ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/06 Τρίτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 21/06 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Το μυαλό σας έχει πια κουραστεί από τα μπρος – πίσω, στην αισθηματική σας ζωή. Αν τελικά το άτομο που είναι κοντά σας, πια δεν σας καλύπτει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να φύγετε χωρίς να κολλάτε στην συνήθεια και το γενικότερο βόλεμα. Αυτοί που είναι μόνοι τους, ίσως είναι και η καλύτερη χρονική στιγμή, για να ανανεώσουν τον εαυτό και εκ των έσω. Σε όλο αυτό ο κυβερνήτης σας, δίνει και οικονομική σταθερότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη
Οι αντοχές σας είναι περιορισμένες. Όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί το προηγούμενο διάστημα, σας έχουν κάνει στο τώρα πολύ προσεχτικούς με τους ανθρώπους που κινούνται στα μονοπάτια σας. Αυτοί που είναι μόνο μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, θα έχουν νεότερα από το παρελθόν τους, μέσα από κοινά περιβάλλοντα. Αυτοί που διατηρούν σχέσεις ‘τεχνολογίας’, θα αποφασίσουν να τις διακόψουν, έτσι ώστε να βρουν κάτι με σάρκα και οστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Τους ζυγούς λύσατε. Είσαστε πια χωρίς τον Ήλιο να σας πιέζει για άμεσες αποφάσεις. Τα αστρολογικά θα συνεχίσουν να είναι ευνοϊκά για εσάς, άρα σίγουρα μπορείτε να κινητοποιηθείτε για να οργανώσετε τα καλοκαιρινά σας προγράμματα. Αν και οι περισσότεροι Δίδυμοι, αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους, ίσως μέχρι τις αρχές του νέου μήνα, κάποιος να τους τραβήξει παραπάνω την προσοχή. Εξερευνήστε όμως και το βάθος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Έχετε μια εξαιρετική διάθεση και αυτό θα πολλαπλασιαστεί τις επόμενες ημέρες, μέσα από ερωτικές προσεγγίσεις, αισθηματικά ξεκαθαρίσματα αλλά και νέους έρωτες, για αυτούς που θέλουν. Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι αυτοί που στο παρόν του, έχουν διπλά μπλεξίματα, ή σκέφτονται να ‘δημιουργήσουν’. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε τελικά, είναι να εκτεθείτε και να στεναχωρήσετε τον κόσμο γύρω σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Είσαστε οι απόλυτα κερδισμένοι της εποχής. Όλοι οι Λέοντες έχουν στα πόδια τους, όλα αυτά που ζητούσαν. Επανασυνδέσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, νέα ερωτικά σκιρτήματα είναι στο πρόγραμμα των επόμενων 2 εβδομάδων. Διαλέξτε και πάρτε. Αυτοί που είναι ακόμη λίγο ζορισμένοι είναι όσοι έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι σε μια μέτρια ψυχολογία. Αυτό θα αλλάξει με παρέμβαση τρίτων δικών σας ανθρώπων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Ευνοήστε μέχρι και τις 29-06, για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας, σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας που χρειάζονται ανανέωση. Σε αυτό πρωταρχικό ρόλο κρατάει η αισθηματική σας καθημερινότητα, που την χαρακτηρίζετε μέτρια. Μπορείτε μέσα από ειλικρινή διάλογο, να βρείτε την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας και να περάσετε ένα καλό Καλοκαίρι. Κάντε την πρώτη κίνηση και θα δείτε ότι θα δικαιωθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Παραπλανήσεις υπάρχουν γύρω σας, και εσείς σαν αέρινο ζώδιο καλείστε να τις αποκαλύψετε. Οι μέρες με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, σας βοηθούν και μέχρι την αλλαγή του μήνα, να μιλήσετε και να αποσαφηνίσετε τις θέσεις σας. Σχέσεις που έχουν χάσει τον ρυθμό και τον ενθουσιασμό τους, θα χρειαστεί να κάνουν μια επανεκκίνηση στα συναισθήματα και τις αρχικές τους υποσχέσεις. Πολλά αυτά που πρέπει να τροποποιηθούν, με νέα δεδομένα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Με το να κοιτάτε μόνο και να ασκείτε κριτική, σίγουρα ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια μέχρι και τις αρχές του Ιουλίου, άρα άνετα μπορείτε να διορθώσετε καταστάσεις που σας δυσαρεστούν, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι Σκορπιοί, που έχουν ύποπτες σχέσεις, ίσως και ακατάλληλες μέσα στον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί… καθώς μάτια σας έχουν ήδη αντιληφθεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – 10
Έχετε την ανάγκη να στραφείτε προς τα άτομα που σας καταλαβαίνουν. Οι περισσότεροι Τοξότες, δεν μένουν καθόλου ικανοποιημένοι από την έκβαση της προσωπικής τους ζωής. Αυτό δεν θα πρέπει έτσι να συνεχιστεί και το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Εξωτερικεύστε στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας ενοχλούν και το πιο πιθανόν, είναι να καταφέρετε τα σώσετε την σχέση σας. Για τα ελεύθερα παιδιά το σίγουρο είναι, ότι οι μέρες μέχρι να σας παρουσιαστεί νέα αγάπη, είναι ελάχιστες. Κρατήστε τις κεραίες σας τεντωμένες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Είσαστε χαμένοι μεταξύ δουλειάς, μετακινήσεων, κοινωνικών υποχρεώσεων, οικογενειακών ζητημάτων και όχι μόνο. Σαν ο πατέρας του ζωδιακού κύκλου, το μόνο που καταφέρνετε είναι να καθυστερείτε την προσωπική σας ζωή, αλλά και να παραγκωνίζετε και το ταίρι σας. Αυτό το Καλοκαίρι, που οι αστρολογικές συνθήκες σας υποστηρίζουν, κάντε την αλλαγή σας και μην αφήνετε τον καιρό να περνά ανεκμετάλλευτος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Πολλές και καλές ιδέες υπάρχουν στο μυαλό σας για να ολοκληρώσετε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν. Το πιο σωστό από όλα είναι, να εξηγηθείτε και να απομακρυνθείτε. Ο κυβερνήτης και ο Άρης κάνουν εξαιρετικές όψεις πάνω στο δυναμικό σας ζώδιο, και σας ανοίγουν τους ορίζοντες για νέες γνωριμίες που μπορούν, να σας ενθουσιάσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία σας, με σχέσεις που είναι ανάρμοστες για τα δικά σας μέτρα. Ο συναισθηματισμός του ζωδίου σας, θα εκλείψει και εσείς θα δείτε πια καθαρά, ποιος και τι αξίζει να είναι δίπλα σας. Οι εργένηδες θα έχουν ένα εξαιρετικό Καλοκαίρι, γεμάτο από ποιοτικές γνωριμίες και ερωτικά παιχνίδια, που θα τους αλλάζουν άρδην την διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.