ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/05 Σάββατο

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 21/05 Σαββάτο taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Αναμένονται εξελίξεις. Η προσωπική σας ζωή, δεν τρέχει όπως την είχατε ορίσει. Για τους Κριούς που θέλουν να παραμείνουν μόνοι, τους, μέχρι να φύγει ο δύσκολος Μάιος, μια καινούργια γνωριμία μέσα από εργασιακό χώρο, θα τους τραβήξει την δύσκολη προσοχή. Οι μέρες μέχρι και τις 29-05, για τους δεσμευμένους ίσως, έχουν μια παραπάνω ένταση, που με τον καλό και τον διπλωματικό λόγο, θα γίνουν πιο ερωτικές και για τις δύο πλευρές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σημαντική πρόοδο θα δείτε στις διαβουλεύσεις, και στην διάθεση ενός πρώην συντρόφου σας και την καλή του πίστη να δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση. Τώρα που τα αστρολογικά δεδομένα, είναι πολύ πιο ευνοϊκά πάνω σας, σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Ακόμη και φρέσκιες γνωριμίες, θα έχουν την τύχη να τρέξουν συναισθηματικά πολύ πιο γρήγορα και να σας γεμίσουν την ψυχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε με τον Ήλιο σύμμαχο σας. Ο κυβερνήτης σας, είναι επιτέλους στα καλά του. Άρα όλα είναι έτοιμα, για να αρχίσετε να ξετυλίγετε τα περίπλοκα σχέδια σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει και δεν μιλιούνται, θα έρθουν πιο κοντά με ευκολία και με αληθινό σκοπό, να γεφυρώσουν τα χάσματα. Οι σκέψεις των μόνων, για εξέλιξη μιας ερωτοφιλίας, θα προχωρήσουν σε δράσεις με επιτυχία, και σε μικρό χρονικό διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν εμπιστεύεστε ούτε καν πια τον εαυτό σας. Οι μέρες που πέρασαν σας απέδειξαν για ακόμη μια φορά, ότι η ελαφρότητα στην ερωτική σας κρίση, σας βάζει σε προβλήματα και λύπη. Μόλις λήξει το φαινόμενο της Πανσελήνου, μπορείτε να κάνετε έναν αληθινό απολογισμό των πεπραγμένων σας ,και των λαθών σας. Οι Καρκίνοι που έχουν ιντερνετική σχέση, θα χρειαστεί να γίνουν πιο ξεκάθαροι στα λόγια και τις απαιτήσεις τους. Οι αποστάσεις δεν βοηθούν τα συναισθήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Τα δημιουργικά σας σχέδια, είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Οι μέρες με τον κυβερνήτη σας μέσα στους αεράτους Διδύμους, θα σας βοηθήσουν δείτε πιο αναλυτικά όλα αυτά που επιχειρείτε το τελευταίο διάστημα, για την καλή εξέλιξη του ερωτικού σας δεσμού – γάμου. Όλες οι σχέσεις, ακόμα και οι ‘λαβωμένες’, θα έρθουν στο προσκήνιο με την λογική της επανένωσης και της ολοκλήρωσης των σκοπών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Επιτέλους ο φτερωτός Ερμής, είναι και πάλι σε σωστή πορεία. Φυσικά πολλά αυτά που ανατράπηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά στο τώρα όλα μπορούν να έρθουν τη απόλυτη τους ισορροπία. Οι σκέψεις σας για να πλησιάσετε το άτομο που γοητεύει την προσοχή σας, δεν είναι αρκετές για να το φέρουν κοντά, σίγουρα θα πρέπει να πράξετε, τώρα που όλα σας ευνοούν και η καλή σας ψυχολογία, μπορεί να κερδίσει τους πάντες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Οι επικοινωνίες έχουν πάρει φωτιά. Ερμής και Αφροδίτη δίπλα – δίπλα, φέρνουν ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια του αέρα και πολύ περισσότερο σε εσάς. Μέχρι να λήξει ο Μάιος, μπορείτε να ανοίξετε και πάλι παλιές υποθέσεις έρωτα, που ίσως και να σας δικαιώσουν. Όσοι έχουν σχέση παράλληλη πέραν της βασικής τους, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί κάποιος τους έχει ‘ψυλλιαστεί΄!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχετε την ανάγκη για να βάλετε μια προσωπική πινελιά, σε μια καινούργια σχέση, που σας έχει ενθουσιάσει, κάτι αξιοπερίεργο για το δυσεξήγητο ζώδιο σας. Οι μέρες είναι άκρως καλές και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, για να φέρετε τους πάντες στους δικούς σας δρόμους. Ζευγάρια – σχέσεις – γνωριμίες, που δεν είχαν την τύχη να δείξουν την δυναμική τους, θα το καταφέρουν προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Απολαμβάνετε μια εποχή που έχει τα πάντα, άρα αποκλείεται να προλάβετε να πέσετε σε ρουτίνα. Επικοινωνίες από πολλούς, συναντήσεις με όλους, ειδήσεις από το παρελθόν, ευχάριστες γνωριμίες συνθέτουν το κλίμα της ερχόμενης εβδομάδας, που θα σας γεμίσει τις μπαταρίες. Ο Άρης τροφοδοτεί το πύρινο εγωισμό σας, και σας κάνει το επίκεντρο για τις εξελίξεις, που τόσο είχατε προσπαθήσει. Ο Πλανήτης της Αγάπης, σας τροφοδοτεί με όρεξη και διάθεση για αισθηματική ολοκλήρωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλές οι παρέες που θα διεκδικήσουν την παρουσία σας. Είναι οι μέρες ιδιαίτερα καλές για κάθε είδους αισθηματική και κοινωνική επικοινωνία / συναναστροφή. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν μια ξαφνική ερωτική εξομολόγηση από το άτομο που στο παρελθόν, τους είχε πλησιάσει με φιλικές διαθέσεις. Οι χωρισμένοι Αιγόκεροι, έχουν και αυτή τύχη για να γυρίσουν το κλίμα υπέρ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Είσαστε με τις άμυνες σηκωμένες. Δεν αφήνετε κανένα χρονικό περιθώριο για καθυστερήσεις, σε όσους έχουν ήδη δηλώσει ότι ενδιαφέρονται για εσάς. Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια, και αυτό κάνει από μόνο του τα ξεκαθαρίσματα σε όσους σας επιθυμούν και κάνουν σκέψεις για την προσέγγιση σας. Οι εκπλήξεις θα έρθουν και για όσους έχουν δεσμό με άτομο στο εξωτερικό… αναμένονται επισκέψεις – συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Δεν επιθυμείτε να δώσετε ελπίδες σε κάποιον από το παρελθόν… πάλι. Οι μέρες με τον Άρη σε δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα, σας κάνουν υπερβολικά καχύποπτους με όλους. Όσοι έχουν σχέση μέσα από χώρους εργασίας, θα πρέπει να βρουν μια καλύτερη φόρμουλα για την μυστική τους επικοινωνία. Δεν σας χρειάζονται μάτια και σχόλια. Υπομονή και όλα θα ρυθμιστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.