ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/08 Κυριακή Α

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Θα χρειαστεί να είστε πιο ψύχραιμοι από κάθε άλλη φορά, με τον άνθρωπο σας, που ίσως και να περνάει έντονα προσωπικά προβλήματα …που δεν τα ξέρετε. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και θα δείτε καλύτερες εξελίξεις. Εσείς που στην προσωπική σας ζωή, έχετε και κάποια διπλή κατάσταση, που σας πιέζει για απαντήσεις, θα πρέπει, να είστε και σε μια εγρήγορση, καθώς η ερχόμενη έκλειψη, να βγάλει στην επιφάνεια … ακατάλληλες πληροφορίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλά ζητήματα … να βγαίνουν στην επιφάνεια και να ζητούν λύσεις. Ο άνθρωπος σας, ήδη είναι πολύ επιφορτισμένος με τα δικά του θέματα, άρα μην περιμένετε αυτό το χρονικό διάστημα, να σας δώσει παραπάνω χρόνο και βοήθεια. Αυτό που στο τέλος θα σας χαροποιήσει και πριν να φύγει ο μήνας του Αυγούστου είναι ότι κάποιο μεγάλο ποσό, θα πέσει στα χέρια σας
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Η σταθερή σας αγάπη, είναι και αυτό που θα σας κάνει σαν ζευγάρι, να έρθετε πιο κοντά. Είσαστε το πιο τυχερό ζώδιο των ημερών, που μέχρι και απρόσμενες προτάσεις γάμου θα έχετε. Νέοι και δυνατοί έρωτες θα πέσουν στα πόδια των ελεύθερων, που άμεσα θα εξελιχθούν με μεγάλες αγάπες. Εργασία, ταξίδια και πολύ χρήμα έρχεται στον οικονομικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Έχετε περιορίσει πολύ τα λόγια σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και ένα δικό σας κόλπο επικοινωνιακό, για να καταλάβετε αν τελικά μπορείτε να είστε μαζί και καλά. Μέσα στις λίγες επόμενες ημέρες, τα ασφαλή σας συμπεράσματα θα τα έχετε εξάγει. Καινούργια – ενδιαφέροντα πρόσωπα θα πλησιάσουν και τους μόνους – εργένηδες, που σίγουρα θα σβήσουν όλες τις ερωτικές πίκρες του παρελθόντος σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Μπορεί να είστε μόνοι και να θέλετε να μείνετε σε αυτό το στάτους, όπως από την Ηλιακή έκλειψη και μετά, θα υπάρξουν ανατροπές. Κάποιος παλιός σας εραστής – μην ολοκληρωμένη γνωριμία – πλατωνική αγάπη, θα σας επισκεφτεί, με σκοπό να δώσει μια ακόμη ευκαιρία. Όπως και να έχουν τα πράματα, τουλάχιστον ακούστε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε. Τα εργασιακά σας απαιτούν παραπάνω, την προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Μπορείτε πια να χαμογελάσετε περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πια έχετε βρει την προσωπική σας ισορροπία και ξέρετε τι θέλετε. Μετριότητες και μπερδεμένες καταστάσεις, δεν σας αφορούν. Για όλο το διάστημα των 4 εβδομάδων, που ο Ήλιος θα μείνει πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα βρείτε καινούργιο σύντροφο που μάλλον θα ζεστάνει την καρδιά σας. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν σε επίπεδο κληρονομικών – τυχερού χρήματος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.