ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/08 Πέμπτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Ότι και να σας λένε, εσείς θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας. Μην ακούτε τρίτες συμβουλές και παραινέσεις. Μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα, με τον άνθρωπο σας, αλλά μόνο εσείς θα βρείτε τις σωστές λύσεις. Ο ανάδρομος Ερμής κάποιους μπορεί να τους βάλει σε υπόγειες σκέψεις … για να ψάξετε στο παρελθόν σας. Σίγουρα μια μπερδεμένη εποχή, που χρειάζεται από εσάς, ώριμη διαχείριση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Είστε στο απόλυτο ερωτικό κέντρο, δύο ατόμων, που διεκδικούν την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα σας ανεβάζει την ψυχολογία και σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη διάθεση να τραβήξετε την ζωή σας μπροστά. Είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, όπου οι σχέσεις οι αισθηματικές, που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. θα περάσουν σε εκκαθαρίσεις, και μόνοι ότι αξίζει θα συντηρηθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Πολλά τα λόγια και οι εντάσεις … που έχουν προκληθεί μέσα στον δεσμό σας ένεκα τρίτων προσώπων. Αυτό αν τελικά συντελείται από την δική σας πλευρά, καλό θα ήταν, να κάνετε τις προσωπικές εκκαθαρίσεις. Αυτοί που είναι μόνοι, θα βρεθούν… μπροστά σε νέους πειρασμούς που σίγουρα θα τους βγάλουν… από την ανία της καθημερινότητας τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Αυτά που έχετε ευχηθεί, έχουν αρχίσει και πραγματοποιούνται. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση άμεσα … και θα σας προτείνει μια πληθώρα πραμάτων, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποια καλά νέα πάνω στα οικονομικά σας ζητήματα, που θα σας κάνουν την λήξη του Καλοκαιριού… το καλύτερο διάστημα!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Οι σκηνές ζηλοτυπίας … που έχουν προκύψει, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, πιθανόν να έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές. Ότι και να φταίει, εσείς, θα πρέπει να σηκώσετε το ανάστημα σας και να βρείτε τις πρακτικές λύσεις. Από τις 20 / 08 και μετά θα βρεθούν και οι κατάλληλοι άνθρωποι – σύντροφοι για αυτούς που είναι μόνοι καιρό, και ζητούν να ορθώσουν … την ζωή τους πάλι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είστε μέσα σε μια μελαγχολία που κρατά καιρό. Συνδέεται άμεσα με τον άνθρωπο που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας, και δεν σας κάνει όμως να αισθάνεστε καλά και ασφαλείς. Μια συζήτηση σχετική θα ξεκινήσει, και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα βρείτε και τις λύσεις από κοινού. Θετικές εξελίξεις … σας έρχονται και από τον τομέα των οικονομικών σας, που τόσο καιρό αναμένατε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο