ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/08 Σαββάτο Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος
Αν δεν έχετε ακόμη πεισθεί από τα λεγόμενα του ανθρώπου σας, για το κοινό σας μέλλον, το καλύτερο θα ήταν να μην προβείτε σε λεκτικές δεσμεύσεις ή αφήσετε υπονοούμενα για το άμεσο μέλλον. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, έτσι ώστε να βγάλετε πια τα δικά σας ασφαλή συμπεράσματα. Όσοι έχουν σαν σύντροφο τους την συνειδητή μοναξιά, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουν φρέσκιες επαφές – γνωριμίες, που θα τους κάνουν να θέλουν να ενάρξουν μια νέα κατάσταση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Αυτοκράτειρα
Η ερωτική σας διάθεση, έχει γίνει πλήρως αντιληπτή από το άτομο που επιθυμείτε. Σίγουρα με τον ανάδρομο Ερμή να μην αφήνει τίποτα κρυφό, μέσα στις επόμενες 4 – 6 ημέρες, θα έχετε και τα πλησιάσματα τα επικοινωνιακά που επιθυμείτε. Ακόμη αυτό θα έχει την εφαρμογή του, σε ζευγάρια που έχουν καιρό να μιλήσουν και να βρεθούν. Πολλά και τα έκτακτα νέα που θα σας χαροποιήσουν, γύρω από οικονομικά δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Δεν χρειάζεται ειδικά εσείς, να περιμένετε κανέναν. Σαφώς και έχετε μια δυναμική προσωπικότητα, που δεν θα ανεχτεί προβληματικές και μέτριες συμπεριφορές από κανέναν. Αφήστε αυτούς, που ενδιαφέρονται για εσάς, να δράσουν και να σας πείσουν για την πρόθεση τους. Τα ζευγάρια που έχουν χαθεί από τις καθημερινές επικοινωνίες και συναντήσεις, μέσα στην σεζόν του Φθινοπώρου θα ξαναφέρουν να ζυγίσουν τα συναισθήματα τους καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Δεν σας πάει ο ρόλος του θύματος, άρα μην τον υποστηρίζετε. Δεν αρέσει επίσης και σε κανέναν. Ο άνθρωπος σας, μπορεί να σας έχει αδικήσει, όμως και εσείς φέρετε μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό, με την παρατεταμένη σας υπομονή και ανεκτικότητα. Αφήστε όλα αυτά στο παρελθόν και κάντε με τον ίδιο σας τον εαυτό, ένα νέο ξεκίνημα. Αν θέλει φυσικά και κάποιος και μπορεί να βηματίσει σύμφωνα με τους ρυθμούς σας… καλώς να ορίσει!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Όσο εσείς κάνετε τα μακροβούτια σας, κάποιος οργανώνει ένα σχέδιο για να σας φέρει και πάλι κοντά στην καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε τα πλησιάσματα, που θα σας εκπλήξουν. Οι αποφάσεις δικές σας. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, όλο το Καλοκαίρι θα δεχτούν φρέσκα πρόσωπα στις παρέες τους, και ίσως ένας νέος έρωτας ξανα – ξεκινήσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Υπάρχουν κάποια μυστικά που ο άνθρωπος σας δεν είναι έτοιμος να σας αποκαλύψει. Ίσως να περιμένει κάτι. Όπως και να έχουν τα πράματα η σχέση σας εξελίσσεται και συνεχίζεται μέσα στους επόμενους μήνες. Μόνοι και εργένηδες θα έχουν και αυτοί μεγάλη τύχη σε καινούργιους έρωτες. Τα οικονομικά σας θα έχουν καλύτερες απολαβές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο