ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/07 Πέμπτη Α

taro-egkrateia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Κόσμος
Έχετε ακούσει όλες τις πλευρές …και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να πάρετε και εσείς τις αποφάσεις σας. Σίγουρα οι καταστάσεις και τα πρόσφατα γεγονότα, δεν σας αφήνουν και πολλά ακόμη χρονικά περιθώρια. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, μπορείτε να κάνετε και το θαύμα σας, την επανένωση με τον άνθρωπο που επιθυμείτε. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θέλουν και αυτά … την προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Ο Τρελός
Είσαστε οι καλύτεροι αυτήν την εποχή, και το ξέρετε. Ειδικά οι εργένηδες, έχουν πολλά νέα φλερτ … που έχουν εισβάλει δυναμικά στην ζωή τους και τους πολιορκούν. Οι εν σχέση, που πια έχουν βρει τις ισορροπίες τους, το μόνο που τους απομένει είναι να οργανώσουν … τις φετινές τους διακοπές. Μέσα σε αυτό το καλό κλίμα, θα υπάρξουν και νέα που συσχετίζονται με λεφτά ικανά, να σας λύσουν … τα όποια προβλήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Ο Γητευτής
Τρόποι – λύσεις λοιπόν υπάρχουν, αν τελικά θέλετε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας. Σκεφτείτε αυτά που έγιναν, τα όποια λάθη και των δύο πλευρών, αλλά και τις τωρινές σας προτάσεις, για το άμεσο μέλλον. Οι αστρολογικές συνθήκες για τον αέρινο οίκο σας, σίγουρα, σας βοηθούν. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στις ερχόμενες 5 – 10 ημέρες, θα δεχτούν μια ξαφνική ερωτική εξομολόγηση, από κάποιον συνάδελφο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Αυτοκράτειρα
Είσαστε πάνω σε μια τρεχάλα, για να τα προλάβετε όλα και όλους. Αυτό πάντως σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς … στον άνθρωπο σας. Οι μέρες απαιτούν διακοπές, και όσοι είναι μόνοι, το μόνο βέβαιο είναι ότι στον προορισμό τους, θα βρουν κάτι που θα τραβήξει… την δύσκολη τους προσοχή. Όλα έχουν αλλάξει και για τους χωρισμένους, καθώς αυτό το Καλοκαίρι, τους έχει φέρει σε μια καλύτερη – ερωτική διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Ακούστε την καρδιά σας. Ζητάτε εξηγήσεις … από την άλλη πλευρά. Δεν έχετε πια άλλο χρόνο για να πιστώσετε σε εξηγήσεις και παρεξηγήσεις. Οι μέρες, σας δίνουν τις ευκαιρίες να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, με την θέληση σας, από την νέα σελήνη του μήνα και μετά 23 / 07, θα ανοίξει ένα χρονικό διάστημα που πολλά καινούργια πρόσωπα … θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Έχετε σκοπό να μην αφήσετε αυτό το Καλοκαίρι να χαθεί, ένεκα συναισθηματικών καταστάσεων. Μιλήστε από τώρα στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν, και φυσικά προτείνετε μαζί και τις λύσεις. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι σύντροφοι, που είχαν χαθεί, θα έχουν τις ευκαιρίες να επικοινωνήσουν, να βρεθούν και να μηδενίσουν τις ΄ αποστάσεις ΄! Τα οικονομικά σας … θα δουν σημαντική βελτίωση άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.