ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/09 Κυριακή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/09 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε καχύποπτοι με κάθε νέα σας γνωριμία, καθώς έχετε περάσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν σας, που μόνο σας πλήγωσαν. Από το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, που ο αστρολογικός ουρανός θα σας φωτίσει… είναι και πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε προτάσεις για επανασύνδεση, υπό νέους όρους και προϋποθέσεις. Η εποχή έχει πολλά καλά να σας προσφέρει, αλλά πάνω από όλα προσέχετε τον εαυτό σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το τι θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, η οποία έχετε περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εσείς που για τους δικούς σας λόγους, διατηρείτε και κάτι παράλληλο, θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις, που μόνο θα υπηρετήσουν την καρδιά σας, και όχι το ερωτικό σας ταμπεραμέντο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Κοιτάτε γύρω σας, και βλέπετε τις σχέσεις των τρίτων … και πιθανόν και να ζηλεύετε. Δεν θα έπρεπε! Είσαστε πραγματικά τυχεροί, σε όλα αυτά που αισθανθήκατε και ζήσατε. Οι μέρες, είναι καλές για το ζώδιο σας, και για όλα του τα δεκαήμερα, άρα μην αποκλείεται το γεγονός … να βρεθεί ένας νέος έρωτας, που θα σας αναστατώσει! Τα οικονομικά, θα σας λύσουν τα χέρια!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Αυτά που ζητάτε τα έχετε, από τον άνθρωπο σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας, και μέσα στον Σεπτέμβριο πιθανόν … και να σας γίνουν προτάσεις που θα σας εκπλήξουν. Εσείς που είστε καιρό μόνοι, θα δείτε έναν φίλο σας, να βγάζει ένα πιο ερωτικό πρόσωπο προς εσάς. Είναι μια εποχή που όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα ισορροπήσουν την αισθηματική τους ζωή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Καλό θα ήταν, άμεσα να ανοίξετε το στοματάκι σας, και να πείτε με τον διπλωματικό τρόπο που έχει το ζώδιο σας, αυτά που σας πληγώνουν σε αυτήν την σχέση. Ίσως και κάτι ανάλογο … να θέλει να σας πει και ο άνθρωπος σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, και μετά την νέα σελήνη 20 – 09, πολλοί από τους χωρισμένους Υδροχόους, θα έχουν ειδήσεις – επισκέψεις, που θα μιλούν και θα προτείνουν … επανασύνδεση υπό νέες συνθήκες και δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Όλα τα καλά … που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, η αγάπη που του δείχνετε … η αφοσίωση και όχι μόνο, θα σας επιστραφούν το επόμενο χρονικό διάστημα υπό την μορφή ερωτικής εξομολόγησης … ίσως και πρότασης για κάτι περισσότερο. Σε κάποιους του ζωδίου σας, σίγουρα θα έρθουν και οι ξαφνικές προτάσεις για επανασύνδεση. Ανοδικά τα πράματα και στα εργασιακά – οικονομικά σας. Απολαύστε το!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο