ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/09 Σαββάτο Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/09 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Εγκράτεια
Χρειάζεστε λοιπόν, κάτι περισσότερο από το να περιμένετε, πότε οι άλλοι θα ασχοληθούν με εσάς και τις όποιες ανάγκες σας. Αν αισθάνεστε έτοιμοι για αλλαγές, τότε μιλήστε και κάντε αυτά που θέλετε. Οι μέρες μέχρι και να φύγει αυτός ο ιδιαίτερος μήνας, θα σας προβάλουν πολλές εκκρεμότητες που μέχρι τώρα δεν είχατε επιτρέψει στον εαυτό σας, να ασχοληθεί ενεργά και να τις λύσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας, στην εργασία που αυτόν τον καιρό, έχει ανάγκη την παρουσία σας. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου … θα έχετε πάρει και χρήμα ανάλογο. Οι σχέσεις που σας έχουν τελικά απογοητεύσει, θα μπουν στο μικροσκόπιο σας, και ότι δεν σας καλύπτει πια, σίγουρα θα περάσει μόνιμα στο παρελθόν. Αυτοί που είναι μόνοι, θα υποδεχτούν πολλά και καινούργια άτομα, στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Το Άρμα
Είσαστε σε μια δύσκολη θέση, που η καρδιά σας, από την μια επιθυμεί να δώσει ευκαιρίες, σε κάτι από τα παλιά, αλλά το μυαλό σας, προσπαθεί να σας προστατέψει. Με τον Ερμή και τον Δία, να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για εσάς, εσείς θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας, και να αποφασίσετε τι και πως. Από τα καλά … που θα γευτείτε είναι και τα καλά των οικονομικών που σας λύνουν τα χέρια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν αλλαγές που θα ευτυχώς θα σας δικαιώσουν. Ο άνθρωπος σας, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σιωπής, θα σας κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες και άμεσες προτάσεις, που θα μιλούν για ένα πιο σταθερό βήμα στην σχέση σας, και γενικότερα ένα κοινό μέλλον. Σκεφτείτε, ακούστε, συζητήστε και μετά την αλλαγή του ζωδίου, απαντήστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Μέσα στο μυαλό σας, τρέχουν καταστάσεις, που αφορούν το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως σας σταματά από όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και θα δείτε, ότι όλα μπορούν να γίνουν. Εσείς που είστε μπλεγμένοι μέσα σε παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει άμεσα να βρείτε τις λύσεις, και πριν κάποιος … να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες, μέσα στην σχέση σας, κάποιες πιο σοβαρές κουβέντες, που θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις που καθενός. Οι μέρες είναι εξίσου καλές και για τους εργένηδες που έχουν πια πάρει την απόφαση να βρούν κάτι που θα τους συμπληρώσει την καρδιά. Σε αυτήν την σκέψη, σίγουρα αφήστε το παρελθόν … εκτός.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.