ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/06 Δευτέρα

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 20/06 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δείχνετε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Στην πραγματικότητα έχετε στρεσαριστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με όλα αυτά που έχετε επωμιστεί και στην αισθηματική αλλά και στη επαγγελματική σας ζωή. Τώρα που ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, πολλά από τα βάρη σας θα υποχωρήσουν. Μέχρι τότε βάλτε στο μυαλό σας τι ακριβώς επιθυμείτε να τροποποιήσετε, και φυσικά μην αφήσετε εκτός τον σύντροφο σας και τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Συμμετέχετε στα πάντα. Είστε άκρως κοινωνικοί αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο σίγουρο, είναι ότι πολύς κόσμος θα σας πλησιάσει για να σας γνωρίσει πιο προσωπικά. Είναι μια εξαιρετική αστρολογική περίοδος, που όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αδειάστε το δύσκολο και γήινο μυαλό σας από τα λάθη του παρελθόντος, που δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Όσοι είναι μπλεγμένοι σε καταστάσεις διπλές, ίσως και να χρειαστεί να μιλήσουν πιο αναλυτικά και φανερά πια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα- Νο 07
Παρά το γεγονός ότι είσαστε εκ ζωδίου ιδιαίτερα ευχάριστοι και επικοινωνιακοί, αυτό το διάστημα έχετε κλειστεί στο καβούκι σας και δεν θέλετε πολλά-πολλά με τα τρίτα περιβάλλοντα. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Άρη, σας δημιουργούν μια περίεργη ψυχολογία σκεπτικισμού για τα περασμένα. Από τις 25/06 και μετά αυτό θα μεταστραφεί και θα είστε και πάλι στην αέρινη φόρμα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αφήστε αυτές τις δύσκολες ώρες με την πανσέληνο να περάσουν. Όλα έχουν τεθεί κάτω από ανάλυση σας, και το πιο πιθανόν είναι να περάσουν και από ψιλό κόσκινο. Σχέσεις που δεν εξελίσσονται με σωστό τρόπο, αισθήματα που δεν εκφράζονται, άτομα που σας ταλαιπωρούν, μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, θα απομακρυνθούν από την ζωή σας. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι θα είναι το πιο ωραίο των τελευταίων ετών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Θα δημιουργήσετε εσείς τα ρήγματα μέσα στις σχέσεις, προκειμένου να δείτε την ποιότητα και την αλήθεια τους. Αυτό βέβαια εμπεριέχει ένα ρίσκο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να μην έχετε ασάφειες στην προσωπική σας ζωή. Να είστε μόνο προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να τεθείτε και εσείς κάτω από σκληρή κριτική. Αυτοί που είναι μόνοι τους, από τον μήνα τον Ιούλιο θα προκύψουν νέοι έρωτες… και πολλά υποσχόμενους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είσαστε δυναμικοί και επικοινωνιακοί με όλους. Αυτό στους ελεύθερους θα φέρει νέους έρωτες που σύντομα θα μεταμορφωθούν σε αγάπες. Ο Ερμής από την θέση του σας σπρώχνουν σε μια καλή διάθεση, που μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε ερωτικές απογοητεύσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Όσοι είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα έχουν εκπλήξεις από την μεριά του συντρόφου τους, ίσως και υπαινιγμούς για δεσμεύσεις πριν λήξει αυτό το Καλοκαίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι συζητήσεις που κάνετε με τον άνθρωπο σας δεν οδηγούν σε κανένα αποτέλεσμα. Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέσα στην προσωπική σας ζωή, κάτι που μόνο σας ταλαιπωρεί. Από τις 24-06 και μετά που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε αυτά που έχετε συσσωρεύσει εκεί. Ακόμη μην αφήσετε εκτός και τις όποιες τυχόν αμφιβολίες που έχετε για την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης- Νο 10
Είσαστε έτοιμοι για δράση. Οι πλανήτες σας δίνουν το πράσινο φως για να κάνετε τις καταλυτικές σας κινήσεις, γύρω από το άτομο που είναι στο μυαλό σας και μέσα στην καρδιά σας. Αυτό σε μια πιο απλοϊκή κατάσταση μπορεί να ξεκινήσει έναν μεγάλο και αληθινό έρωτα. Οι Σκορπιοί που είναι μόνοι τους θα έχουν τις καλές του παρέες και συντροφιές, να τους διορθώνουν την μοναξιά και την ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Δεν είστε ήρεμοι καθόλου. Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας τις τελευταίες εβδομάδες σας κάνουν και σκέφτεστε μέχρι και τον χωρισμό. Οι Τοξότες που διατηρούν παράλληλα μονοπάτια στην αισθηματική τους ζωή, ίσως να αποκαλυφθούν μέσα από υπερβολικές επικοινωνίες ή και χωρίς προσοχή συναντήσεις. Καλύτερα αυτό το διάστημα μην κάνετε κάτι σημαντικό… θα εκτεθείτε και θα έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε σταθερά προσανατολισμένοι σε όλα αυτά που γίνονται μέσα στην εργασιακή και αισθηματική σας καθημερινότητα. Ίσως ανήκετε στα ελάχιστα ζώδια που αυτήν την εποχή, έχουν καταφέρει και έχουν πραγματώσει τις ευχές τους. Λίγη υπομονή και για αυτούς που είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους και χωρίς κάποιον δίπλα τους. Από τις 26/06 και μετά πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι σχέσεις που σας βλάπτουν θα τερματιστούν, μέχρι να λήξει ο μήνας του Ιουνίου. Δεν είστε και από τα πιο καλόβολα ζώδια, άρα κάντε τις επιλογές σας και προχωρήσετε χωρίς τα βαρίδια. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την χαρά να τα ξαναβρούν με κάποια παλιά τους αγάπη μέσα από τυχαίες συναντήσεις και κοινά περιβάλλοντα. Επίσης, πολλές και οι ευχάριστες ειδήσεις, για εργασιακά και οικονομικά θέματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι διάθεση σας είναι στο πιο υψηλό επίπεδο. Εσείς είστε αυτοί που τραβάνε τα βλέμματα των πάνω τους. Αυτό είναι ιδανικό για τους μοναχικούς, που αναζητούν μια καλή παρέα. Για τους εν σχέση, ίσως να είναι και πειρασμός. Αυτοί που έχουν δεσμό σε χιλιομετρική απόσταση, ή στο εξωτερικό από τις αρχές του νέου μήνα, θα συναντηθούν με απώτερο σκοπό την δέσμευση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.