ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/06 Τετάρτη

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 22/06 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ότι και να πείτε θα εκτεθείτε. Το προηγούμενο διάστημα, τραβήξατε την προσοχή πολύ κόσμου και στο τώρα, καλείστε να κάνετε τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα, για το ποιος και πως θα παραμείνει στην ζωή σας. Αλλά και ποιοι από όλους αυτούς σας θέλουν στην δική τους ζωή. Εσείς οι ήδη δεσμευμένοι είσαστε σε περισυλλογή, για τα επόμενα βήματα, αυτό το Καλοκαίρι. Οι περισσότεροι θα δεσμευτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Οι σκέψεις σας είναι κοντά σε κάποιον που ανήκει στο παρελθόν σας, και στην καρδιά σας μέσα ακόμη. Αναλύστε όλα τα δεδομένα, που έχουν συμβεί και μην στέκεστε μόνο στις επιφανειακές λεπτομέρειες. Η Αφροδίτη δίπλα στον Ήλιο, σας κάνει περιζήτητους σε όλους πια. Αυτοί που έχουν δεσμό με άτομο ήδη δεσμευμένο, τελικά θα χρειαστεί να κάνουν πολλές υποχωρήσεις, αν πραγματικά επιθυμούν να παραμείνουν μαζί. Αν και όλα τείνουν να δυσκολεύουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι δύσκολες ημέρες πέρασαν και εσείς τώρα με μυαλό καθαρό, μπορείτε να αποφασίσετε για όλα αυτά που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μέσα σε όλα αυτά, μην αφήσετε εκτός τον σύντροφο σας, που έχει την ανάγκη να μιλήσετε και να βρείτε τους κοινούς σας δρόμους. Οι ελεύθεροι, ακόμη το φιλοσοφούν και το πιο πιθανόν είναι να συνεχίσουν να παραμένουν μακριά από ερωτικά δεσμά. Μην πιέζεστε, δεν σας ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις, θα απομακρυνθούν από όλα τα ζευγάρια των Καρκίνων. Όλα τα μάτια του ζωδιακού είναι επάνω σας, άρα κάθε λάθος κίνηση σας, θα κριτικάρετε αρκετά. Ανοίξτε τα μάτια σας, και μακριά από τους συναισθηματισμούς του παρελθόντος και εντοπίστε αυτούς που σας καθυστερούν από την επιτυχία σας, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στα φιλικά – συγγενικά σας περιβάλλοντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε κάνει θετική εντύπωση σε πολύ κόσμο και αυτό ειδικά στους ελεύθερους ,δεν αποκλείεται να φέρει και έναν νέο και πολλά υποσχόμενο έρωτα, και όχι πολύ μετά από τώρα . Οι μέρες που απομένουν για να φύγει ο Ιούνιος, είναι και οι πιο κατάλληλες αστρολογικά για να ξεκαθαρίσετε μέσα σε αισθηματικές σχέσεις και γάμους, εκκρεμότητες και σίγουρα πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Απλά κοιτάτε και δεν συμμετέχετε σε τίποτα μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Είτε έχετε κουραστεί, είτε το άτομο που υπάρχει δίπλα σας, πια δεν σας ενθουσιάζει. Ότι όμως και να συμβαίνει το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτή η στασιμότητα δεν σας εκφράζει. Κάντε την υπέρβασή σας, και διορθώστε τα κακώς κείμενα. Όσοι έχουν βγει προσφάτως από σχέσεις, θα πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με τον ξεχασμένο τους εαυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι ματιές σας είναι διαπεραστικές προς το άτομο που σας γοητεύει. Και επειδή συνήθως μπλέκετε με ακατάλληλα πρόσωπα, να είστε προετοιμασμένοι και για απόρριψη. Καινούργιος κόσμος θα κάνει την εμφάνιση του αυτό το Καλοκαίρι και θα σας βάλει σε ποικίλους πειρασμούς. Διαλέξτε το καλύτερο δυνατό και σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και όλα θα πάρουν τον δρόμο της Αγάπης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η καριέρα και τα οικονομικά σας είναι σε πρώτο πλάνο αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να ξεχνιέστε από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που έχετε στην ζωή σας, και σίγουρα πολύ περισσότερο την αισθηματική σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες, είναι και οι πιο τυχεροί που θα μπορέσουν να διορθώσουν την ψυχολογία τους, μέσα από φιλικές δραστηριότητες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η καλοτυχία συνεχίζεται για εσάς Τοξότες και όχι μόνο στον οικονομικό σας τομέα. Πολλές επαφές καινούργιες σας ανεβάζουν την διάθεση. Χωρισμένοι σύντροφοι μέχρι τις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, θα έχουν επικοινωνήσει ίσως και συναντηθεί, με απώτερο σκοπό την μόνιμη επανασύνδεση. Οι ελάχιστοι που διατηρούν διπλές ζωές… θα μπουν σε έναν νέο τρόπο σκέψης που θα απομακρύνει καταστάσεις, που τους βάζουν σε ‘κίνδυνο΄!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η μέρα σας θα είναι γεμάτη από απαιτήσεις τρίτων. Ως γνωστόν επιθυμείτε να λύνετε τα προβλήματα των οικείων σας, αλλά στο τώρα έχετε ξεμείνει από ενέργεια και χρόνο, που το πιο πιθανόν είναι να τον έχετε στερήσει από την προσωπική σας ζωή. Αν δεν δώσετε και εκεί μια προτεραιότητα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας έρθουν παράπονα και διαμαρτυρίες. Ενεργοποιηθείτε άμεσα και όλα θα τακτοποιηθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από το παρελθόν που δεν λεει να ξεθωριάσει. Αυτό θα αρχίσει να υποχωρεί από τα τέλη του Ιουνίου, και σίγουρα θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση – γάμο, θα αρχίσουν να μιλούν σύντομα, για τις διακοπές τους που φέτος ίσως να είναι και χωριστές. Αν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, τότε όλα μπορούν να γίνουν,
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Κινείστε υπογείως. Θέλετε να μάθετε πάσα αλήθεια για την σχέση σας και τον άνθρωπο σας. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας θα σας παρουσιάσει όλες τις αλήθειες και εσείς μετά καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οίκτος και επιστροφές μετά από προδοσία και ψέματα, δεν θα υπάρξει. Οι Ιχθείς, που κολυμπάνε μόνοι τους, είναι και οι πιο ήσυχοι αυτό το διάστημα και χωρίς να έχουν άγχη στην προσωπική τους ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.