ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/08 Πέμπτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 18/08 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε εν αναμονή μεγάλων εξελίξεων σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Έχετε πια αποκτήσει την εμπειρία και την απαιτούμενη δυναμική, για να τολμήσετε αλλαγές… και με επιτυχία. Νέα χόμπι, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν και τους ελεύθερους από την αλλαγή του ζωδίου και ύστερα στις 22/08. Δείξτε και μια παραπάνω εγκράτεια στα έξοδα, καθώς το χέρι σας έχει την τάση να ξεφεύγει… συχνά – πυκνά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Κάποιος κάνει προσπάθειες για να σας παραπλανήσει. Αυτός μπορεί να είναι και ο σύντροφος σας. Οι σχέσεις όλων των Ταύρων είναι σε ένα κρίσιμο σημείο, που πραγματικά πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Σίγουρα τα αστρολογικά είναι καλά, αλλά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να δώσουν λύσεις. Οι τολμηροί που είναι ανάμεσα σε δύο καρδιές – ζωές, ίσως να τα βρουν και σκούρα μέσα από ξαφνικές αποκαλύψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Αισθάνεστε πολύ μόνοι και χωρίς κανένα να σας υποστηρίζει ή έστω να σας καταλαβαίνει. Ίσως σε αυτό να φταίτε και εσείς και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας σας. Ευτυχώς τα πράματα θα καλυτερέψουν, και εσείς θα ξαναμπείτε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Οι συναισθηματικοί δεσμοί που είχαν παγώσει ένεκα τρίτων προσώπων, θα ξαναγίνουν όπως στην αρχή… ίσως και καλύτεροι. Ανοίξτε και εσείς ένα πράσινο φως.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Υπάρχει ένας αέρας αισιοδοξίας στην καρδιάς σας για κάποιο νέο άνθρωπο που γνωρίσατε, και εύχεστε να είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Είστε κάτω από μοναδική αστρολογική εύνοια και μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός. Άρα κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να ενισχύσετε τη ζωή σας. Πρακτικές και θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε αυτούς που είναι ήδη σε σχέση και σχεδιάζουν το Φθινόπωρο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αυτά που επιχειρείτε να κάνετε, θα έχουν τελικά μεγάλη ανταπόκριση στο άτομο που έχει κλέψει την προσοχή σας. Ο Ήλιος στις τελευταίες ημέρες της παραμονής του πάνω στο ζώδιο σας, θα σας δώσει ευκαιρίες και δυναμική για να τις υλοποιήσετε. Οι Βασιλιάδες που έχουν μπλέξει το συναίσθημα με την εργασία, ίσως και τελικά να βρουν τη χρυσή τομή, και όλα να κυλήσουν ομαλά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Το μυαλό σας είναι γεμάτο από πρωτότυπες ιδέες, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα σας πιο καλή και εύκολη. Σε αυτό όλο το κλίμα θα βοηθήσουν και τα αστρολογικά δεδομένα που μόνο σας υποστηρίζουν. Οι δεσμευμένοι θα αισθανθούν πολύ πιο δυνατοί μέσα στο δεσμό τους, και ίσως πριν λήξει το έτος να υπάρξουν σκέψεις – προτάσεις και για μια παραπάνω εξέλιξη. Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μπορείτε να πείτε ότι πια η απογοήτευση υποχωρεί, και εσείς γεμίζετε την καθημερινότητα σας με πηγές χαράς και αισιοδοξίας. Πολλοί οι εκπρόσωποι του ζωδίου που είναι έτοιμοι να αποχωριστούν από σχέσεις και άτομα, που έδειξαν την άσχημη τους αλήθεια. Ο κυβερνήτης σας είναι σε ένα ζώδιο που δεν υπάρχουν περιθώρια για υποχωρήσεις και εκπτώσεις, όχι μόνο στα αισθηματικά αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή λοιπόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι συγκρούσεις του τελευταίου καιρού δεν σας έβγαλαν και πουθενά. Ίσα – ίσα που σας χάλασαν παραπάνω τη διάθεση. Αλλάξτε στρατηγική και γίνετε πιο διπλωμάτες, αν τελικά επιθυμείτε λύσεις. Καλύτερα θα είναι τα πράματα από τις 25/08 και πιο μετά, που θα σας έρθουν και κάποια νεότερα από τις επιχειρησιακές σας δράσεις. Πολλές αλλαγές παντού, άρα να είστε απλά προετοιμασμένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Μην ασχολείστε με το παρελθόν. Αφού το βλέπετε και εσείς ότι δεν εξελίσσεται αυτό που είχατε μέσα στο μυαλό – στην καρδιά σας. Πολλά θα καταλαγιάσουν μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, και σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα με μεγαλύτερη ωριμότητα. Δεν χρειάζονται πουθενά υπερβολές. Αν το αντέχετε, μείνετε και ένα μικρό διάστημα μόνοι σα, για να χαλαρώσετε και να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι λύσεις που αναζητάτε δεν είναι στο χέρι σας. Θα πρέπει να συμπράξετε με τον άνθρωπο σας. Αδύνατον όλα να περνάνε από την πλάτη σας. Τουλάχιστον οι αστρολογικές συνθήκες σας υποστηρίζουν. Διαζύγια που σέρνονται μήνες, θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και για τους δύο συντρόφους. Οι Αιγόκεροι που είναι μόνοι, ας απολαύσουν λίγο ακόμη τη μοναξιά τους, καθώς το Φθινόπωρο έρχονται αισθηματικές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Πού θα πάτε και δεν θα σας βρουν… οι θαυμαστές σας! Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που ο Κυβερνήτης σας σε ερωτικές όψεις με την Αφροδίτη σας κάνει πραγματικότητα όλα τα ποθούμενα και τα χατίρια. Σε αυτό μπορείτε από τώρα να συμπεριλάβετε και μια πιθανή επανασύνδεση, και όχι από δική σας πρωτοβουλία. Αυτό για τους δεσμευμένους, θα μπορούσε να είναι και μια πνευματική παγίδα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η διαφορετικότητα σας, σας κάνει πιο γοητευτικούς από όλα τα άλλα ζώδια. Ενισχυτικά σε αυτό, θα δείτε και τα οικονομικά σας ζητήματα να παίρνουν μια καλύτερη τροπή. Πολλά συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια από πλατωνικές αγάπες, που θα πάρουν το ρίσκο να εκφραστούν. Ακόμη και χαμένοι σύντροφοι θα πλησιάσουν και πάλι στα περιβάλλοντα σας, με την ευχή να τους δεχτείτε πίσω. Αυτό ίσως να έχει την ισχύ του μόνο για τους ελεύθερους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.