ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/07 Τρίτη

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 19/07 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας έρχονται για να καθαρίσετε την θέση σας από κουτσομπολιά και παρεξηγήσεις, του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Μπορείτε και να ζητήσετε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Αυτοί που έχουν πάρει αποφάσεις για γάμο ή συγκατοίκηση, καλό θα ήταν να δουν αυτήν την κατάσταση από όλες τις πλευρές, και αν τελικά του ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κάποιος σας πιέζει πάρα πολύ για αποφάσεις. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για μεγάλες αλλαγές. Αν κάποιος δεν μπορεί να σας δώσει τις απαιτούμενες πιστώσεις χρόνου για να ξεκαθαρίσετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε μέσα σας, τότε ας συνεχίσει μόνος τους. Είστε από τα πιο δύσκολα ζωδια στις δεσμεύσεις και αυτό δεν πρόκειται έτσι απλά, να αλλάξει στο τώρα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος -Νο 19
Ονειροβατείτε μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Σίγουρα αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε δίπλα σας το άτομο που μπορεί να σας κάνει τελικά ευτυχισμένους. Αδειάστε για αρχή το μυαλό σας, από το παρελθόν και κάντε ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα με παρατεταμένες διακοπές έτσι ώστε να ξαναβρείτε την αέρινη φόρμα σας. Από το Φθινόπωρο πολλά αυτά που θα σας προσφερθούν σε κάθε τομέα της ζωής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και κοινωνική ζωή, εκτός από προσωπική. Τις τελευταίες εβδομάδες έχετε απορροφηθεί πλήρως από τα αισθηματικά σας και το μόνο που θα συμβεί, είναι οι καλές σας παρέες με πολλά παράπονα να σας ζητούν την προσοχή σας. Αυτοί που σκέφτονται τους τρόπους για μια επανασύνδεση, θα εκπλαγούν με την ξαφνική εμφάνιση και πρόταση του ατόμου που τους ενδιαφέρει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Το ξέρετε. Ναι έτσι είναι. Όλοι και όλα στα πόδια σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και τις επικοινωνιακές και τις πρακτικές για να ισορροπήσετε την προσωπική, αλλά και την εργασιακή σας ζωή. Αυτοί που έχουν χαθεί με τον σύντροφο τους, ένεκα καυγάδων και εντάσεων, μέχρι την λήξη του μήνα θα έχουν καταφέρει να είναι μαζί και καλύτερα από ότι πριν. Ακόμη πιο χαρούμενοι, είναι οι αδέσμευτοι, που θα δουν καινούργιες προσωπικότητες να τους φλερτάρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Είσαστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί με όλους, ακόμη και με τον άνθρωπο σας, που δείχνει μια κούραση. Είσαστε μονίμως σε μια εγρήγορση και θέλετε και οι άλλοι να σας ακολουθούν. Κατεβάστε τις ταχύτητες και απολαύστε τα καλά που σας αποδίδει η εποχή και προσεχώς ο κυβερνήτης σας, δίπλα στον Ήλιο. Αυτό σαν αστρολογικό γεγονός, πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα ερωτικά και να σας βάλει στην διαδικασία, να ψάξετε και πάλι το παρελθόν σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει τελικά δεν σας εκφράζει συναίσθημα ή κάτι τέλος πάντων, από το οποίο να μπορείτε να πιαστείτε, ίσως να έχει έρθει και η κατάλληλη ώρα να απομακρυνθείτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε βήματα πίσω απλά για να γίνεστε αρεστοί. Οι Ζυγοί που έχουν μπλέξει καρδιά και εργασία, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις κινήσεις τους, και ακόμη περισσότερο αν η ιστορία τους αυτή, εμπεριέχει και τρίτες δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Στο μυαλό σας ίσως και να υπάρχουν ακόμη ενοχές για αυτά που δεν ολοκληρώσατε στο παρελθόν σας. Ίσως να έπρεπε να γίνει και έτσι. Αυτό είναι κάτι όμως που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αν κάτι μπορεί να γίνει ξεκινάει πια και τελειώνει στην άλλη πλευρά. Όσοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα Καλοκαίρι χωρίς σχέση και δεσμεύσεις, το μόνο που μπορούν να περιμένουν, περί τα τέλη του Ιουλίου, είναι έναν καινούργιο έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Σε προσωπικό επίπεδο, θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές, έτσι ώστε ο νέος μήνας να σας βρει ανανεωμένους. Αυτό θα το επιχειρήσουν πολύ περισσότερο όσοι είναι μόνοι τους και έχουν βάλει σκοπό αυτό το Καλοκαίρι να βρουν το άλλο τους μισό. Πολλές από τις σκέψεις σας μπορεί να ακουμπάνε το παρελθόν αλλά το μόνο εύκολο είναι να κοιτάξετε το μέλλον σας. Τα αστρολογικά της περιόδου είναι πολλά υποσχόμενα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν δέχεστε μύγα στο σπαθί σας ούτε καν να βάλετε νερό στο κρασί σας. Αυτό έχει να κάνει με το άσχημο παρελθόν σας και όλα όσα έχουν διαδραματιστεί εκεί. Έχετε το πάνω χέρι αυτήν την εποχή σε όλα. Κοιτάξτε να μην το χάσετε. Το Καλοκαίρι αυτό είναι πολύ θετικό για εσάς και αυτά που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε. Επίσης μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας με τους καλούς σας φίλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Πολλά τα ευτράπελα που σας έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σας έχουν κάνει να είστε με όλα και όλους πολύ επιφυλακτικοί. Δεν χρειάζεται όμως να το παρακάνετε. Όλο το υπόλοιπο του Ιουλίου είναι ευνοϊκό, άρα κοιτάξτε πως θα επωφεληθείτε. Αυτοί που περιμένουν μια επικοινωνία – απάντηση από το ταίρι τους, θα την έχουν τις επόμενες 2-3 ημέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είστε στο κυνήγι της ιδανικής αγάπης. Αυτή δεν είναι κάπου κρυμμένη απλά εσείς δεν είστε ίσως ακόμη έτοιμοι να την υποδεχτείτε. Από την πανσέληνο και ύστερα, θα δείτε πολύ κόσμο να σας πλησιάζει με ερωτική διάθεση. Ίσως και φιλίες να σας ξεδιπλώσουν συναισθήματα που θα σας εκπλήξουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και πάρτε τις αποφάσεις σας, μόνο στους δικούς σας χρόνους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.