ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/08 Παρασκευή Α

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Είναι αδιάκοπες πια οι επικοινωνίες σας… με το παρελθόν. Οι μέρες κυλούν υπέρ μια νέας επανασύνδεσης, που και οι δύο πλευρές, το αποζητούν. Αυτό είναι και κάτι που κάτω από τον Ήλιο που πλησιάζει την γήινη Παρθένο, θα σας δώσει πιο στέρεες αισθηματικές καταστάσεις. Από την νέα εβδομάδα, θα δείτε ότι θα προκύψουν συναντήσεις και όλα σιγά – σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους. Κάτι ανάλογο θα σας έρθει και στα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Μην δίνετε αφορμές σε τρίτα πρόσωπα, για να σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι λάθος και πιθανόν… να ενοχλεί την άλλη πλευρά. Εσείς είστε από τα πιο ικανά στον λόγο και στις πράξεις ζώδια, άρα την λύση θα την βρείτε μόνοι σας. Αυτοί που το Καλοκαίρι τους βρίσκει μόνους, δεν αποκλείεται και μέσα από τους φίλους και τους γνωστούς να ξεκινήσουν μια ιδιαίτερη ερωτοφιλία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Όσο και να προσπαθείτε, να φέρετε κάποιον άνθρωπο που ανήκε στην παλιότερη σας ερωτική ζωή, τώρα στο παρόν σας, δεν θα το καταφέρετε, αν και ο ίδιος τελικά δεν το θέλει. Το σινιάλο σας το δώσατε, άρα το μόνο που απομένει είναι να δώσετε και τον εύλογο χρόνο για αντιδράσεις. Μέχρι αυτό να συμβεί, εσείς ανοίχτε τα μάτια σας και δώστε καινούργιες ευκαιρίες στον εαυτό σας, που θα περάσουν από μπροστά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Ότι και να λέτε, ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό μέσα στους Φθινοπωρινούς μήνες, να κάνει την σχέση σας πιο επίσημη. Αυτό είναι και κάτι που θα στηριχτεί σε κάποια καλύτερα του οικονομικά δεδομένα, αλλά και την μόνιμη πια λύση προβλημάτων, από το παρελθόν του. Ζυγίστε όλες αυτές τις νέες καταστάσεις, στην ζωή σας, και ίσως και να μην είστε μετά τόσο αρνητικοί. Νέοι έρωτες θα παρελάσουν και από τους εργένηδες και θα σας εκπλήξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Οι φίλοι σας έχουν μοιραστεί στα δύο μέρη. Οι πρώτοι εγκρίνουν αυτό που έχετε και ζείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, και η άλλη πλευρά, έχει έντονες αντιρρήσεις. Αυτό που έχει την πιο σοβαρή του σημασία, είναι εσείς που έχετε μόνιμα αμφιβολίες να πάρετε … αυτό το λήγον Καλοκαίρι μια τελική απόφαση. Στα καλά να προσθέσετε και μια είδηση … που συσχετίζεται με κληρονομικά και νομικά σας παλιά θέματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μέσα στην αισθηματική σας σχέση έχετε χάσει το μέτρο. Ούτε και εσείς ξέρετε στην πραγματικότητα τι συμβαίνει. Αυτά που σας λέει και σας παρουσιάζει ο άνθρωπο σας, δεν έχουν τελικά καμία σχέση … με την πραγματικότητα. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, όλα μπορούν να αποκαλυφθούν …. και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, και με πρωταγωνιστή μόνο εσάς και τις επιθυμίες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.