ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/07 Τετάρτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 20/07 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Τα ωραία μάτια σας είναι πάνω σε κάθε το που κινείται δίπλα σας. Ο Ήλιος πλησιάζει τον αδελφικό Λέοντα, και σας τροφοδοτεί με γοητεία και δυναμισμό. Αυτοί που είναι χωρισμένοι, έχουν την ευχέρεια αυτές τις καλές ημέρες, αν και εφόσον το επιθυμούν να κάνουν τις κινήσεις τους, για να ξαναπλησιάσουν το ταίρι τους. Το πιο πιθανόν είναι να τα καταφέρουν. Μπορείτε μέχρι και να το φτάσετε σε επίπεδο δέσμευσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Απορείτε κάποιες φορές και εσείς με τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε περαιτέρω δεσμεύσεις, άρα μην αφήνετε να πλανάται στην ατμόσφαιρα και στο μυαλό του ανθρώπου σας, ότι το επιθυμείτε. Είναι λάθος τακτική, του να κρατάτε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Ο ερχόμενος μήνας του Αυγούστου, θα σας φέρει μπροστά σε συζητήσεις που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά, που σας ενοχλούν και σας μπλοκάρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Η δυναμική του μυαλού σας, είναι αυτή που κάθε φορά σας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις. Αυτή την φορά καλείστε να διορθώσετε, κάποια παλαιότερη σας συμπεριφορά. Ο σύντροφος σας είναι ταλαιπωρημένος αρκετά από εσάς, και στο τώρα, αυτό το Καλοκαίρι, έχετε την ευκαιρία να έρθετε πια πιο κοντά. Για τους αδέσμευτους, όλα δείχνουν ότι υπάρχει η ανάγκη για απεριόριστη ελευθερία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Όλα μπορείτε να τα κάνετε εσείς. Είστε από τους πιο συμπαθείς του αστρολογικού κύκλου, και ιδίως αυτό το διάστημα θα αισθανθείτε και πολύ πιο σταθεροί στα πόδια και τις αποφάσεις σας. Το ηθικό των χωρισμένων θα παραμείνει ακμαίο, και μέχρι να επανέλθει η ισορροπία ή και ακόμη η επανασύνδεση. Γενικότερα μια καλή εποχή για αλλαγές και εξελίξεις σε όλους, τους τομείς της ζωής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είναι γεμάτο με εκπλήξεις για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι έχετε άπλετο χρόνο για να κάνετε τις βελτιώσεις σας σε οτιδήποτε επιθυμείτε. Ευνοούνται και οι ειδικές συζητήσεις, γύρω από αισθηματικές υποθέσεις που προβληματίζουν μόνο και δεν εξελίσσονται. Αυτοί που έχουν μπλέξει το συναίσθημα με την ψυχαγωγία και την εργασία, θα βρεθούν σε αμήχανη θέση, από αποκαλύψεις που δεν πρόβλεψαν για να τις αποτρέψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Θα σας παρουσιαστούν ειδήσεις και πρόσωπα, από το παρελθόν σας. Πολλές και οι προτάσεις που σας αναμένουν. Μια εποχή με πολλά αστρολογικά γεγονότα να σας ανατρέπουν ευχάριστα την καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται να ανταπαντήσετε, απλά να ακούσετε, προς το παρόν. Αυτοί οι Παρθένοι που ήδη έχουν προχωρήσει σε καινούργιες σχέσεις, καλό θα ήταν να κρατήσουν να αυτιά τους απόλυτα κλειστά. Το ίδιο και τα μάτια τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Τα σημάδια κούρασης που έχετε αναγνωρίσει στον εαυτό σας μέσα στη αισθηματική σας σχέση, τα βλέπει και ο άνθρωπο σας. Αυτό που επιβάλλεται είναι μια ειλικρινής συζήτηση που μπορεί κάλλιστα να βελτιώσει την μεταξύ σας κατάσταση. Οι Ζυγοί που έχουν διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να είναι έτοιμοι για αλλαγές. Πιθανόν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, με τον χωρισμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Οι αναστατώσεις που είχατε στην αισθηματική σας ζωή, αρχίζουν πια και υποχωρούν. Όλα θα δώσουν την θέση τους σε λύσεις και ευτυχή γεγονότα. Όλες οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, θα σας βάλουν στο επίκεντρο νέων προσώπων, που θα σας διευρύνουν τον ορίζονται μέσα από την δική τους ζωή. Πολλοί οι έρωτες που θα περικυκλώσουν τους Σκορπιούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η καλή σας προαίρεση και η δυναμική του λόγου σας, είναι αυτά που θα καλυτερέψουν το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Όλα μπορούν να λυθούν για έναν Τοξότη. Η σημερινή πανσέληνος σας βοηθά να δείτε με μια πιο σφαιρική ματιά αυτά που πρέπει να τροποποιήσετε. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα δεχθούν καινούργιο κόσμο στους κόλπους τους, που θα τους αλλάξουν την διάθεση προς το πιο θετικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ξένοιαστες οι μέρες για εσάς τους ελεύθερους, που αυτό που ζητάει αυτήν την εποχή η καρδιά σας είναι ηρεμία και μακροβούτια. Είναι μια περίοδος που το σύμπαν πια δεν σας επιφυλάσσει καμία καινούργια κατάσταση. Αντιθέτως πολλές και ίσως ανέλπιστες εκπλήξεις, θα τύχουν στους ζωηρούς που αυτό που κάνουν με τα διπλά παιχνίδια και περιπέτειες, θα τους βάλει σε μπελάδες. Προσέχετε τις επιπόλαιες συναντήσεις και επικοινωνίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε με την ανάσα κομμένη και σε μια ψυχική αναμονή. Αυτό που περιμένετε οι περισσότεροι είναι μια ειλικρινής απάντηση από τον άνθρωπο σας, που ίσως το τελευταίο καιρό σας προβλημάτισε με την συμπεριφορά του. Οι εξηγήσεις που θα σας δοθούν θα είναι επαρκής. Αυτό που μένει είναι να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα αφήσετε για τον Φθινόπωρο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Πολλές οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν μέσα στους δεσμούς των Ιχθύων. Καταπιεσμένες επιθυμίες, λάθος συμπεριφορές έχουν οδηγήσει σε μια κατάσταση που πια πρέπει να εκτονωθεί μέσα από συζήτηση, και κοινές αποφάσεις. Πάντως, τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, σας βοηθούν στο να βρείτε λύσεις, και ίσως από τον επόμενο μήνα. Να κάνετε και κάτι περισσότερο για τα κουρασμένα συναισθήματα. Όλα θα καλυτερέψουν. Ακόμη και οι επανενώσεις συντρόφων, θα προκύψουν με εύκολο τρόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.