ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/09 Τρίτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/09 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Μην κρίνετε έτσι εύκολα ανθρώπους … που δεν ξέρετε. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι, σε καινούργιες προσωπικότητες, να δώσετε χρόνο και χώρο, έτσι ώστε να γνωριστείτε πολύ καλύτερα. Όλοι κάτι κουβαλάνε από το παρελθόν τους … έτσι και εσείς. Πολλά τα θετικά … που θα σας έρθουν μέσα στον τρέχοντα μήνα, από τα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν όλες τις δυσκολίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Η ζωή σας μάλλον, δεν μπορεί να ισορροπήσει μέσα από καινούργιες σχέσεις, καθώς και πραγματικά δεν έχετε καταφέρει, ή έστω δεν θέλετε, να διώξετε το παρελθόν … από την καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και κάτι, που πια θα πρέπει να το βάλετε σε μια σειρά, αν επιθυμείτε να κάνετε κάτι πιο ώριμο και σοβαρό … σε επίπεδο δεσμού. Οι μέρες του Ζυγού, έχουν να σας δώσουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Πολλές οι ειδήσεις, που θα σας έρθουν, και που θα πρέπει να τις διυλίσετε σωστά. Ένας καινούργιος άνθρωπος … που έχει μπει στην ζωή σας, κάποιες φορές σας … προβληματίζει. Αυτό, είναι και κάτι που το ένστικτο σας, ήδη σας έχει δώσει κάποιες προειδοποιήσεις. Μην την πατήσετε μόνο … σαν και την προηγούμενη φορά. Επίσης, κάτι με τα οικονομικά σας, που σας απασχολεί, λύνετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Η διάθεση σας είναι καλή, και αυτό που ζητάτε είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε στο άτομο, που σας ενδιαφέρει… και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσείς που είστε καιρό μόνοι σας, είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια δύσκολη – ιδιαίτερη θέση, με την ερωτική εξομολόγηση που θα σας έρθει, από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας χώρο. Φροντίστε να κρατήσετε … τα προσχήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής, που μόνο χαρές και ευκαιρίες θα έχετε, σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Το τελευταίο – τρίτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου … θα έχετε εσείς οι χωρισμένοι σύντροφοι –σύζυγοι, την ευκαιρία για ουσιαστικές συναντήσεις αλλά και επικοινωνίες, που το πιο πιθανόν είναι να καταλήξουν σε μόνιμη επανασύνδεση. Σε αυτό πάντως θα παίξουν και καταλυτικό ρόλο, τα θετικότερα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μην κάνετε ακόμη σκέψεις … για πιο επίσημες δεσμεύσεις, με έναν άνθρωπο που σίγουρα, μέχρι τώρα δεν σας έχει φερθεί καλά. Μην έχετε αυτήν την πεποίθηση την παλιά και ξεπερασμένη, ότι να γίνει ένα επόμενο βήμα, και θα διορθωθούν όλα και από μόνα τους. Οι μέρες είναι θετικές για το ζώδιο σας, και σίγουρα μπορείτε να φτάσετε σε λύσεις, που θα σας φωτίσουν την καθημερινότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.