ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/08 Κυριακή

taro-troxos-tixis

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 21/08 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Πιθανόν να πέσουν στην αντίληψη σας πολλά λάθη από την πλευρά του συντρόφου σας, που δείχνει να έχει γενικότερα μια μέτρια συμπεριφορά μέσα στη σχέση σας. Στις λεπτομέρειες ψάξτε περισσότερο. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι, από το νέο μήνα ίσως και να βρεθούν μπροστά σε καινούργια πρόσωπα που σε συμμαχία με τα καλά αστρολογικά δεδομένα της εποχής… μπορούν να δώσουν νέους έρωτες και αγάπες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Παλιές υποθέσεις που είχατε αφήσει μεσοστρατίς, θα έρθουν να σας βρουν. Οι μέρες με έναν Ήλιο πάνω σε γήινο ζώδιο, θα σας φωτίσουν αλλά και θα σας κάνουν να ξεκαθαρίσετε τα πάντα, πριν εισέλθει το Φθινόπωρο. Αυτό περιλαμβάνει και τους δεσμευμένους αλλά και τους ελεύθερους. Σε όλα αυτά εντάξτε το διπλωματικό σας ταλέντο. Από τις 25/08 και μετά, πολλά αυτά που τελικά θα σας δικαιώσουν και θα σας λυτρώσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Πιθανές καθυστερήσεις και εμπόδια είναι στο πρόγραμμα του μήνα Αυγούστου. Αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί σε καμία δραστηριότητα σας. Επιπροσθέτως, θα καταφέρετε να λύσετε και πολλές διαφορές με συντρόφους και συνεργάτες. Επισπεύστε και τις συμφωνημένες δεσμεύσεις του Φθινοπώρου, καθώς όλα είναι υπέρ σας από τον Σεπτέμβριο. Σε όλα αυτά θα υπάρξουν και οικονομικές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αυτή την εποχή έχετε απόλυτη ανάγκη την ησυχία σας, σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Αυτό έχει την πηγή του βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν, που σας έτυχαν αντιξοότητες και προβλήματα. Όλα αυτά θα υποχωρήσουν, η καλή ψυχολογία θα είναι και πάλι στα ύψη, και το μόνο σίγουρο είναι από τις αρχές του Φθινοπώρου θα δείτε πολύ κόσμο να σας πλησιάσει, οικονομικές εξελίξεις να τρέχουν και τα πάντα πια να ευθυγραμμίζονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Ιδανικές οι συνθήκες για να προβείτε σε κάθε αλλαγή που έχετε σκεφτεί για την προσωπική σας ζωή. Από το να κάνετε μια πρόταση γάμου μέχρι το να προχωρήσετε ένα διαζύγιο. Τώρα που είστε ελεύθεροι από τα αστρολογικά βάρη, όλα θα μπουν σε ένα κανάλι, το οποίο εσείς τόσο καιρό σκάβατε. Πολλά και τα καταπιεσμένα πάθη, που με τον ανάδρομο Ερμή θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν δικαίωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Κάντε τις μεγαλύτερες δυνατές προσπάθειες σας για να κερδίσετε χρόνο, σε προβληματικές σχέσεις και δύσκολα οικονομικά. Το αστρολογικό σκηνικό είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Καταστάσεις που μέχρι τώρα φάνταζαν βουνό μπροστά σας, τώρα και με τη βοήθεια του συντρόφου σας θα λήξουν… και το πιο πιθανό είναι να σας φέρουν και πιο κοντά σαν ζευγάρι. Σε αυτή την καλή περίοδο, κοιτάξτε πιο προσεχτικά και τα επαγγελματικά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλά αυτά που σας έχουν επιβαρύνει ψυχολογικά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ίσως μέσα σε όλα αυτά να είναι και η αισθηματική σας σχέση, που δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά. Μην πιέσετε αυτή την εποχή, θα ήταν σίγουρα λάθος. Ο επόμενος μήνας θα σας δώσει λύσεις. Αυτοί που έχουν μπλέξει τα ερωτικά τους ζητήματα με τα οικονομικά και την εργασία, θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τα μάτια σας και τα αυτιά σας είναι ακόμη ευθυγραμμισμένα με το παρελθόν σας. Αυτό δεν είναι όμως κάτι καινούργιο για εσάς. Έχετε ένα κόλλημα με το άτομο που έφυγε, και δεν σας έδωσε ποτέ εξηγήσεις. Διαθέστε περισσότερο χρόνο σε αυτά που τελικά σας ευχαριστούν και σας προάγουν. Οι ελεύθεροι, μέχρι τη δεύτερη έκλειψη την 1/09, θα έχουν πολιορκία από καινούργιο πρόσωπο που θα τους γητεύσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Ξεχωρίστε μέσα στο μυαλό σας την αγάπη από τον ενθουσιασμό. Δεν είναι καλός σύμβουλος η περιπετειώδης συμπεριφορά, και ειδικά με καινούργιο κόσμο που δεν ξέρετε πώς θα αντιδράσει υπό πίεση. Από τις τελευταίες ημέρες του μήνα και μέσα στο Φθινόπωρο, θα έχετε την ευκαιρία για να δείτε με πιο καθαρή ματιά αυτά που συντελούνται γύρω σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Η ερωτική σας διάθεση αυτές τις ημέρες είναι στην κορύφωση της. Αυτό είναι πιθανόν κάτι που ίσως να σας ωθήσει σε λάθη, ιδίως εσάς τους δεσμευμένους. Όλα τα γήινα ζώδια έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο, και ειδικά εσείς. Αυτό αντιθέτως για τους μόνους εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι κάτι που ίσως να τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν νέο και θυελλώδη έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η υπομονή σας είναι εξαντλημένη, η διάθεση σας μέτρια, και αυτό πιθανόν να σας ωθήσει στο να προβείτε σε λόγια – ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο σας που τον αντιλαμβάνεστε απόμακρο πια. Ίσως αυτό και τελικά να συμβαίνει. Οι μέρες οι τελευταίες του Αυγούστου, θα δώσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να διορθωθούν εκκρεμότητες σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα. Καλύτεροι όλων, οι ελεύθεροι που θα δεχτούν νέα φλερτ – γνωριμίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Πολλά τα ερωτηματικά που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, για όλα αυτά τα περίεργα που αντιλαμβάνεστε ή διαισθάνεστε μέσα στο δεσμό σας. Ο Ποσειδώνας με τον Άρη θα σας σπρώξουν σε εξηγήσεις, αλλά και αποφάσεις για το Φθινόπωρο. Μέσα σε όλη αυτή την υπερκινητικότητα θα προκύψουν και ευχάριστες συναντήσεις – επικοινωνίες, με μια παλιά γνωριμία – φλερτ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.