ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/07 Παρασκευή Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/07 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας, πιο κάτω, αν τελικά και εσείς οι ίδιοι, δεν αφήνετε το παρελθόν … να σβήσει από την μνήμη σας. Το όλα μαζί, μπορεί να σας αρέσει, να σας επιβεβαιώνει, αλλά τελικά ίσως και να δημιουργεί πρόβλημα. Κάποιοι που έχουν χωρίσει, μετά από παρέμβαση των τρίτων – φίλων, πιθανόν και μέσα στο μήνα … να έχουν επανασυνδεθεί. Κοιτάξτε πιο προσεχτικά και τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Οι εργασία, σας απορροφά την μεγαλύτερη σας ενέργεια και χρόνο. Καλά κάνετε βέβαια, αλλά να είστε και προετοιμασμένοι για παραπονάκια, που έρχονται από τον άνθρωπο σας. Το υπόλοιπο Καλοκαίρι, αφήστε και λίγο χρόνο για την προσωπική σας ζωή … και τις διακοπές σας. Τυχεροί όλων, οι ελεύθεροι, που θα βρεθούν μέσα σε νέες παρέες που σίγουρα θα τους ανεβάσουν …. την λίμπιντο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Έχετε δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας … μέσα στον δεσμό σας. Κάτι δεν σας αρέσει, και ακόμη δεν είστε έτοιμοι να το πείτε. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να αποσαφηνίσετε … τις προθέσεις σας. Αν τυχόν υπάρχει και τρίτο άτομο, στην καρδιά σας, αφήστε το μέχρι να ξεκαθαρίσετε, εκτός. Ένα – ένα τα πράματα. Φυσικά και μην χάνεστε από την εργασία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Η καλή σας η διάθεση … έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον, ενός συνεργάτης σας, και μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας πλησιάσει πιο ανοιχτά. Οι μέρες του έρωτα έρχονται, και η πλειοψηφία του υδάτινου ζωδίου σας, που είναι σε μοναχική φάση, θα βρει το ταίρι της. Οι εν σχέση, μετά τις διακοπές τους, και πριν το Φθινόπωρο, θα ανοίξουν συζητήσεις, για κάτι περισσότερο. Λίγη υπομονή λοιπόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Η τεχνητή σας αδιαφορία, έχει προκαλέσει τον θυμό … της άλλης πλευράς της σχέσης. Αυτό αν το κάνετε επειδή έχετε βαρεθεί, καλύτερα να το πείτε πιο ανοιχτά. Αν και πάλι, έχει προκύψει, μια νέα γνωριμία, που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, φανείτε έντιμοι … στον παρόντα άνθρωπο σας, και κλείστε τα παλιά, πριν περάσετε στα επόμενα. Μεγάλη προσοχή, θα χρειαστεί να δώσετε και στα οικονομικά σας. Όχι άλλα έκτακτα έξοδα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Για κάποιον λόγο, δεν είστε και στην καλύτερη φάση της ζωής σας, αυτήν την εποχή. Δεν είναι η αισθηματική μοναξιά, ίσως και να φταίνε και τρίτα θέματα. Όπως και να έχουν τα πράματα, από την στιγμή που ο ήλιος θα περάσει στον γείτονα Λέοντα, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα … σε καλούς φίλους, περισσότερα λεφτά, και ίσως και ιδιαίτερες γνωριμίες, που θα κάνουν την καρδιά σας, να σκιρτήσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro -Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο