ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/05 Παρασκευή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 20/05 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ενεργοποιηθείτε άμεσα. Πολλά αυτά που σας φεύγουν από τα χέρια και τον έλεγχο, καθώς η καρδιά σας χτυπάει σε ρυθμούς νέου έρωτα – γνωριμίας. Αν και αυτό σας συμβαίνει συχνά – πυκνά. Αν είσαστε σε σοβαρή σχέση, μην κάνετε τα πειράματα σας, και χαλάσετε τα πάντα. Όσοι έχουν αγωνία με το παρελθόν τους, που τους ταλαιπωρεί, ας πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις μέχρι την λήξη του Μαίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Χρειάζεστε πρακτικές αλλαγές, σε όλα τα θέματα της καθημερινότητα σας. Είσαστε κάτω από την πίεση του Ερμή και της Αφροδίτης, που αναζητούν λύσεις σε ποικίλες εκκρεμότητες. Οι Ταύροι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, που δεν ανέχονται πια προβληματικές συμπεριφορές, θα απομακρυνθούν χωρίς να δώσουν νέες ευκαιρίες. Όσοι έχουν ταξίδι – μετακίνηση, θα έχουν και συναντήσεις με αγαπημένα άτομα, που θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Το κλασσικό πείσμα και ο αστάθμητος εγωισμός σας είναι στο απόλυτο απόγειο τους. Ο Ήλιος πια μέσα στον ζωδιακό σας οίκο είναι έτοιμος να σας αποδώσει ευκαιρίες και σε όλους τους τομείς. Οργανώστε σκέψεις και δράσεις, και μετά την πανσέληνο στις 22 / 05, ξεκινήστε την εφαρμογή τους. Ακόμη και τα ζευγάρια που είναι σε διάσταση – απομάκρυνση – χωρισμό, θα βρεθούν προκειμένου να δώσουν απαντήσεις και δυνατότητες για επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ζείτε πολλές αντιφατικές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που σας δίνει περισσότερη αστάθεια. Όσοι είναι μέσα σε δεσμούς, που έχουν πάψει να προσφέρουν συναίσθημα, πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος του μήνα, να έχουν αποχωρήσεις – διαξιφισμούς. Αυτοί που βιώνουν μια καινούργια αγάπη, θα χρειαστεί να είναι μαζεμένοι στα λόγια τους, ένεκα παρεξηγήσεων, που προκαλεί ο Δίας από την Παρθένο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Ευχηθείτε και σίγουρα θα γίνει. Η ορθή πορεία του Ερμή και δίπλα στην ερωτική Αφροδίτη, σας κάνει όλων των λογιών τα χατίρια. Είσαστε σε μια ιδιαίτερη καμπή της ζωής σας που χρειάζεται να δείξετε το σθένος και την ζωδιακή δυναμική σας. Αυτοί που έχουν στην πλάτη τους μια ερωτική απογοήτευση, ο νέος μήνας τους Ιουνίου θα τους αποδώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, αλλά και καινούργιες επαφές για εξέλιξη με κάτι διαφορετικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Επικρατεί το απόλυτο χάος μέσα στο μυαλό και στην προσωπική σας καθημερινότητα. Πολλά τα θέματα που πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να επιλύσετε, ακόμη και με τον αυστηρό σας τον τρόπο. Σχέσεις και ερωτικοί συσχετισμοί, που δεν εξελίσσονται, θα τερματιστούν μέσα στην εποχή του Καλοκαιριού. Το βλέμμα των χωρισμένων, θα γυρίσει στο πολλά υποσχόμενο μέλλον και τις νέες γνωριμίες που έρχονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η βαθιά γνώση που έχετε για πολλά ζητήματα, θα σας δώσει και τις λύσεις που αποζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Έχετε κυβερνήτη την Αφροδίτη, και αυτή την εποχή κυβερνά και τον Ταύρο, άρα όλα εξαιρετικά για να τολμήσετε όλα αυτά που υπάρχουν στο κεφάλι σας. Η επιθυμία για επανασύνδεση με κάποιον πρώην σύντροφο θα βρει, τον στόχο της μέσα από προτάσεις και σοβαρό διάλογο που πρέπει να δημιουργήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είστε τα ζώδια του αυτές τις εβδομάδες, έχετε δεχτεί μια σειρά από απορρίψεις – εμπόδια σχεδόν σε όλους τους τομείς. Τα αστρολογικά και μέχρι την λήξη της ερχόμενη εβδομάδας, σας σταματούν από υπερβολές και επιδιώξεις που από αρχής δεν έχουν πρακτικό αποτέλεσμα. Οι ελεύθεροι είναι οι πιο τυχεροί, που θα δουν τον κοινωνικό τους κύκλο, να διευρύνεται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η εγωισμός σας που πολλαπλασιάζεται κάτω από τον Άρη και τον Κρόνο, που φιλοξενείτε, μόνο σε συγκρούσεις και απομόνωση μπορεί να σας οδηγήσει. Αν δεν μπορείτε να ισορροπήσετε τον εαυτό σας αυτές τις ημέρες, μην κάνετε κάτι υπερβολικό και στεναχωρήσετε τον κόσμο γύρω σας. Η εποχή επιτάσσει να ασχοληθείτε ενεργά με την ψυχή, το πνεύμα αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Δεν είστε τα άτομα που θα προχωρήσουν εύκολα σε μόνιμες δεσμεύσεις. Καλό θα ήταν όμως αυτό να το εξηγήσετε και στον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας, καθώς οι απαιτήσεις του να είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Ακόμη και αυτοί που έχουν καιρό να ενταχθούν σε μια καινούργια σχέση, ο νέος μήνας των Διδύμων, θα δώσει τις ευκαιρίες και τις αξιόλογες γνωριμίες που θα τους αγγίξουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αυτές οι τελευταίες ημέρες, του μήνα Μάιου, έχουν μια παραπάνω δυναμική για όλα τα ζώδια του αέρα, αλλά και πολύ περισσότερο για εσάς. Αξιοποιήστε την ερχόμενη πανσέληνο στον Τοξότη, και βάλτε μια σειρά σε όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε και στην προσωπική – οικογενειακή ζωή σας αλλά και στην εργασιακή σας. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε νέα ερωτικά παιχνίδια, θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είστε σε μια συναισθηματική ένταση και αγωνία. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι σοβαρό αυτήν την εποχή, δεν υπάρχει άλλωστε υποστήριξη από τα πλανητικά δρώμενα. Οι σχέσεις των Ιχθύων περνάνε μια παρατεταμένη κρίση, που θα τερματιστεί τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Προβλήματα στην συνεννόηση, στην εκδήλωση συναισθημάτων θα υποχωρήσουν. Επιπροσθέτως, ο νέος μήνας, θα αποδώσει και ευκολίες σε όσους είναι σε διαδικασίες διαζυγίου – χωρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.