ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/11 Παρασκευή

zwdia-evdomadiaies-21-27-7-14

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 20/11 Παρασκευή taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα…είναι θετικές.  Μην αφήσετε τα οικεία σας περιβάλλοντα να σας διαταράξουν την πολύτιμη γαλήνη σας. Ακόμα και αυτοί που κάνουν την ύστατη προσπάθεια τους για να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην ταίρι τους, θα έχουν την ώθηση του Ερμή από τον Τοξότη.  Μην χάνετε καμία ευκαιρία και για κανέναν λόγο.

zodia-taro-45

Εύνοια με: Καρκίνος

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Πέντε των Πεντάκτινων: Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή είναι πρόχειρος και ανώριμος. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε σε σχέση, είτε είναι μια καλή γνωριμία… θα πρέπει να το προσεγγίσετε με  πιο επιδέξιο και διπλωματικό τρόπο. Οι μέρες από τις 23-11 μέχρι και τα τέλη του, είναι ιδανικές. Για αυτούς που παίζουν, ας είναι πιο εγκρατείς καθώς η κίνηση του Άρη σε επόμενες μοίρες, θα φέρει εντάσεις και διάσπαση.

Εύνοια με: Σκορπιός

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Μιλήστε πιο καθαρά και με επιχειρήματα στον άνθρωπο σας. Δεν γίνεστε κατανοητοί με το να εννοείτε και να φαντάζεστε! Μιλήστε πιο ευθέως στον άνθρωπο σας και αναμείνατε τις αντιδράσεις που σίγουρα όποιες και να είναι θα φωτίσουν το θολό τοπίο … που μόνο σας καθυστερεί.  Όσοι Δίδυμοι έχουν γεννηθείς στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου, είναι πιθανόν σε σχετική ευκολία να τολμήσουν να μιλήσουν για οριστικό χωρισμό και απομάκρυνση.

Εύνοια με: Λέων

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Οι σκέψεις είναι πολλές και ο χρόνος της οριστικής απόφασης κοντά. Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, δεν είναι οι καλύτερες αστρολογικά για μόνιμες αλλαγές ζωής. Για αυτούς που σκέφτονται τον χωρισμό σαν την μοναδική διέξοδο – λύση θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι ο ορθή πια πορεία του Ποσειδώνα… θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς. Αναμονή… πολλά είναι αυτά που θα φανερωθούν.

Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Ράβδων: Οι βλέψεις σας για δέσμευση με τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει τον τελευταίο καιρό την προσοχή, είναι υπερβολικές και θα σας απογοητεύσουν σύντομα. Οι όψεις της Σελήνης μέχρι την Κυριακή θα σας φανερώσουν αλήθειες και λεπτομέρειες που ακόμα δεν γνωρίζετε, ή ακόμα και  δεν σας άφησαν να τις δείτε. Για τους Λέοντες, του 1ου  δεκαημέρου πολλά αυτά που θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν με την λογική του να επιλεχτεί μόνο κάτι ποιοτικό και κοντά στις δικές τους προδιαγραφές.

Εύνοια με: Τοξότης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Δοκιμάστε κάποια άλλη εναλλακτική πριν διώξετε κόσμο από την ζωή σας. Οι μέρες αυτές  με τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα σας βάζουν σε λόγους και δράσεις υπερβολή που πιθανόν αν δεν είστε προσεχτικοί να δημιουργήσουν προβλήματα και αρκετές παρεξηγήσεις. Για αυτούς που ακόμα κρατάνε το στενάχωρο βλέμμα στο παρελθόν θα τύχουν ειδήσεων που θα τους χαροποιήσουν… χωρίς να υπάρχουν υποσχέσεις προκαταβολικά για κάτι οριστικό.

Εύνοια με:  Ταύρος

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Οι δοκιμασίες και η γενικότερη ταλαιπωρία που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες σας έχουν δημιουργήσει μια περίεργη ψυχολογία αλλά και απροσπέλαστη. Όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας έχουν κάποιο μικρό – παράπονο από εσάς. Αν το ταίρι σας τελικά δεν μπορεί να αντιληφτεί ή να καταλάβει τότε δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς και τις ευαισθησίες σας που έχετε σαν ζωδιο του αέρα.

Εύνοια με: Κριός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Ράβδων: Μην αφήνετε τίποτα έτσι εύκολα και  απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί όπως το θέλετε.  Οι Σκορπιοί  που έχουν την θετική και καλή  διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το άτομο που τους ενδιαφέρει… θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις  σε προσεχείς επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε…. μην δηλώνετε και μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα, και σίγουρα μην λετε τις ερωτικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν στην καθημερινότητα τους νέο   έρωτα θα μπορέσουν να εξελίξουν αυτή κατάσταση πολύ πιο γρήγορα.

Εύνοια με: Λέων

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Πεντάκτινων: Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και αυτό δεν σκέπτεστε καν, σαν ζωδιο του νερού, να την χάσετε. Οι Τοξότες των μεσαίων  μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και σωστό  διάλογο να δώσουν  ευκαιρία πάλι  στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του Καλοκαιριού έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, αν έχουν διπλή ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον μήνα αυτόν,  σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.

Εύνοια με: Παρθένος

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων:  Για όσους η προδομένη- πονεμένη και αδικημένη καρδιά τους,  έχει μαγνητιστεί από  κάτι νέο και ποιοτικό, ίσως αποφασίσουν και να  προχωρήσουν πιο γοργά και γρήγορα . Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί σαν σύντροφοι,  θα αποφασίσουν να δώσουν μια ακόμα και ύστερη  ευκαιρία για ερωτική επικοινωνία, στο πρώην ταίρι τους… με θετικότερες προϋποθέσεις όμως  αυτήν την φορά. Ο Πλούτωνας από την θέση του στον σταθερό Αιγόκερω, θα δημιουργεί τις επόμενες ημέρες- εβδομάδες  μια  κινητικότητα, με  συναντήσεις και υπερβολικές επικοινωνίες,  που ενδέχεται να  προδώσουν την διπλή-κρυφή ζωή μερικών..

Εύνοια με: Ζυγός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Ράβδων:  Δυνατότητες και ικανός χρόνος για εξηγήσεις θα δώσει η ‘αέρινη θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Ζυγού, έτσι ώστε  να μπορέσουν να εξισωθούν  οι ξεχασμένες και λεπτές ισορροπίες… μέσα σε συναισθηματικές-ερωτικές  σχέσεις που όμως το αξίζουν. Οι γεννημένοι του τρίτου  δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσουν  δύσκολες  συζητήσεις για την αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους.

Εύνοια με: Παρθένος

 

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Ράβδων: Είναι τελείως λαθεμένη  η τωρινή χρονική  περίοδος για βαθύτερες συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας και  ιδίως αν είσαστε  σε απόμακρη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι  του μεσαίου δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσω διαλόγου, να προσεγγίσουν μια  μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα  χρόνο,  και σίγουρα μέχρι να λήξει ο μήνας  Σκορπιών.. Ισορροπήστε  τις επιθετικές  συζητήσεις και …..κρατήστε τους γαλήνιους τόνους.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._