ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/05 Πέμπτη

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 19/05 Πέμπτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Με την επόμενη στάση του Ήλιου στους φοβερούς Διδύμους, σηματοδοτείται μια καινούργια περίοδος που θα αλλάξουν πολλές σταθερές στην ζωή σας, αλλά προς το καλύτερο μόνο. Η όποια ασυνεννοησία υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, θα υποχωρήσει άμεσα. Ακόμη και αυτοί που είναι σε διάσταση, θα θελήσουν να βρουν τις κοινές λύσεις. Πολλά και τα οικονομικά σας σχέδια που θα σας ενισχύσουν σημαντικά, με την ολοκλήρωση τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Ευχάριστες αποδράσεις θα έχετε με καινούργιο κόσμο, που θα σας πλησιάσει. Οι ανάγκες οι αισθηματικές σας αυτό το διάστημα, δεν είναι υπό πλήρη κάλυψη, και σίγουρα αποζητάτε κάτι περισσότερο για εσάς. Αυτό μπορεί να έρθει και μέσα από την κοινωνικοποίηση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ίσως μέσα από αυτήν την κοινωνικότητα τους, έρθουν σε συνάντηση με ένα μεγάλο έρωτα ζωής. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 04
Ζείτε μια αφόρητη ρουτίνα που δεν αντέχετε σας αέρινα ζώδια που είστε. Οι μέρες από τις 20-05, θα είναι πολύ καλύτερες, και με έναν Ήλιο να σας δίνει αυτά που ζητάτε και στην αγάπη, αλλά και στον οικονομικό – εργασιακό στίβο. Πολλές οι προβληματικές σχέσεις που θα πρέπει ….. είτε να τελειώσουν, είτε να μπουν σε πιο σωστές και ποιοτικές βάσεις, με απώτερο σκοπό το κοινό μέλλον.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε βάλει το μυαλό και στην καρδιά σας αυστηρούς περιορισμούς. Σίγουρα έχετε λάβει αρκετές ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσετε να ονειρεύεστε για τα καλύτερα. Από την ημέρα της πανσελήνου και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα έχετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, που σίγουρα θα σας διορθώσουν κατά πολύ την ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 18
Δεν ανταλλάζετε την προσωπική σας ελευθερία, με κανέναν έρωτα. Είσαστε εδώ και καιρό στο μάτι του αστρολογικού κυκλώνα, με άσχημο αποτέλεσμα όλα να σας φαίνονται λίγα…. ίσως και να είναι. Ο τοίχος αυτός θα υποχωρήσει και εσείς θα δώσετε ευκαιρίες σε σημαντικές και ουσιαστικές προσωπικότητες, για να σας κερδίσουν. Κάποιες μισοτελειωμένες ιστορίες από το παρελθόν θα σας κάνουν σινιάλο, ιδίως στους αδέσμευτους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 18
Πολλά τα σχέδια που ήδη έχετε δρομολογήσει για τον επόμενο μήνα, στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε σε όλα αυτά κάποιες μικρές καθυστερήσεις και αναβολές που θα υποχωρήσουν σχετικά γρήγορα. Οι Παρθένοι που έχουν στην καθημερινότητα τους, και κάποια δεύτερη – παράλληλη κατάσταση, ας είναι πιο αυστηροί, στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις, που θα χρειαστεί να κάνουν προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η αυτοπεποίθηση σας είναι τονωμένη, και προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην ερωτική σας ζωή έχετε αυτό που θέλετε και το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να καταφέρετε, και τους οικονομικούς σας στόχους. Όσοι ελάχιστοι Ζυγοί, είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους, θα δεχτούν ειδήσεις – μηνύματα από το παρελθόν, και μια παλιά τους γνωριμία, που έρχεται με διαθέσεις επανασύνδεσης και όχι μόνο!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Νέα ενδιαφέρονται και γνωριμίες, σας φτιάχνουν την διάθεση. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα προς το ζώδιο σας, σας δίνουν την ευκαιρία να ισορροπήσετε υποθέσεις, που απασχολούν το μυαλό και την καρδιά σας. Αυτοί που πασχίζουν για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, θα χρειαστεί να μην πιέζουν τις καταστάσεις, που μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα, πιθανόν να φέρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Εναλλακτικές έχετε πάντα. Είσαστε πρόθυμοι να μην πετάξετε έτσι απλά την συναισθηματική σας επένδυση, αν τελικά υπάρχουν λύσεις, από κοινού. Οι μέρες μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα σας φέρουν κοντά σε διάλογους και συναντήσεις με ουσιαστικό περιεχόμενο. Θα δείτε τις θετικές ανταποκρίσεις πολύ σύντομα. Όσοι θα μετακινηθούν, πιθανόν να συναντηθούν με κάποιον από τα παλιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε καλά αποτελέσματα, σε όλα αυτά που πασχίζετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι μέρες με τον Πλούτωνα και τον Άρη σε ανάδρομες πορείες και σε μοιραίες όψεις επάνω σας, μόνο καλή ώθηση μπορούν να σας δώσουν. Μέσα σε αυτό και προσωπικοί φόβοι θα υποχωρήσουν. Επίσης, πολλά και τα διαζύγια που θα κάνουν φανερή την παρουσία; τους, και που θα λυτρώσουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη. Σίγουρα, όλα έχουν τον απώτερο σκοπό τους που γίνονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε και μπερδεμένοι και απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συζητήσεων και των προσπαθειών σας, για να ξανακτίσετε τις σχέσεις σας με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε αυτόν τον δύσκολο μήνα του Μαίου να περάσει, και μετά ασχοληθείτε με ότι πιθανόν να σας κάνει καλό στην ψυχολογία. Οι σχέσεις και οι έρωτες, θα σας βρουν γύρω στις μέρες της νέας σελήνης του Ιουνίου. Μέχρι τότε μην απομακρύνεστε από τα κοινωνικά σας περιβάλλοντα, αυτά είναι και που θα σας δώσουν μια νέα πνοή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αισθάνεστε ότι το σύμπαν σας προσγειώνει απότομα, και εσείς αυτό που επιθυμείτε είναι, να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Οι μέρες μεταξύ 25-28 / 05, σας κάνουν πολύ πιο ισχυρούς στον λόγο σας, και σας δίνουν την δυναμική για να φέρετε κοντά σας, μόνου ότι και όποιον αξίζει. Σύντροφοι που έχουν χαθεί μέσα από δύσκολες υποθέσεις, θα έχουν τις ευκαιρίες τους, για κάτι περισσότερο μέσα στον ερχόμενο μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.