ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/09 Τετάρτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/09 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Μάλλον έχετε πολλά νεύρα με τρίτες καταστάσεις … που δεν σας αρμόζουν, και ξεσπάτε στον άνθρωπο σας. Αν αυτό συνεχίσετε να το κάνετε, θα έχετε και τα πρώτα παράπονα. Οι μέρες μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, είναι θετικές για το ζώδιο σας, έτσι ώστε μέσα από το τετράγωνο μυαλό σας, να βρείτε τις τελικές λύσεις. Πάντως κάποια λεφτά που περιμένετε … είναι στον δρόμο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Αισθάνεστε συχνά – πυκνά ότι είσαστε περικυκλωμένοι από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα αισθήματα σας. Εσείς, από την δική σας λοιπόν πλευρά, επιθυμείτε να είσαστε πια μόνο με αυτούς που αισθάνεστε ασφαλείς. Μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα… και ίσως και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Αν δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει ο άνθρωπος σας, και βγάζει αυτήν την μυστήρια συμπεριφορά, το καλύτερο θα ήταν να του μιλήσετε ευθέως. Μπορεί να βιώνει κάποιες δικές του προσωπικές καταστάσεις. Όπως και να είναι τελικά τα πράματα, είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτές τις εβδομάδες θα δείτε την ερωτική σας ζωή, να εξελίσσεται και να πηγαίνει καλά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Είσαστε παγιδευμένοι μέσα σε λάθη και παράλληλες διαδρομές. Αυτό είναι κάτι που μάλλον έχει αρχίσει και σε κάθε επίπεδο … να σας πιέζει. Σίγουρα θα πρέπει άμεσα να πάρετε τα μέτρα σας, και πάνω από όλα να μην πληγώσετε κάποιον ο οποίος δεν σας φταίει. Οι μέρες με τον διπλωμάτη Ζυγό να πλησιάζουν, σίγουρα θα σας δώσουν τις ευκαιρίες έτσι ώστε να λύσετε μόνιμα τις προβληματικές – παλιότερες σας επιλογές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Μπορεί να έχετε κάνει πολλά αυτήν την εποχή για τον άνθρωπο σας, αλλά και για να κρατήσετε τις ερωτικές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας, μην ξεχνάτε όμως τους καλούς σας φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου μετά τις 25, θα σας δώσουν, ευκαιρίες διαλόγου που θα σας φέρουν και πιο κοντά στην ισορροπία που απαιτεί και το ζώδιο σας. Μόνοι και εργένηδες, έχουν μπροστά τους νέο έρωτα!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα που ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να σας αναφέρει και να σας κάνει να δείτε την σχέση σας, πολύ πιο σοβαρά. Όλα τα άλλα στο μεταξύ σας τα έχετε βρει. Όλες οι επόμενες ημέρες, θα δώσουν λύσεις, ακόμη και ευκαιρία – συντρόφους, που είχαν χωρίσει… και στο τώρα κάνουν την φιλότιμη προσπάθεια τους, να τα βρουν. Σίγουρα η οικονομική άνθιση που σας πλησιάζει, θα βάλει και αυτή το λιθαράκι της.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.