε να βρείτε τι πραγματικά ζητάει η καρδιά σας. Αυτοί που έχουν στην αισθηματική τους καθημερινότητα διπλές καταστάσεις, θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο για απαντήσεις και αποφάσεις, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αν δεν είστε τελικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο, κοιτάξτε πως μπορείτε και με διακριτικό τρόπο να αποφύγετε τις περιπλοκότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.