ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/07 Παρασκευή Β

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Αν δεν ξέρετε τι θέλετε και από ποιον, ίσως και το καλύτερο και πιο ασφαλές που πρέπει να κάνετε, είναι να μείνετε, ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας για να ισορροπήσετε. Είστε το ζώδιο, που από τις αρχές του Καλοκαιριού, είχατε τις περισσότερες δυσκολίες … και σε όλους τους τομείς. Τώρα που τα πράματα θα καλυτερέψουν, θα υπάρξουν και ξαφνικές επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Εσάς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, δεν σας χωρά, ο τόπος. Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις του Δία και της Αφροδίτης, που φροντίζουν, να σας δίνουν αυτά … που ζητάτε και σε όλους τους τομείς. Οι Σκορπιοί, που έχουν χωρίσει, θα έχουν κάποια ευχάριστα νέα, από το πρώην ταίρι τους, που αναζητά τρόπους… επαναπροσέγγισης και επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Είσαστε μέσα σε ένα άγχος για την αισθηματική σας ζωή, και τον άνθρωπο σας. Με πιο απλά λόγια, είσαστε σε μια ανασφάλεια, μήπως και χωρίσετε. Αυτό είναι και κάτι που όμως σας κόβει την διάθεση και την πορεία … από όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μιλήσετε και να βάλετε τα πράματα σε μια σειρά. Το χρήμα, θα σας δώσει και κάποιες λύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, δεν έχουν προηγούμενο. Οι καυγάδες … έχουν γίνει τρίτο πρόσωπο. Μέσα στον Ιούλιο, θα έχετε πάρει τις αποφάσεις, για το τι θα κάνετε. Το Καλοκαίρι, θα πρέπει να συνεχιστεί, είτε μαζί και καλά … ή χώρια. Εσείς που είστε μόνοι, από τις πρώτες ημέρες, του Αυγούστου θα έρθετε πιο κοντά, με κάποιον φίλο σας που έχετε πολύ καιρό να δείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Είσαστε σιωπηλοί και κοιτάτε, τους άλλους και τις συμπεριφορές τους. Οι περισσότεροι του ζωδίου, έχουν περάσει μια ερωτική απογοήτευση, και το τελευταίο που αποζητούν, είναι μια επανένωση, ή έναν νέο έρωτα. Οι μέρες ωστόσο, του Ιουλίου θα σας ανανεώσουν… μέσα από τις παρέες σας και τις τυχόν διακοπές σας. Καλά νέα, θα σας έρθουν από τα εργασιακά σας ζητήματα, και κάποια ικανά χρήματα, για να σας ξεμπλοκάρουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Έχετε βάλει ένα όριο μέσα στο κεφάλι σας και περιμένετε, κάποια πράματα, να συμβούν από την μεριά του ανθρώπου σας. Δείτε και πάρετε τις αποφάσεις σας, χωρίς άλλες πιστώσεις και εκπτώσεις. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα βρεθούν ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, που άμεσα θα δημιουργηθούν ερωτοφιλίες, σχέσεις και δεσμούς. Τα οικονομικά σας, πάντως έχουν πάρει την σταθερή άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο