ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/09 Πέμπτη Α

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/09 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Οι μέρες μέχρι και να λήξει αυτός ο μήνας, έχουν κάτι να σας δώσουν αλλά και να σας το αποκαλύψουν ακόμη. Αισθάνεστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν έχουν ακόμη κλείσει οριστικά, κάποιοι ερωτικοί κύκλοι του παρελθόντος. Ετοιμαστείτε για ανακοινώσεις και επισκέψεις που πιθανόν …. και να σας εκπλήξουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλα είναι στο τραπέζι προς συζήτηση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Ανήκετε στα πιο καλά παιδιά, του ζωδιακού κόσμου, και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε αυτήν την φορά τις σωστές επιλογές … που θα σας κρατήσουν μακριά, από περιπέτειες. Εσείς που ήδη είσαστε σε μια ήσυχη και σταθερή σχέση, μέχρι και τις αρχές του νέου μήνα, θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις που μόνο θα σας χαροποιήσουν. Ειδήσεις σας πλησιάζουν όλους του Ταύρους, γύρω από χρήμα, γάμο, εγκυμοσύνη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε πικραμένοι για ακόμη μια φορά, από τις προβληματικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήστε πια πιο ανοιχτά για αυτά που πρέπει … άμεσα να λυθούν. Οι μέρες είναι λίγο περίεργες και κάποιοι από εσάς, ήδη έχουν χάσει την υπομονή και την ψυχραιμία του. Πιο καλοί και τυχεροί από όλους λοιπόν, οι ελεύθεροι που θα έρθουν πιο κοντά στα χόμπι και τους φίλους τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Τρέχετε να προλάβετε τους πάντες και τα πάντα … έτσι ώστε να λύσετε υποθέσεις σας μέσα σε αυτό το διάστημα. Είσαστε μέσα σε μια αναστάτωση ευχάριστη καθώς και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι επιτέλους η ερωτική σας ζωή … έχει πάρει έναν πιο σοβαρό δρόμο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι είναι πιθανόν, μια καταπιεσμένη ερωτοφιλία να βγει στον δρόμο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τροχός της Τύχης
Ξέρετε πολλά από μοναξιά και το μόνο βέβαιο, είναι ότι πια την έχετε κάνει φίλη σας. Αυτό είναι και κάτι … που σας κάνει και έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και στην δημιουργία. Από τον νέο μήνα αυτό το σκηνικό…. αλλάζει και νέες επαφές και ουσιαστικές γνωριμίες θα φανερωθούν στον δρόμο σας. Επίσης μια μερίδα του ζωδίου θα έχει και κάποιες ειδήσεις … από το παρελθόν της.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας
Δηλώνετε κουρασμένοι από όλα αυτά … που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα σε λάθος σχέσεις και ακατάλληλα άτομα. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά σας φταίει. Από την νέα εβδομάδα, που θα έχει αλλάξει και το ζώδιο, εσείς θα βρεθείτε μπροστά στον καθρέφτη της αυτοκριτικής. Κάποιοι από εσάς, θα κάνουν και ένα ταξίδι, για να συναντήσουν τον άνθρωπο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.