ταρω ερωτικες προβλεψεις 2/07 Σάββατο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 02/07 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τους ανθρώπους σας σε αισθηματικό και εργασιακό επίπεδο, συνεχίζονται ίσως και καλύτερα από πριν. Όλες οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, είναι καλές και για τους ελεύθερους και για τους δεσμευμένους – σε οποιαδήποτε κατάσταση-! Δώρα επικοινωνιακά έρχονται για αυτούς, που έχουν χωρίσει και το μόνο που αποζητούν είναι κάποια ευκαιρία για αποκατάσταση των μεγάλων προβλημάτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε πάρει το πράσινο φως από το σύμπαν και το μόνο που μπορείτε να κάνετε στο τώρα είναι να προσπαθήσετε να φέρετε τις καταστάσεις, στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Ξεκινήσετε με τα εργασιακά σας, που είναι πολλά υποσχόμενα. Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται τον χρόνο και την προσοχή σας, καθώς είναι σε μια κρίσιμη καμπή και διασταυρώνεται και με σμίξιμο συναισθημάτων και με μόνιμο χωρισμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 04
Σκεφτείτε από τώρα και πριν την νέα σελήνη στις 04/07, αυτά που επιθυμείτε να ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας, είτε αυτά είναι μικροαλλαγές μέσα στην σχέση σας, είτε απλά το τελικός σας προορισμός των καλοκαιρινών σας διακοπών. Αυτοί που είναι μόνοι, και απλά κάνουν ερωτικό παιχνίδι με διάφορες νέες γνωριμίες, ίσως τελικά, να αποφασίσουν να μείνουν μόνοι τους, χωρίς άλλες ελαφρότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δηλώστε τις αληθινές σας προθέσεις στον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει και απομακρυνθείτε τελείως. Οι όψεις των τριών πλανητών, που υπάρχουν πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας καθαρίζουν το μυαλό και σας ωθούν να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες σας, όλων των ειδών, πριν φύγετε για διακοπές. Οι Καρκίνοι που είναι στα δίκτυα νέου έρωτα, θα πρέπει να κόψουν λίγο ταχύτητα, και μέχρι να αισθανθούν πιο ασφαλείς με αυτό το άτομο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Έχετε στην διάθεση σας 2-3 εβδομάδες και μέχρι να έρθει ο Ήλιος στον οίκο σας, για να φωτίσετε όλα αυτά τα σκοτεινά σημεία που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, και σας απασχολούν έντονα. Αυτοί που αισθάνονται ότι κάτι έχει σπάσει μέσα τους, ή πια δεν διακατέχονται από τον ίδιο ενθουσιασμό της αρχής, ίσως και να πρέπει να το ανακοινώσουν…. αν και σίγουρα η άλλη πλευρά το έχει καταλάβει. Ένα διάστημα που και τα οικονομικά σας θέλουν τακτοποίηση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε μέσα στην σχέση σας και ακόμη να δεσμευτείτε. Οι μέρες με τόσες καλές αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο σας, σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και σας σπρώχνουν σε καταλυτικές εξελίξεις. Μια μικρή μερίδα Παρθένων μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα παντρευτεί… ξαφνικά! Οι Ταξιδιώτες είναι και αυτοί που έχουν την τύχη μαζί τους σε νέες επαφές, που μπορεί να αποδειχτούν μεγάλες αγάπες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Σας αναγνωρίζονται πολλά ελαφρυντικά. Έχετε περάσει πολλά και το μόνο σίγουρο είναι στο τώρα μπορείτε, να δείτε τι και ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα και σε ποιον τομέα. Πολλές οι καινούργιες φιλίες, που θα σας προσεγγίσουν μέχρι την πανσέληνο του μήνα, και κάποια θα ξεχωρίσει. Αυτοί που έχουν πολύ καιρό να ασχοληθούν με το σπορ, θα πρέπει να είναι και διπλά προσεχτικοί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος- Νο 01
Έχετε μια μεγάλη αγωνία για το τι θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή, που σας έχει ταλαιπωρήσει ψυχικά. Ο Άρης πια και πάλι ισχυρός σε ορθή κίνηση, μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι και τον χωρισμό, αν τελικά δεν ισορροπήσουν υποσχέσεις και πράξεις. Αυτοί που είναι στο κλαμπ των μοναχικών, ο Ιούλιος μετά τις 12 -14, θα τους φέρει σε επαφή με το παρελθόν τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αδυνατείτε σαν ζώδιο να κάνετε βήματα ασταθή και κατά κύριο λόγο προς τα πίσω. Μπορεί η καρδιά σας να επιθυμεί κάτι από το παρελθόν, αλλά αυτό να είναι και ένα εν δυνάμει πρόβλημα. Καλύτερα μείνετε για ένα χρονικό διάστημα μόνοι σας για να βρείτε την εσώτερη ισορροπία σας. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα καλυτερέψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ετοιμάζετε βαλίτσες και εισιτήρια για μακρινούς προορισμούς. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους Αιγόκερους ανεξάρτητα για το αν είναι μόνοι τους είτε σε σχέση – γάμο. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, τα οικονομικά σας υποστηρίζουν και η διάθεση είναι στα καλύτερα της. Σίγουρα οι καλύτερες συνθήκες για διακοπές. Αυτοί που είναι μόνο θα έχουν και τις ευκαιρίες για καινούργια φλερτ, εκεί που θα βρεθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Αναρωτιέστε τι συμβαίνει και τίποτα στην προσωπική σας ζωή, δεν κινείται όπως εσείς θα θέλατε. Σίγουρα η απογοήτευση του παρελθόντος είναι ακόμη ενεργή μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει τροχοπέδη για το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση που παραπατάει μεταξύ χωρισμών και επανασυνδέσεων, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα την τερματίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ανοίξτε το βήμα σας και κάντε ότι χρειάζεται για να ξεφύγετε από το παρελθόν. Οι μέρες μέχρι τις 10 Ιουλίου, θα σας βάλουν ανάμεσα σε πολλές νέες γνωριμίες που θα σας τραβήξουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Ακόμη και όσοι ακόμη βιώνουν τον πόνο του χωρισμού – ερωτικής απογοήτευσης, σίγουρα θα αισθανθούν καλύτερα. Είναι οι μέρες, που θα σας κάνουν να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα αυτά που σας λείπουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.