ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/08 Τέταρτη Β

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/08 Τέταρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Δύναμη
Έχετε ακούσει, όλες τις δικαιολογίες από τον άνθρωπο σας, για ποιον λόγο δεν κάνει κάτι περισσότερο για αυτήν την σχέση. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα δεν είστε και υποχρεωμένοι να το ανεχτείτε. Μιλήστε πιο ανοιχτά και θέστε όλους τους προβληματισμούς για το τώρα… αλλά και το μέλλον σας. Σίγουρα όλο και κάτι θα καταφέρετε. Μόνοι και χωρισμένοι των τελευταίων μηνών, θα βρεθούν δίπλα σε νέα πρόσωπα που θα τους γοητεύσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Οι Εραστές
Μπορεί να κρατάτε μέσα στην καρδιά σας, κάποια μυστικά από το παρελθόν σας, αλλά αυτά δεν θα πρέπει να είναι ικανά, να σας σταματήσουν, από όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Σίγουρα οι ευκαιρίες για να ξανα – ορθώσετε την ζωή σας, θα είναι πολλές… και μέσα σε αυτόν τον μήνα. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, θα δεχτείτε πιο σοβαρές, προτάσεις πλέον από τον άνθρωπο σας, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Τα άστρα και ειδικά λοιπόν, ο ανάδρομος Ερμής, σας δίνουν την λάμψη και τις ευκαιρίες που ζητάτε τόσο καιρό… για να φέρετε πιο κοντά σας, έναν δύσκολο άνθρωπο, που όμως τον έχετε ερωτευτεί. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας, θα ενώσουν και τους χωρισμένους, που επιθυμούν να είναι μαζί. Προβλήματα, τρίτα πρόσωπα αλλά και φωνές από το παρελθόν θα υποχωρήσουν μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Κόσμος
Αυτά που έχουν, συμβεί μέσα στην σχέση σας, έχουν κατά κύριο λόγο την αρχή τους, στο άσχημο περιβάλλον και νοοτροπία, που διέπει το άνθρωπο σας. Σίγουρα, αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που σας ευχαριστεί, και πρέπει άμεσα να μπείτε σε πιο σοβαρές – ώριμες συζητήσεις. Αυτοί που διατηρούν, διπλές καταστάσεις, στην καθημερινότητα σας, ίσως και να χρειαστεί να μπουν σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσουν το πώς και το πότε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα
Τα λόγια και οι υποσχέσεις που έχετε πάρει σε μεγάλες ποσότητες από τον άνθρωπο σας, δεν σας είναι πια αρκετά, για να σας κρατήσουν μέσα στην ήδη δύσκολη σας σχέση. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, που αυτό που έχετε απόλυτη ανάγκη είναι λύσετε τα προβλήματα που σας καθηλώνουν και τους δύο. Αυτό το Καλοκαίρι, θα είναι και η βάση που θα πάτε τελικά…. και πολύ καλύτερα μέσα στο Φθινόπωρο. Όπως και ναν έχουν τα πράματα, μην βάλετε και πάλι νερό στο κρασί σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Γητευτής
Τα ερωτικά δράματα και οι υπερβολές δεν είναι για εσάς και την καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και κάτι όμως, που το ζείτε μέσα στην υπερβολή του, από τον άνθρωπο σας, που μάλλον σας έχει κουράσει. Ίσως και να πρέπει να κάνετε από κοινού… μια επανεκκίνηση της σχέση σας. Διακοπές, ψυχαγωγικές δράσεις… όλα είναι ένας καλός τρόπος. Μέσα σε αυτά που κάποιοι, ίσως και να δεχτούν και μια πιο σοβαρή πρόταση από την άλλη πλευρά. Το χρήμα σας προσεγγίζει άμεσα…!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο