ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/08 Τετάρτη Α

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Τα μάτια σας μαρτυρούν … ότι αυτήν την φορά, πραγματικά έχετε θυμώσει πάρα πολύ, καθώς οι απαντήσεις, που παίρνετε από τον άνθρωπο σας, δεν είναι και αυτές που θα σας καλύψουν. Αυτό γίνεται εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας έχει κουράσει. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, εσείς καλείστε να μιλήσετε, να παρουσιάσετε τις προτάσεις σας αλλά και να πάρετε μόνιμες αποφάσεις. Η μετριότητα … δεν είναι για εσάς και τα χαρακτηριστικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Το Αστέρι
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο, πολύ κόσμου, που επιθυμεί να έρθει πιο κοντά σας, εδώ και καιρό. Από την νέα εβδομάδα, που αλλάζει και το ζώδιο, εσείς θα μπορείτε να κάνετε πιο σοβαρούς- αναλυτικούς διαλόγους και να καταλήξετε στην καλύτερη λύση – πρόταση. Μια εποχή και μέχρι να φύγει αυτό το Καλοκαίρι, που σίγουρα στους περισσοτέρους του ζωδίου σας, θα δώσει, καινούργιες αγάπες, αλλά και ισχυρές επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Ήλιος
Ο έρωτας που έχετε για τον άνθρωπο σας … κάποιες φορές ίσως και να σας τυφλώνει. Πράττετε εναντίων και των δικών σας συμφερόντων. Αυτό θα πρέπει άμεσα να παύσει. Σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας βοηθήσει στο να ανοίξετε παραπάνω τα μάτια σας. Σκεφτείτε αυτήν την φορά λογικά … και όχι με τα αέρινα συναισθήματα σας. Κάποιες ευχάριστες ανατροπές θα υπάρξουν στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Ο Αρχιερέας
Όλα αυτά που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, γύρω από δεσμεύσεις και επενδύσεις, το καλύτερο θα ήταν να τα αφήσετε για το Φθινόπωρο. Από την νέα εβδομάδα, εσείς που είστε μόνοι θα μπείτε σε τροχιά νέων γνωριμιών που θα σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Σίγουρα όλο και κάτι θα προκύψει, που πιθανώς να σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δικαιοσύνη
Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα βρείτε κάποια νέα πρόσωπα που θέλουν έρθουν πιο κοντά σας. Είσαστε εσείς οι μόνοι, χωρισμένοι προδομένοι Λέοντες, να ξαναφτιάξετε λοιπόν την ζωή σας. Πολλά και τα θετικά που θα σας αποδοθούν, σε υποθέσεις διαζυγίων, κληρονομικών – νομικών θεμάτων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Η Εγκράτεια
Το να κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Μπορεί να έχετε περάσει μέσα από μια ερωτική προδοσία, αλλά θα πρέπει να κάνετε την δική σας αυτοκριτική και να πάτε πιο κάτω. Οι μέρες που έρχονται φέρνουν και τον Ήλιο επάνω σας, και αυτό σίγουρα θα σας προσθέσει μια καλύτερη ψυχολογία. Αυτοί που είναι μόνοι, πιθανόν να δεχτούν ερωτικά καλέσματα από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.