ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/12 Δευτέρα

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 21/12 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Κυπέλλων: Οι διαφορές που έχετε συνεχώς με τον άνθρωπο σας, ίσως και να σας έχουν κουράσει. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για όσους έχουν μείνει στην συνειδητή μοναξιά τους εδώ και μήνες, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου… για να τους χτυπήσει την πόρτα… ο μεγάλος έρωτας. Τα άστρα ευνοούν ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων μοιρών, για καρμικές γνωριμίες.
Εύνοια με: Ταύρος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Πολλά τα κέρδη που θα λάβετε από την υπομονή και την σοβαρότητα, που έχετε δείξει προς τον άνθρωπο που έχει γοητεύσει το δύσκολο μυαλό σας. Οι μέρες είναι προς την τελική ευθεία των εορτών, και γενικότερα των αστρολογικών ευκολιών που σας πλησιάζουν… και αυτό σας δίνει μια περισσή υπεροχή και δυναμική για τις δράσεις σας σε όλα τα επίπεδα.
Εύνοια με: Λέων

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είσαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι αποφάσεων. Πολλά τα περίεργα των όψεων του Άρη – Δία πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό πιθανόν να σας οδηγεί και σε βαθύτερες σκέψεις. Όσοι έχουν ήδη διπλή ερωτική ζωή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέχρι την νέα σελήνη του μήνα αυτού, το που και με ποιόν ακριβώς θα καταλήξουν. Πολλά τα λάθη και οι υπερβολές εκ μέρους σας, που ίσως να σας προδώσουν.
Εύνοια με: Καρκίνος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει στο κεφάλι σας, και που μάλλον στο τώρα δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μέχρι τις 22-23, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν την τύχη να ξεδιαλύνουν οριστικά, μια παλιά τους υπόθεση, που τους παιδεύει εδώ και μήνες – χρόνια. Οι μόνοι τυχεροί, είναι οι αδέσμευτοι, που η ερωτική Αφροδίτη τους αποδίδει άπλετη γοητεία το άλλο φύλλο.
Εύνοια με: Αιγόκερως

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Καθώς θα κυλάει ο μήνας και μέχρι τα μέσα του, όλοι οι Λέοντες, θα αισθανθούν την εσώτερη ανάγκη να έρθουν πιο κοντά στις αλήθειες της ζωής τους. Αυτό σημαίνει ότι οι προβληματικές σχέσεις και γάμοι, που δεν έχουν πλέον γερά θεμέλια, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, και συσχετίζονται με άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα σκεφτούν πολύ τον χωρισμό, πριν το νέο έτος.
Εύνοια με: Ιχθείς

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι επιθυμίες σας έχουν γίνει κατανοητές από το ταίρι σας, που θα προσπαθήσει εμπράκτως να σας φέρει πιο κοντά του. Ο Δίας από οίκο σας, σας δίνει περισσότερο μαγνητισμό και λάμψη για να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε προγραμματίσει σε προσωπικό επίπεδο. Αυτοί που έχουν χωρίσει προσφάτως… θα έχουν ευκαιρίες για να τα ξαναβρούν, μέσα στον Δεκέμβριο.
Εύνοια με: Κριός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Αρχίζετε και συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν σας ευχαριστεί ή δεν σας δίνει αυτά που επιθυμείτε μέσα στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες του Δεκεμβρίου μέχρι τις 27, θα σας δώσουν την δυναμική να ξεκινήσετε πολλές συζητήσεις…που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, λόγω ανασφάλειας. Οι αδέσμευτοι … ίσως να κάνουν και σκέψεις γύρω από κάποια παλιά τους αγάπη.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Πολλές οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφο σας, που θα σας σμίξουν πολύ περισσότερο. Όλο το αστρολογικό σκηνικό σας, ωθεί να κάνετε βήματα προς νέες κατευθύνσεις που θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Δία σε πύρινο οίκο, αυτό που περιμένουν να έρθει από το παρελθόν, θα το έχουν μέχρι την πανσέληνο του Δεκεμβρίου.
Εύνοια με: Ζυγός

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Πεντάκτινων: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι σας δίνει την δυναμική να κάνετε πράξη τα θέλω σας. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους…θα βρεθούν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν αφορμές για νέες και ποιοτικές γνωριμίες, με απώτερο σκοπό την ερωτική ένωση. Οι περισσότεροι Τοξότες, θα έχουν δεσμευτεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Εύνοια με: Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δηλώνετε κουρασμένοι από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, στην καθημερινή σας και προσωπική σας ζωή. Από τις 24/12 και μετά μπορείτε να πείτε, ότι κάποια στατικά θέματα που σας καθυστερούν… μπαίνουν σε μια σειρά. Αυτοί οι ζωηροί Αιγόεκροι, που έχουν στον εργασιακό τους χώρο, πειρασμούς και που σκέφτονται πολύ για να ενδώσουν, ίσως τελικά απογοητευτούν.
Εύνοια με: Σκορπιός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Αμείωτο το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας, για την νέα προσωπικότητα που έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας, και σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέχρι τα τέλη του μήνα Δεκεμβρίου, για να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, θα αισθανθούν την ανάγκη για περισσότερο χρόνο και χώρο, ο ένας στην ζωή του άλλου.
Εύνοια με: Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Θα έχετε το θάρρος να θίξετε παλιές καταστάσεις που ακόμα σας ενοχλούν συναισθηματικά. Οι μέρες μέχρι τις 28-12, μαζί με έναν ουράνιο θόλο γεμάτο θετικότατες όψεις προς το υδάτινο ζωδιο σας, σας παρουσιάζουν τις ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος… και με πιο πρακτικούς και βιώσιμους στόχους αλλά και σε σύντομους χρόνους.
Εύνοια με: Ζυγός

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._