ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/09 Κυριακή Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/09 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Μάλλον κάπου έχετε μπερδευτεί. Πολλά τα φλερτ και οι περιπέτειες που έχουν βγει στην επιφάνεια … το τελευταίο χρονικό διάστημα και στον δρόμο σας, και δεν ξέρετε τι και ποιον! Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε την ευκαιρία, με κάποιους ανθρώπους να έρθετε πιο κοντά και να βρείτε κοινά στοιχεία. Μπορεί και κάποιοι να ξεκινήσουν μια καινούργια αγάπη. Με την Αφροδίτη να αλλάζει προσεχώς ζωδιακό οίκο, όλα είναι πιθανά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Είναι άκρως ερωτικές ημέρες, και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι επιτυχίες στο άλλο φύλο, θα είναι πολλές. Ειδικά εσείς που έχετε και την ανάγκη να ξεχάσετε αυτά που έγιναν, στο παρελθόν, σίγουρα θα είστε και οι τυχεροί. Μόνο μια μεγαλύτερη προσοχή, εσείς που έχετε ήδη μια σχέση. Δεν κάνουν όλα για όλους! Τα οικονομικά σας, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα … και μετά θα έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα, αυτήν τη εποχή που σας πιέζουν για λύσεις. Ξεκινήστε από τα ερωτικά – διαπροσωπικά σας … που μάλλον έχουν μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, και όλα τείνουν για εκπλήξεις. Κάποιοι φίλοι σας, ίσως και να χρειαστούν την πολύτιμη βοήθεια σας. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τα οικονομικά σας, που έχουν πολλά να σας προσφέρουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Αυτά που έχετε περάσει, είναι δύσκολα. Ωστόσο και ευτυχώς έχουν πια λήξει και το μόνο που χρειάζεστε … είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και ευτυχία. Από την νέα εβδομάδα, θα βρείτε πολλά φιλικά σας πρόσωπα, κοντά και να σας προσκαλούν για ψυχαγωγία, και διασκέδαση. Με τόσο καλά αστρολογικά στο ζώδιο σας, πιθανόν και να προκύψει και ένας νέος έρωτας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, ακουμπούν τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί με ένα συγκεκριμένο άτομο, που όμως για ιδιαίτερους λόγους, δεν υπάρχει αυτήν την εποχή στο παρόν σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα κοινωνικά σας δρώμενα, και ίσως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και πριν να φύγει ο Σεπτέμβριος … να έχετε κάποιες ειδήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μην το παίζετε και τόσο άνετοι… στην αγάπη και ότι την περιβάλλει. Οι μέρες είναι δύσκολες, και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα είναι περίεργα. Εδώ και μέρες, δεν είστε ικανοποιημένοι από αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Μόνο μέσα από διάλογο, θα μπορέσετε να βρείτε την ουσία του προβλήματος και να δώσετε λύσεις. Εσείς που έχετε παράλληλες καταστάσεις, πιθανόν και να πρέπει να δείτε πιο σοβαρά το όλο θέμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.