ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/09 Τετάρτη Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/09 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Ήλιος
Είσαστε πεπεισμένοι πια ότι κάτι ύποπτο υπάρχει μέσα στην σχέση σας… και αυτό σας λυπεί. Από μόνο του αυτό σαν κατάσταση δεν έχει καμία αξία ή βαρύτητα, αν πρώτα δεν το συζητήσετε στην πλήρη έκταση του, με τον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα μόνο σας παιδεύουν τον εγκέφαλο. Εσείς που είστε μόνοι, καλό θα ήταν να περιμένετε να λήξει ο μήνας του Σεπτεμβρίου, και μετά να κινηθείτε σε νέα ερωτικά μονοπάτια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα
Υπάρχει μια σειρά, από εξωγενείς παράγοντες … που επηρεάζουν για πολλοστή φορά, τον άνθρωπο σας. Αυτοί ίσως και να προέρχονται από τα δικά σας μονοπάτια και άτομα. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μοιράσετε τις αποστάσεις ανάμεσα σε αυτές τις καταστάσεις, και να ισορροπήσετε νοοτροπίες και αδικίες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν ξαφνικές επισκέψεις από το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε άμεσα, να έχετε κατά νου, ότι θα έχουν και την αντίδραση από την άλλη πλευρά. Εσείς ξέρετε πως είσαστε μέσα σας, και τι θέλετε να διορθώσετε και τι να τερματίσετε. Από την νέα εβδομάδα, που ο Ήλιος θα έχει περάσει σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς, τον Ζυγό, σίγουρα οι σκέψεις σας θα είναι πιο καθαρές. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια
Μην ψάχνετε να βρείτε την λύση της μοναξιάς σας, μέσα σε άτομα που αφορούν το παρελθόν σας. Όλα τα άλλα μπορείτε να τα καταφέρετε εύκολα. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Σεπτέμβριος, θα έχουν πολλά και ευχάριστα γεγονότα, που ίσως και μέσα από αυτές τις διευρυμένες δημόσιες σχέσεις, να βρείτε κάτι που θα ταιριάξει στην δύσκολη καρδιά σας. Από αυτούς που ψάχνουν εργασία, κάποιοι θα δεχτούν προτάσεις, ακόμη και για το εξωτερικό.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη
Ασκείτε παραπάνω πίεση στον εαυτό σας, και στο ταίρι σας, για να γίνουν τα πράματα, αλλά αυτό είναι λάθος … και το ξέρετε. Οι μέρες με την αλλαγή του ζωδίου, θα βγάλουν στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα που σίγουρα δεν θα πρέπει να προσπεράσετε. Εσείς που διατηρείτε διπλές αισθηματικές καταστάσεις, να προσέχετε καθώς θα υπάρχουν εντάσεις και απαιτήσεις πια από όλες τις πλευρές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές
Έχετε συνηθίσει στην μοναξιά σας … και το μόνο που ασχολείστε είναι η εργασία και η κοινωνική σας ζωή. Τώρα που τα πράματα αλλάζουν στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, σε μια πιο παλιά σας γνωριμία – ερωτοφιλία, που σας περιμένει. Δοκιμάστε … μπορεί και να σας ταιριάζει. Πολλά και τα ευχάριστα που θα έρθουν στους ήδη δεσμευμένους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.