ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/11 Δευτερα

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 16/11 Δευτερα taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση στον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχουν μαζευτεί πολλά  και στενάχωρα… αλλά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να τα λύσετε. Για τους γεννημένους με ωροσκοπο σε Τοξότη ή Αιγόκερω,  θα υπάρξουν οι ιδανικές ευκαιρίες, πριν λήξει αυτός ο μήνας,  για να συζητήσετε και να επιλύστε οριστικά αυτά που σας ενοχλούν… και του δύο. Για όσους έχουν διπλή ζωή, ας προσέχουν περισσότερο.

zodia-taro-45

Εύνοια με:  Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Ράβδων: Βρείτε λίγο χρόνο και για τους φίλους και τις κοινωνικές σας παρέες. Έχετε απορροφηθεί από τα εργασιακά σας, που θα πάνε ακόμα καλύτερα, αλλά και μέσα από σχέσεις που σας κρατάνε δέσμιους. Οργανώστε καλύτερα τον διαθέσιμο χρόνο σας και διαμοιράστε τον καλύτερα και δικαιότερα. Για όσους Ταύρους που  έχουν χωρίσει… θα χρειαστεί να κάνουν οι ίδιοι ένα βήμα περισσότερο, προς την κατεύθυνση της επανένωσης… καθώς η άλλη πλευρά αυτό περιμένει, για να δώσει το πράσινο φως στο ΄ναι’!

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Οι φιλοδοξίες σας έχουν επηρεάσει την προσωπική σας ζωή που έχει μείνει στα αζήτητα και στο σκοτάδι. Αν ξαφνικά μείνετε χωρίς ταίρι.. μην αναρωτηθείτε τι φταιει. Οι αστρολογικές όψεις του Κρόνου και του Πλούτωνα πάνω σας, ιδίως σε αυτούς  που έχουν γεννηθεί στο 1ο   δεκαήμερο, είναι ιδιαιτέρως  δύσκολες.. και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21-11. Για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες θα σας προσεγγιστούν από τα τέλη του μήνα και μετά… και θα είναι και κοντά στις προδιαγραφές σας.

Εύνοια με: Λέοντας

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Η άνεση, η κοινωνικότητα και η καλή σας διάθεση θα φέρει πολύ νέο κόσμο στο κοινωνικό σας γίγνεσθαι… κάτι που έχετε πολύ ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Όσοι Καρκίνοι,  έχουν χωρίσει ή έστω απομακρυνθεί.. θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν σχετικά με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε  υδάτινο ζωδιο, είναι και οι μοναδικοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο που τους έχει κυριεύσει το μυαλό και την καρδιά… !

Εύνοια με: Παρθένος

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Ράβδων: Έχετε καταφέρει και έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά πολύ κόσμου τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει σύντομα πριν φύγει ο Ερμής από τον Σκορπιό,  να πάρετε την απόφαση σας για το που θα ‘δεσμευτείτε’! . Αυτό ισχύει και για τους Λέοντες,  που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφο τους, και που όμως επιθυμούν να ξαναπροσπαθήσουν να σώσουν την ερωτική τους σχέση – γάμο.

Εύνοια με: Κριός

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Κάντε από τώρα τα πλάνα σας και ανακοινώστε τα στον άνθρωπο σας. Οι πλανητικές όψεις πάνω από τα ρομαντικά Παρθενάκια δεν είναι οι ιδανικές. Μια προσοχή παραπάνω  σε όσους έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα από την συναισθηματική τους σχέση λόγω σοβαρών διαφορών. Για όλους τους ελεύθερους  … πολλά τα νέα και ιδιαίτερα πρόσωπα που θα τους πλησιάσουν με ερωτικές διαθέσεις..

Εύνοια με:  Ζυγός

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Είσαστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί αυτές τι ημέρες…και αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέχρι τις 28/11. Αυτό θα βρει πρόσφορο έδαφος στις αποφάσεις σας για την συναισθηματική σας ζωή, που χωλαίνει εδώ και μήνες. Τα άστρα σας ευνοούν προκειμένου  να αποδιώξετε από πάνω σας οποιαδήποτε κατάσταση και άνθρωπο σας κουράσει και σας περιορίζει με τον τρόπο του. Και φυσικά να φέρετε κοντά σας οτιδήποτε αξιόλογο και ποιοτικό.

Εύνοια με: Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Με τόσους και ποικίλους πλανήτες στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου, θα είναι και οι πιο τυχεροί καθώς θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν νέους και σταθερούς  δεσμούς. Ακόμα και μετά από χωρισμό. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο που θα τους αναζωογονήσει… και ίσως μέσα από εκεί βρουν και το κατάλληλο άτομο για αυτούς.

Εύνοια με:  Ιχθείς

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Ο Ήλιος στον οίκο του Σκορπιού θα διευκολύνει όλες τις προσωπικές σας ‘ συναλλαγές’. Ονειρευτείτε αυτό που θέλετε και αφήστε τις αστρολογικές συνθήκες να σας το φανερώσουν.  Οι γεννημένοι με ωροσκοπο σε υδάτινο ζωδιο, θα καταφέρουν μετά το τέλος  του μήνα, να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις ζωής και όχι μόνο. Ακόμα και αυτοί που διατηρούν δύσκολες σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν την λύση για να είναι περισσότερο και ποιοτικότερα  με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Εύνοια με: Ζυγός

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Εστιάστε περισσότερο στο τι επιθυμείτε και εσείς  να γίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Το άγχος και η μόνιμη αγωνία σας, να κρατάτε ευχαριστημένη και ικανοποιημένη την άλλη πλευρά… σας έχει κάνει να ξεχάσετε τον δικό σας εαυτό. Ίσως και να είναι και ο βασικός λόγος που πια δεν έχτε πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας. Για τους ελεύθερους σκοπευτές θα δημιουργηθούν από τις 25/11 και μετά,  οι προδιαγραφές και οι συνθήκες για να μπει στην ζωή τους νέος και άκρως δημιουργικός έρωτας.

Εύνοια με: Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Ράβδων: Ένα καλός τρόπος για να μην αγωνιείτε για το ερωτικό σας μέλλον, είναι να σταματήσετε να ακούτε τα οικεία σας περιβάλλοντα και τις απόψεις τους.  Όσοι είναι σε μακροχρόνια δέσμευση θα καταφέρουν μέσα στον ερχόμενο μήνα, να μιλήσουν για κάτι περισσότερο. Η Αφροδίτη που ήδη σας επηρεάζει, θα δώσει και τις κατάλληλες ευκαιρίες… ακόμα και σε αυτούς που έχουν χωρίσει… έτσι ώστε να γίνου αμοιβαίες προσπάθειες για συνάντηση και ουσιαστικό διάλογο.

Εύνοια με: Ιχθείς

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Αποφύγετε τις συζητήσεις που τελικά δεν σα καταλήγουν πουθενά. Η εμμονή του ζωδιου σας με την παρελθοντολογία και την περιττή περιέργεια σε τετελεσμένα γεγονότα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες,  του μεσαίου και τρίτου δεκαημέρου θα έχουν την εύνοια του ανάδρομου Ουρανού, από τον  επιθετικό Κριό, για να τολμήσουν και να πλησιάσουν το πρόσωπο που εδώ και εβδομάδες τους προκαλεί ερωτικά… !

Εύνοια με:  Κριός

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._