ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/09 Σαββάτο Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/09 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Το Αστέρι
Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν και μόνο σε προβλήματα σας έβαλαν, καλό θα ήταν να μην τα ξανακάνετε. Οι μέρες που θα έρθει πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, ο Ήλιος είναι ελάχιστες και μόνο σε σκέψεις θα σας βυθίσουν, που θα ακουμπούν το τι πρέπει να γίνει άμεσα, στις προβληματικές σχέσεις και καταστάσεις, που έχετε και σας πνίγουν. Χρήματα και κάποιες καλές επαγγελματικές ειδήσεις σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Ήλιος
Αν δεν ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρελθόν του ανθρώπου σας που κατά καιρούς, το βρίσκετε μπροστά σας, ίσως και να πρέπει πια να ρωτήστε πιο ανοιχτά. Ότι και να σας πει, καλό θα ήταν εσείς να το ψάξετε, και στον δικό σας χρόνο να βγάλετε τα πορίσματα. Οι μέρες μέχρι και να φύγει ο Σεπτέμβριος, θα φέρουν στην επιφάνεια πολλές αποκαλύψεις και για όσους διατηρούν, διπλές καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά και ευχάριστα να σας ανακοινώσει. Αυτό έχει να κάνει με το οριστικό κλείσιμο, κάποιων υποθέσεων του, με το άγονο του παρελθόν, αλλά και την ευθυγράμμιση του πια μόνο με αυτά που του έχετε ζητήσει εσείς. Μια καταπληκτική εποχή για το ζώδιο σας, που όλοι θα βρούν την ερωτική τους ισορροπία. Κρατάτε και τα ηνία σε επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Πολλά και καλά αυτά … που σας περιτριγυρίζουν και σας φτιάχνουν την διάθεση για κάθε τομέα της ζωής σας. Η ερωτική σας σχέση, πλέον θα ξεκολλήσει από τα ίδια και τα ίδια, και πιθανόν, να βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας. Εσείς που ακόμη έχετε ελπίδες και όνειρα για κάτι – κάποιον από το παρελθόν, η έλευση ενός νέου έρωτα … θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Ζήστε το!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Γητευτής
Μάλλον έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την σχέση που έχετε τώρα, αλλά δεν εξυπηρετεί τελικά τίποτα … από τα προαπαιτούμενα σας. Σίγουρα αυτό το δεύτερο 15μερο του Σεπτεμβρίου, θα τολμήσετε πολλές αλλαγές, που σε βάθος χρόνου, θα είναι μόνο για το καλό σας. Η εμμονή και η ενασχόληση κάποιων με το παρελθόν, σίγουρα θα λήξει μέσα από σχετικά νέα, που θα εμφανιστούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Ιχθείς : Η Σελήνη
Κινείστε με μεγάλη προσοχή μέσα στην νέα σχέση σας, και καλά κάνετε. Σίγουρα έχετε πάθει πολλά, και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θέλετε να περάσετε ότι και παλιότερα. Με τον κυβερνήτη σας, σε εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, όλοι θα βρουν το σωστό ταίρι της καρδιάς τους. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, θα σας έρθουν και κάποια χρήμα ή νομική δικαίωση, για μια παλιά – ξεχασμένη ιστορία. Δράστε αυτήν την δορά σοφά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.