ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/08 Δευτέρα Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Μπορείτε να μείνετε λίγο μόνοι σας, έτσι ώστε να βρείτε και πάλι την ισορροπία και τα θέλω σας. Μπορεί να έχετε χωρίσει σχετικά πρόσφατα … αλλά δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Αστρολογικά, σίγουρα θα έχετε επιστροφές τις επόμενες εβδομάδες, αλλά στο τώρα καλείστε να ασχοληθείτε και με τους άλλους τομείς της ζωής σας. Εσείς που δεν έχετε για τίποτα αισθηματικό να ανησυχείτε, μια νέα γνωριμία θα σας φτιάξει το κέφι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Έχετε σκεφτεί τα πάντα, για να φέρετε και πάλι στην ζωή σας, έναν παλιό σας έρωτα, που ακόμη … έχετε ενεργά συναισθήματα για αυτόν. Οι μέρες και τα άστρα είναι υπέρ σας, και το πιο πιθανόν είναι ότι αν μιλήσετε με διπλωματικό τρόπο και προτάξετε τις σοβαρές σας προτάσεις, θα τα καταφέρετε. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να εφαρμόσετε και στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, καθώς εκεί σας περιμένουν … πολλά και ευχάριστα αποτελέσματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Οι διαφορές που υπάρχουν … σε όλα σχεδόν τα θέματα μέσα στην σχέση σας, είναι ένα δείγμα της διαφορετικότητα σας σαν άτομα. Εσείς είστε και αυτοί, που εν τέλει θα αποφασίσετε, αν θέλετε να το συνεχίσετε, ή να αποχωρήσετε. Το σενάριο των μόνιμων εντάσεων και παρεξηγήσεων, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αυτοί που έχουν … σχέση εξ αποστάσεως, θα συναντηθούν για να μιλήσουν πιο σοβαρά, για το άμεσο τους μέλλον.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Εσείς και τα βαριά σας λόγια, έχετε πικράνει το άτομο που σας αγαπάει. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, οι συζητήσεις – οι προτάσεις … θα έρθουν στο προσκήνιο και οι λύσεις σίγουρα θα φανερωθούν. Αυτοί που έχουν διπλές – παράλληλες καταστάσεις, στην καθημερινότητα τους, θα πρέπει άμεσα να σκεφτούν γιατί έχουν μπλέξει , σε ερωτικά αδιέξοδα. Όπως και να είναι τα πράματα, ο ανάδρομος Ερμής, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Η γοητευτική σας παρουσία, ο έντονος σας χαρακτήρας, έχουν συγκινήσει έναν νέο άνθρωπο, που ανήκει … είτε στον εργασιακό είτε στον κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε πλησιάσματα και φλερτ που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Αυτοί … που είναι σε διακοπές, θα τους πλησιάσουν νέα άτομα, που ίσως και να τους τραβήξουν την προσοχή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Εσείς … ότι και να ακούσετε δεν θα πρέπει να πτοήστε. Ο άνθρωπος σας, έχει σοβαρά προβλήματα με την ζωή του, και χρειάζεται χρόνο έτσι ώστε να μπορέσει να τα λύσει και να έρθει πιο κοντά σας. Αν κάνετε λίγη υπομονή, σίγουρα θα βγείτε δικαιωμένοι. Όλα τα ευχάριστα που περιμένετε… από κάποια νομική – δικαστική εκκρεμότητα, πώληση … σας έρχονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο