ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/05 Κυριακή

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 22/05 Κυριακή taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Για ακόμη μια φορά έχετε παρασυρθεί σε επικοινωνιακά ατοπήματα. Αυτό σίγουρα έχει δυσαρεστήσει το ταίρι σας, αλλά και έχει παγώσει την αισθηματική σας σχέση. Τώρα που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας. Ακόμη και όσοι αυτήν την περίοδο είναι μόνοι τους, θα έχουν την τύχη να διασταυρωθούν με μια μεγάλη αγάπη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε οδηγήσει τα πράματα στο απόλυτο αδιέξοδο. Σίγουρα και το δύσκολο του χαρακτήρα σας, δεν επιτρέπει και πολλές διαπραγματεύσεις. Οι μέρες του μήνα που λήγει θα δώσουν ωστόσο, τις ‘τυχαίες’, αφορμές για να βρεθούν οι ενδιάμεσες και κοινά αποδεκτές λύσεις. Ακόμη και όσοι έχουν κάνει τα βήματα προς το διαζύγιο, θα κάνουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις. Για τους αδέσμευτους, πολλές και οι ευχάριστες γνωριμίες, που θα σας φέρει ο Ιούνιος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ετοιμαστείτε για ευχάριστες ανατροπές. Σε λίγες ημέρες η Αφροδίτη έρχεται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Πολλά αυτά που θα αντιμετωπίσει σύσσωμος ο πληθυσμός των Διδύμων. Παλιές γνωριμίες, θα έρθουν στο παρόν και θα ζητήσουν την ερωτική σας προσοχή. Αυτοί που είναι τσακωμένοι – οι περισσότεροι-, θα δεχτούν επικοινωνιακές ‘επιθέσεις’ για αποκατάσταση των επικοινωνιών. Οι όποιοι αδέσμευτοι από Ιούνιο, θα βρουν το μοιραίο ταίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 93
Δεν κινήστε πια με τις επιθυμίες των τρίτων. Οι μέρες αυτές, σας δίνουν ένα ισχυρό προβάδισμα σε υποθέσεις αισθημάτων και οικογένειας. Οι απογοητεύσεις δεν έχουν πια χώρο στην καθημερινότητα κανενός Καρκίνου. Αυτοί που έχουν και δεύτερη – παράλληλη κρυφή ερωτική κατάσταση, θα χρειαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες να βρουν μια λύση, στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις που πλέον έχουν δυσκολέψει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Είσαστε στα όρια του να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που μόνο πια σας ταλαιπωρούν, και δεν σας προσφέρουν τίποτα από αυτά που ζητάει το μυαλό και η καρδιά σας. Όλοι οι Βασιλιάδες, είναι σε μια φάση που όλα όσα τους ενοχλούν, θα πρέπει να τα βγάλουν από πάνω τους. Από τις 27-05, που τα αστρολογικά δεδομένα είναι καλά, ξεκινήστε τον διάλογο και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας στεναχωρεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Η κινητικότητα που έχετε τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα σας βοηθά να δείτε πιο καθαρά όλα αυτά που δεν έχουν ολοκληρωθεί σαν στόχοι, στην αισθηματική σας ζωή. Οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά σε αμοιβαίες λύσεις, για την εξέλιξη της ζωής τους. Πολλά πρόσωπα εμπιστοσύνης φιλικά, σας στηρίζουν και σας διορθώνουν την ψυχολογία. Η υλική ασφάλεια, που αποζητάτε από το επάγγελμα σας είναι καθοδόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Τα πράματα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα σας φέρουν κοντά σε αλήθειες και επιθυμίες, που θα σμίξουν και πάλι συναισθήματα και ζωές. Όσοι αυτήν την εποχή κινούνται μόνοι τους, ίσως και να μπορούν στον λάθος πειρασμό, να ψάξουν άτομα από το παρελθόν. Η κίνηση του κυβερνήτης σας, προσεχώς στους Διδύμους, σίγουρα θα σας μπερδέψει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η μόνιμη παρόρμηση σας να κατακτάτε συνεχώς καινούργιους ερωτικούς στόχους, μπορεί να σας οδηγήσει και σε λάθος επιλογές. Από τις 29-05 και ύστερα οι όψεις του Ποσειδώνα επάνω στο ζώδιο σας, γίνονται πολύ πιο ευνοϊκές άρα, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά το πραγματικά σας θέλω. Επίσης πολύς κόσμος, που σας περιτριγυρίζει θα απομακρυνθεί. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση, μπορούν να οργανώσουν από τώρα το Καλοκαίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Η χιουμοριστική διάθεση που έχετε εκ ζωδίου, σίγουρα θα βοηθήσει στο να λυθούν παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί, τις τελευταίες εβδομάδες, και με πρωτοστάτη, των ανάδρομο Ερμή. Όσοι ζουν μια παρατεταμένη περίοδο άγονης αισθηματικής ζωής, θα έχουν πολλές καινούργιες γνωριμίες, από τις αρχές του Ιουνίου, που θα τους ξαναβάλουν και πάλι σε πορεία έρωτα και καλύτερης διάθεσης. Επίσης μεγάλη υποστήριξη θα έχετε από την εργασία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Αιωρούνται στην ατμόσφαιρα πολλά ερωτηματικά και απορίες. Είσαστε και από τα δύσκολα ζώδια, που η επικοινωνία δεν είναι το βαρύ σας χαρτί. Οι τρίτοι, που τους ενδιαφέρετε θα σας πλησιάσουν και θα ζητήσουν υποσχέσεις και αποδείξεις αγάπης. Σε αυτήν την κινητικότητα, καλύτερα αποκλείστε το παρελθόν, που δεν μπορεί πια να σας προσφέρει τίποτα άλλο. Αφήστε χώρο για το ποιοτικό παρόν και το πολλά υποσχόμενο μέλλον
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιερέας – Νο 05
Αισθάνεστε κενοί από συναισθήματα και ασφάλεια. Αυτό είναι ένα πρακτικό γεγονός, και όχι στην φαντασία σας, καθώς η σχέση με τον άνθρωπο σας, έχει χαλαρώσει πολύ. Σημαντικό ρόλο, θα παίξει σε όλα αυτά και η αυτοπεποίθηση σας, που μπορεί να φέρει σε μια ισορροπία όλα αυτά, ή και να οδηγήσει τον χωρισμό που σε ένα βάθος χρόνου, θα λυτρώσει. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα δώσουν και διευκολύνσεις σε τσακωμένους συντρόφους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Έχουν ξυπνήσει μέσα σας, ασυνήθιστα συναισθήματα που όμως σας τροφοδοτούν και με μια καλή διάθεση για την καθημερινότητα σας. Το επόμενο δεκαήμερο, θα έχετε πολλές καλές προτάσεις για την κοινή σας πορεία εσείς οι δεσμευμένοι. Για τους Ιχθείς που έχουν και κρυφή ζωή, θα χρειαστεί να πάρουν άμεσα την απόφαση τους, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης μυστικών και προσώπων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.