ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/07 Κυριακή

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 17/07 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Λετε πολλά αυτό το χρονικό διάστημα για να κρατήσετε κοντά το άτομο που αγαπάτε. Το μόνο που τελικά μπορείτε να καταφέρετε, είναι να φανείτε ανακόλουθοι. Δείτε που οδηγείτε τελικά αυτός ο συσχετισμός και πάρτε τις αποφάσεις σας. Η ανταγωνιστική συμπεριφορά, που διατηρείτε μέσα στον κοινωνικό κύκλο σας, είναι υπερβολική και ίσως άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν, το σκέφτονται πάρα πολύ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Παλιές ιστορίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, και σας χτυπούν την πόρτα της καρδιάς σας. Σκεφτείτε όμως τι θέλετε και εσείς. Πολλά αυτά που θα σας προταθούν και θα σας δελεάσουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο, σας δίνουν όλες τις ευκαιρίες για να αποφασίσετε. Ακόμη και αυτοί που είναι σε δέσμευση θα μπορέσουν μέσα στην σχέση τους, να κάνουν πολλά ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Η κινητικότητα σας είναι απίστευτη. Είσαστε παντού. Αυτό βέβαια σαν ζωδιακό σας χαρακτηριστικό, σας δίνει προβάδισμα, αλλά ίσως και να ανησυχεί τον άνθρωπο σας, που μάλλον ζηλεύει. Αυτό κοιτάξτε να το διευκρινίσετε καθώς σας έρχονται γκρίνιες. Αυτοί που έχουν μπλέξει την καριέρα τους με την προσωπική ζωή, το μόνο που επιβάλλεται να κάνουν είναι να μιλήσουν ειλικρινά για τις τελικές προθέσεις τους
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αν δεν κάνετε τώρα την κίνηση σας, ίσως αργότερα να είναι αργά. Αν επιθυμείτε πραγματικά να φέρετε και πάλι πίσω κάποιον στην ζωή σας, οργανώστε το πλάνο σας και κάντε το πράξη. Οι μέρες έχουν καταπληκτικές αστρολογικές όψεις, για όλα τα υδάτινα ζώδια και ειδικά για εσάς. Αυτοί που είναι ήδη σε διακοπές, και δηλώνουν μόνοι τους, ας προετοιμαστούν για καινούργιους και παθιασμένους έρωτες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας : Ο Αρχιερέας – Νο 05
Οι ανασφάλειες σας έχουν πια ξεπεραστεί. Άρα δεν έχετε κανέναν λόγο να τις ξαναβρείτε πάλι μπροστά σας. Αυτό σημαίνει αυστηρά, ότι από πλευράς σας δεν θα πρέπει να ξανακοιτάξετε προς την κατεύθυνση του παρελθόντος. Μεγάλες οι πιθανότητες να το βρείτε προσεχώς, μέσα από τυχαίες συναντήσεις και κοινά – τρίτα περιβάλλοντα. Η εποχή επιτάσσει κάθετες αλλαγές. Από την στιγμή που ο Ήλιος θα σας αγκαλιάσει, εσείς θα αισθανθείτε έτοιμοι για δυνατά βήματα μπροστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Το τέλος της εποχής του Καρκίνου, είναι κοντά και σας επηρεάζει θετικά. Άτομα που τους ενδιαφέρετε ίσως και ερωτικά, είναι έτοιμα να σας εξομολογηθούν έρωτα. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και κάτι από το παρελθόν σας. Κρατήστε την ισορροπία σας, ακούστε όλες τις πιθανές προτάσεις και απαντήσει μόνο στους δικούς σας χρόνους. Αυτοί που σκέφτονται για ξεχωριστές διακοπές από το ταίρι τους, ας το ξεχάσουν!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εμποδίζετε εσείς οι ίδιοι την πρόσβαση κάποιων ατόμων που ενδιαφέρονται για το άτομο σας. Ίσως αυτό να οφείλεται σε κάτι άσχημο που σας συνέβη στο παρελθόν, όμως η ζωή έχει συνεχίσει και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς. Άπειρες οι ευκαιρίες που σας έρχονται μέχρι να λήξει ο Ιούλιος. Το τι ψάχνετε το ξέρετε, άρα κρίνεται με αυτό το ασφαλές κριτήριο. Όλα τα άλλα απλά προσπεράστε τα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ο κυβερνήτης σας με την ερωτική Αφροδίτη, έχουν κάνει συμμαχία και σας αποδίδουν χάρες και ευκαιρίες για αυτά που ζητάτε στην αγάπη. Οι Σκορπιοί που έχουν τον άνθρωπο τους σε χιλιομετρική απόσταση, θα τον επισκεφτούν με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την πορεία τους στο από εδώ και μετά. Όσοι είναι σε δύσκολες σχέσεις, θα σκεφτούν πολύ σοβαρά, αυτό το Καλοκαίρι να απομακρυνθούν οριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Τα θέματα που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, μέχρι τις 22 / 07, θα βρεθούν στο μονοπάτι σας, και θα ζητήσουν τις τελικές σας αποφάσεις. Σχέσεις και πρόσωπα που είναι πήγαινε – έλα, θα λάβουν τέλος. Νέες γνωριμίες που τραβάνε πολύ σε μήκος, θα τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο σας. Όσοι έχουν στην ζωή τους διπλές καταστάσεις, να είναι προσεχτικοί καθώς αναμένονται εξελίξεις και αποκαλύψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Το να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, θα σας βοηθούσε αυτήν την περίοδο, να βγείτε από αδιέξοδα συναισθηματικά. Μπορείτε αν είστε σε σχέση, να το ζητήσετε από τον άνθρωπο σας. Οι Αιγόκεροι που είναι ένα βήμα πριν καταπιαστούν πάλι με το παρελθόν τους, ας έχουν στο μυαλό τους το ήταν αυτό τελικά, που στο τότε τους χώρισε. Μάλλον ξανασκεφτείτε το.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ξοδεύετε πολλή από την ενέργεια σας για να δώσετε λύσεις, ίσως και σε ερωτήματα που ανήκουν στο παρελθόν σας. Αυτό αλλάξτε το σαν νοοτροπία, καθώς η εποχή του Λέοντα, σας δίνει πολλές καινούργιες γνωριμίες που μπορούν να δελεάσουν το δύσκολο μυαλό σας. Αυτοί που έχουν στην καρδιά τους ερωτική απογοήτευση, θα καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτόν τον κύκλο του πόνου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αισθάνεστε ίσως και ενοχές, που δεν έχετε καταφέρει να σώσετε σχέσεις και συναισθήματα που πραγματικά άξιζαν. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας σε μοιραίες όψεις με τον Ερμή θα σας δώσουν, τις ευκαιρίες για μια ακόμη προσπάθεια μέσα σε αυτές τις ημέρες του Ιουλίου. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα προτείνετε. Ακόμη και οι εν σχέση έχουν την ανάγκη, για να βάλουν νέους όρους μέσα στην σχέση και τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.