ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/09 Τρίτη Β

taro-egkrateia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/09 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Μάλλον έχετε εγκλωβιστεί σε έναν αδιέξοδο έρωτα, που μόνο σας πονά. Αυτό είναι και κάτι που μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος, θα πρέπει να το λύσετε οριστικά. Το ότι είσαστε μόνοι σας δεν σημαίνει, ότι πρέπει να κάνετε υπερβολικές εκπτώσεις, που θα σας πάνε σε λάθος δρόμους. Εσείς που έχετε κάνει τα όνειρα σας, με τον άνθρωπο σας, για περαιτέρω δεσμεύσεις, ρίξτε και μια πιο σοβαρή ματιά στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις, που δεν σας αρέσουν ή δεν σας ταιριάζουν. Η μοναξιά … δεν θα πρέπει να γίνει η αφορμή για να πληγώσετε κάποιον … αλλά και ξαναπληγωθείτε. Οι μέρες του Ζυγού που πλησιάζουν, θα σας φέρουν πιο κοντά σε άτομα, του ίδιου βεληνεκούς με εσάς, που ίσως και να σας γοητεύσουν. Τα εργασιακά σας, σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις μεγάλες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Μιλήστε όσο πιο ανοιχτά και ειλικρινά μπορείτε, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι ότι καλύτερο … μπορείτε για να διώξετε από τον μεταξύ σας … τα άσχημα του παρελθόντος. Εσείς που διατηρείτε κάτι παράλληλο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, καθώς όλα έχουν αρχίσει και παίρνουν την οδό … των αποκαλύψεων. Η ευθύνη ήδη σας βαραίνει πολύ!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Είσαστε άκρως απασχολημένοι με τα οικονομικά και τα κοινωνικά σας ζητούμενα, και έχετε χάσει τελείως την όρεξη σας για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Λάθος. Μέσα στο επόμενο διάστημα … θα έχετε προτάσεις από την άλλη πλευρά, για αποφάσεις ζωής. Ζυγίστε, σκεφτείτε και αποφασίστε. Νέα φλερτ έρχονται από τις 25/09 και μετά, για τους μόνους, που θα τους ανανεώσουν το ηθικό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Μην δίνετε υποσχέσεις … που θα σας εκθέσουν στα μάτια αυτού που αγαπάτε το επόμενο χρονικό διάστημα. Πείτε και δώστε μέχρι εκεί που μπορείτε. Από το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε και κάποιες καλές – σοβαρές ειδήσεις εσείς οι χωρισμένοι, που θα συσχετίζονται με επανασυνδέσεις. Κάποιοι ίσως και να χρειαστεί να ταξιδέψουν. Στα εργασιακά σας, στις συνεργασίες σας, να είστε πιο προσεχτικοί και καχύποπτοι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Εξετάζετε σφαιρικά τις προτάσεις …που σας έχει κάνει ο άνθρωπος σας, γύρω από τα επόμενα βήματα του, που ακολουθούν πορεία δέσμευσης. Μην βιαστείτε να απαντήσετε θετικά, αν πρώτα και εσείς δεν έχετε πάρει πρώτα τις δικές σας αποφάσεις. Οι μέρες μέσα στον Ζυγό … ευνοούν όλο το φάσμα του υδάτινου ζωδίου σας, ακόμη και για μετοίκηση – αλλαγή εργασίας ή σημαντικές αγορές. Ακόμη και οι φανατικοί εργένηδες … θα έχουν ιδιαίτερες κρούσεις από δυνατούς έρωτες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.